返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。tvboxnow.com( t: q- {$ U' K3 u

$ Z( ]/ s' _( D, Q; h2979852
( E% ^/ `5 M) b" S: w公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
tvboxnow.com& D  n  u+ d9 h1 Q, J1 w1 c( J: J

7 P0 v) H% I0 c( K; h唔似地球人...
/ o( R& _( u1 g; pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. t" l. X2 P) Q$ N. K/ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔似地球人...
* |& R  m1 I1 I+ \  }tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
0 a0 G+ @! y$ D( e% ]/ g* E公仔箱論壇即係呢隻囉。0 @1 T1 E9 a, E  E2 H

+ @# _8 v+ e3 k  ^公仔箱論壇
( `2 r/ B/ y- @$ k) z" Z唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 P  |  I* _- P' c% X2 Y# o, ^/ z
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
9 V, M4 Q& v* n/ ]! l! V! }" Ctvb now,tvbnow,bttvb即係呢隻囉。
6 P; j+ d1 D& M2 O1 y" u  oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) f+ {# {; A! }/ C6 K. T) a
2980500公仔箱論壇$ W! r; n9 V! z4 T# b
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。tvb now,tvbnow,bttvb4 l/ T) {6 w* C& X& V& ^: C1 J
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。公仔箱論壇0 b* F0 S+ U6 N
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
% _0 n5 p6 |7 U- Utvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ u- M) I) O, z6 j" u- C1 X5 F0 h4 C
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
3 n+ u( R: M0 l  w0 `2 i公仔箱論壇
) M$ |' T" m) Y  R. A  Wtvb now,tvbnow,bttvb
& z4 ~. Y. B! Z
1 @" G( }' }1 K
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地tvboxnow.com5 }8 D4 C: G$ t
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
) U, [& k, _$ j

& ~: |' n9 T1 c" B1 g/ t係呢。
) g8 ~9 d. ~7 D( c" [2 Otvb now,tvbnow,bttvb啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
3 o3 q8 ^5 d: m& z
) x" ?/ T% Q  l' F6 [5 y
細佬同大家按圖索驥吖。公仔箱論壇- F: D- @7 \) K7 V& c; q* u

* Z% H( z1 u* fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

* S+ w* p* v5 H3 e似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

2 k; x/ z0 O, y% B2 l9 n# mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
; n" ]* A# s& MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
* _7 a- A8 [! Q8 ^2 B; }/ l1 Ytvb now,tvbnow,bttvb
/ |, [$ K; L  s+ X) ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
; L8 Y5 ?& j$ V9 A' ntvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
公仔箱論壇+ M: M5 w+ f7 A. B
似新疆少數民族女仔
/ }+ @4 G; c/ d5 M: A4 C+ \  r; P公仔箱論壇! o# y- b5 ~' k$ g
係呢。tvboxnow.com+ D2 ~7 P! h; t; R
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
4 o- r0 Q# m. e# M! N; Qtvboxnow.com
# `$ O( A& k* t5 c# |! e2 j  Z細佬同大家按圖索驥吖。公仔箱論壇* w- N0 D/ z4 }, T- H3 `
. S9 q8 h" D* Dtvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
' K) n7 u+ D3 p: u- j7 p

( k' W0 T8 m4 u4 z; stvboxnow.com你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
" e8 b# G* c) j7 V$ r, ~, {公仔箱論壇似新疆少數民族女仔公仔箱論壇4 x3 r" _; w1 d- e8 r
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
tvboxnow.com) x/ ?; ?7 b2 D# K) ~2 d' j
# a2 M4 F3 i1 u, M1 i$ V+ n
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# W+ S  C" s, H/ n
公仔箱論壇; Z" q1 B; `/ D  M" @6 [* d4 K
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...! F4 ^' J* n: |5 h7 d! B
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ]/ `. n6 z0 J% S
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
9 C2 z; I0 \/ k& E6 htvboxnow.com係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
$ z0 a( H# c, x5 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
7 D/ O7 d- O2 X/ U; Xtvb now,tvbnow,bttvb1 I! h! z5 l$ }& q% g" B
因為佢地兩個對眼神似人
公仔箱論壇9 i! D* A4 U% S) R. `
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: |5 A1 u2 O8 |" \4 c
因為佢地兩個對眼神似人tvboxnow.com7 ~# f6 ~& q& w- x/ Y0 p6 s: c1 }7 ^
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
0 l3 e  r7 {0 P$ C# n' M公仔箱論壇眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。tvboxnow.com7 B* ?* X; d9 H' k7 U1 w* \# \8 N
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
: M+ g# j, r; ^tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb2 o! i* d3 i" G6 ?3 A6 A
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 b+ x  V; j, M0 w
# w1 O! F' _' y0 ~0 T
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
# |% N5 m; E6 l' dtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
tvboxnow.com- w0 i* \% Z8 {# n, S
有啲真係「騎厘」到呢.....
; X9 c; E/ f/ @7 e' j  Vtvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ d  \" @" |7 y/ t, X) F
今年個三位都唔知點形容。
0 R+ \5 S6 f* P; Q* W! kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「7 q) M$ Q7 o5 L' d
tvboxnow.com3 _" F9 |8 q5 U* }
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
! v' |" `/ V7 J4 lhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...tvboxnow.com) D5 z9 m3 l4 h
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
0 }1 X) h# G- v* o( LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,由第11集開始追都冇損失。