返回列表 回復 發帖
Halloween 先,不過香港都死晒,我識得啲朋友喺蘭桂坊開食肆都話得幾個booking,上年同樣時間已經fully booked!

耶誕節都應該唔好得幾多!
我有啲舊客都開始諗執笠!
收入連租都未夠交,點做落去?

...
perfectman 發表於 2019-10-17 03:44 PM
睇報紙知道, 開始有人失業啦 !
簽名被屏蔽
鬼王節先, 10月31日.
manyiu 發表於 2019-10-18 11:10 AM
小弟忘了这个大日子
小弟忘了这个大日子
4461 發表於 2019-10-18 01:24 PM
兩個節日接近嘛 ! 而家先做鬼王裝飾, 緊接著聖誕樹 "從出生天" 啦!
我度好乾淨冇曱甴, 11月可以裝飾聖誕樹啦!
manyiu 發表於 2019-10-18 11:13 AM
manyiu 早午晚好, 香港曱甴橫行霸道.
型 英 帥 靚 正
小弟忘了这个大日子
4461 發表於 2019-10-18 01:24 PM
4461 下午好, 鬼佬節唔需要太理會.
型 英 帥 靚 正
簽名被屏蔽
manyiu 早午晚好, 香港曱甴橫行霸道.
chan200308 發表於 2019-10-18 02:57 PM
Chan Sir 好, 睇 CNN 新聞有播; 冇刪改 !
Chan Sir 好, 睇 CNN 新聞有播; 冇刪改 !
manyiu 發表於 2019-10-19 06:33 AM
manyiu 早午晚好
型 英 帥 靚 正
manyiu 早午晚好
chan200308 發表於 2019-10-19 10:39 AM
陳Sir; 下午好! 我度真係晚上啦 !
陳Sir; 下午好! 我度真係晚上啦 !
manyiu 發表於 2019-10-19 11:52 AM
我準備食午飯
型 英 帥 靚 正
我準備食午飯
chan200308 發表於 2019-10-19 12:27 PM
我度慢15小時; 而家9:45pm 等一會去煲劇.
我度慢15小時; 而家9:45pm 等一會去煲劇.
manyiu 發表於 2019-10-19 12:47 PM
我食完午飯後都去煲劇.
型 英 帥 靚 正
我食完午飯後都去煲劇.
chan200308 發表於 2019-10-19 12:58 PM
煲邊套劇? 我喜歡煲穿越劇!
煲邊套劇? 我喜歡煲穿越劇!
manyiu 發表於 2019-10-19 01:24 PM
頭位名單.The.A.List.第1季.全13集準備煲呢套劇先,然後順序:

1. 金宵大廈.2019.全20集(港劇)
2. 飛虎之雷霆極戰.2019.全30集(港劇)
3. 老酒館.2019.全46集(陸劇)
3. 狂歡命案.Carnival.Row.第1季.全08集
4. 超凡女僕.Better.Than.Us.第1季.全16集
5. 名姝.Harlots.第3季.全08集
6. 浴血黑幫.Peaky.Blinders.第5季.全06集
7. 墮落街傳奇.The Deuce.第3季.全08集
8. 戰火浮生.World.On.Fire.第1季.全06集
型 英 帥 靚 正