標題: 有咩其他機款 [打印本頁]

作者: osaka_kyoto    時間: 2013-3-25 12:33 AM     標題: 有咩其他機款

除左I PHONE 同 SAMSUNG, 仲有咩機介紹??
作者: 有甚麼難過    時間: 2013-3-25 12:40 AM

巴打
, ]; o+ g, P' S" h  Wtvb now,tvbnow,bttvb試下htc one 丫
作者: osaka_kyoto    時間: 2013-3-25 12:42 AM

下??公仔箱論壇# n8 N7 k; n3 P2 C
呢部機有咩賣點???
作者: 有甚麼難過    時間: 2013-3-25 12:48 AM

之前htc 玩過3d芒tvb now,tvbnow,bttvb! ^: p4 F* `7 }* S" T* D0 w$ V
今次玩上下擴音喇叭0 }3 F, U- M5 D8 u# s+ e6 f
一定有新驚喜
作者: osaka_kyoto    時間: 2013-3-25 12:52 AM

係??但係我個人好唔小心架喎,成日都跌部電話落地,會唔會好快打柴架??
作者: 有甚麼難過    時間: 2013-3-25 12:55 AM

巴打,tvboxnow.com. k5 W! i8 M6 F2 t7 R3 P+ v" L
好心你唔好用得咁粗,公仔箱論壇+ k+ d% o0 g( U* H$ n( E
不過你放心
* h7 u. s$ O- ]; o  a8 z) lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。htc one 係鋁合金外瞉
) w8 e5 d/ K' q; }0 @; J點跌都唔爛
作者: osaka_kyoto    時間: 2013-3-25 12:59 AM

OK........咁影相點樣??
作者: 有甚麼難過    時間: 2013-3-25 01:04 AM

聽講用左個$ j7 K5 d( j; H& K& L
ultrapixel 技術TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 F! \$ ^, B; T, _9 d: \
好想試試
作者: 你瞞我瞞    時間: 2013-3-25 11:12 AM

我本人有追HTC 機架
9 s4 {" }- h4 h9 H, P% T1 Vtvboxnow.com好開心佢係相機度加D 新元素
作者: osaka_kyoto    時間: 2013-3-26 01:50 AM

加左啲咩咁

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0