標題: 鐘嘉欣今集演得唔錯,不過羅sir就sorryd咯 [打印本頁]

作者: raichu    時間: 2011-5-24 11:02 PM     標題: 鐘嘉欣今集演得唔錯,不過羅sir就sorryd咯

鐘嘉欣今集演得唔錯,喊得比較真,不過羅sir就sorryd咯,咁樣欺騙一個女仔噶感情,系唔啱咖,差人大曬啊,真系越睇越激氣,睇到最後真系想撾羅sir幾捶。。。
2 ^. Y+ _! ^8 \8 ?* D/ U% ltvboxnow.com不過這是代入角色而言,雖然我系男噶,但我一直認為唔可以欺騙噶就系人的感情,要頂天立地
, G. a# F; j  i  l3 g& c0 k" N, |; y: T- @1 k9 Z% y
tvboxnow.com4 o* i# J7 O3 G# U/ J/ @

! M/ t$ P% z+ J* O4 A4 b# P我估最后劇情應該是miss ko原諒羅sir,然後羅sir改行教書這俗結局囖
作者: garylism    時間: 2011-5-24 11:19 PM

我覺得今晚好鬼刺激!
作者: ANNANNCK    時間: 2011-5-24 11:19 PM

作者: wkfile    時間: 2011-5-24 11:24 PM

TOTALLY AGREE~
作者: kikideebaby    時間: 2011-5-24 11:32 PM

鍾嘉欣好淒慘、可憐
作者: mandechmool9599    時間: 2011-5-25 02:13 PM

鐘嘉欣leval TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 s! B. _5 A. U& r/ L" x0 F
upgreat
作者: cheungshum    時間: 2011-5-25 03:53 PM

鐘嘉欣喊到聲嘶力竭 ...
作者: j9906570    時間: 2011-5-25 05:20 PM

越来越刺激了...
作者: zqqasd    時間: 2011-5-25 08:50 PM

應該系鐘嘉欣錄完口供,返屋遇見囖Sir時,就一直很感動,鐘嘉欣表演逼真程度99.99%,好有感染力,包括囖Sir那時的戲都系俾鐘嘉欣帶住走。
作者: luibill2010    時間: 2011-5-25 09:46 PM

應該系鐘嘉欣錄完口供,返屋遇見囖Sir時,就一直很感動,鐘嘉欣表演逼真程度99.99%,好有感染力,包括囖Sir那時的戲都系俾鐘嘉欣帶住走。
# ~6 S) U1 j% G6 F$ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。zqqasd 發表於 2011-5-25 08:50 PM
有同感呀
作者: jerry2010    時間: 2011-5-25 10:45 PM

Agree too!
作者: rocket2608    時間: 2011-5-25 10:49 PM

刺激。agree!
作者: vodam    時間: 2011-5-25 10:54 PM

totally agree very sorry miss koo mr. law you are bad guy
作者: jonnow    時間: 2011-5-25 11:14 PM

我覺得今晚好鬼刺激!tvb now,tvbnow,bttvb" Q9 X' I& a" q9 j8 i
garylism 發表於 2011-5-24 11:19 PM
6 x8 X3 R" i' a/ ^tvboxnow.com
6 ]  J! o4 D# ~' k/ U+ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。totally agree! very exciting.
作者: 葉鈴    時間: 2011-5-25 11:22 PM

鐘家欣真係唔錯呀今集

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0