標題: U-torrent 勁大食? [打印本頁]

作者: nil_nemo    時間: 2010-9-11 12:03 AM     標題: U-torrent 勁大食?

唔知點解每次用U-Torrent去BT,總是俾佢霸佔晒D頻寬? 即使我已經用緊香港寬頻BB-100M,都仍然唔掂,其他programs(例如 IE,Outlook 等等)根本無法連線。最離譜係就算我監硬停晒所有BT,甚至exit 埋U-TorrentProgram,情況一樣冇變;除非我Reset  router 至掂!# a& G4 Q, ^( b

3 X# N" ]. z! E* ]3 @) L' h公仔箱論壇各位C-hing有冇類似經驗呢?到底係個software霸道,定係我set錯呢?請指教一下小弟好嗎?Thanks!
作者: views    時間: 2010-9-11 03:52 PM

作者: nil_nemo    時間: 2010-9-11 04:51 PM

2# views
, m9 Z, s! f/ q' C
+ n8 H3 ^6 A. g# Q+ t( [! q* r, dtvboxnow.comtvboxnow.com+ B) {9 y: P% s  a8 R
唔得喎!我已經分別將 D/L 同 U/L 上限set 1000 和 500,情況依舊囉?!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ?+ `  O- v3 K% c# |* k

1 I8 h  |% J+ `2 Z' g1 d; GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
作者: views    時間: 2010-9-11 05:58 PM

作者: nil_nemo    時間: 2010-9-11 06:52 PM

唉,即管試多試喇!再唔得我寧願轉用第二隻軟件把!
0 y( ^; ]1 p" k. Z# J# c. N公仔箱論壇唔該哂先,C-hing0 x6 ?$ d( e  U- S8 b7 S' W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ T8 `4 X6 f; O

作者: 客户客    時間: 2010-11-8 10:58 AM     標題: 【△△△汽车干扰器△△△汽车遥控干扰器13873825717】

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0