標題: [手機情報] htc one幾時先出? [打印本頁]

作者: PyramidHead    時間: 2013-4-2 05:59 AM     標題: htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
作者: 魚柳bell    時間: 2013-4-2 06:18 AM

依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
作者: kenneth_2    時間: 2013-4-2 06:37 AM

呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
作者: 魚柳bell    時間: 2013-4-2 06:55 AM

呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁2 J# e# t+ m0 o5 [+ z2 \* s+ S
kenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, ^6 i$ d' m4 Z
分別係...呢部係新架囉tvboxnow.com- G  B! F& E% _, h7 }! g
依家既旗艦機, 個款仲好靚仔
, C- L, T0 N# g$ G: ~tvb now,tvbnow,bttvb
作者: kenneth_2    時間: 2013-4-2 07:16 AM

4# 魚柳bell
0 ?$ r7 k3 q9 a; U% T5 Ytvboxnow.com好型喎真係!金屬機身黎架?
; l* u* M! b6 L& r, utvboxnow.com呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
作者: 魚柳bell    時間: 2013-4-2 07:56 AM

4# 魚柳bell 3 J1 s. v3 x2 H( t+ q1 N
好型喎真係!金屬機身黎架?公仔箱論壇$ ]* G) ]9 U2 c# L& `. `0 B
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
: S2 w' L& k5 O+ G公仔箱論壇kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
tvboxnow.com2 v! H. @- V4 R& y7 u
係呀, 質感好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: r4 A4 D& G% C/ v; t
你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
作者: PyramidHead    時間: 2013-4-2 08:15 AM

依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
; G& S$ M! W8 d6 d- v# kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
$ g$ I9 t2 t. x& k0 ytvb now,tvbnow,bttvb快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
作者: PyramidHead    時間: 2013-4-2 08:18 AM

4# 魚柳bell
7 F' b* s- R4 d/ [# x3 _8 r; Mtvb now,tvbnow,bttvb好型喎真係!金屬機身黎架?tvb now,tvbnow,bttvb- Y0 e; O( O% k% d$ y' _0 p
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
% h1 g7 Z/ G# E( C; W2 i公仔箱論壇kenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 E, J. }! |2 Z$ q
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
作者: kenneth_2    時間: 2013-4-2 08:34 AM

公仔箱論壇! ]. z3 _7 B/ W* N; K8 z! h( E. N
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251* c- w; E0 G0 J; n* I1 ]. }/ _
PyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
) o# _4 u. G- U+ ]2 b% `% j3 x/ B
估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
作者: 大口佬    時間: 2013-4-2 08:54 AM

今個月底就會有!我都好心急
' [* P5 G: _- d7 n- C! D見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
作者: aris321    時間: 2013-5-5 09:55 AM

4/5 sell in Hong Kong la.
作者: qutom    時間: 2013-5-6 02:38 AM

HTC跳水王,还是等两月省2000
作者: huanming    時間: 2013-5-11 11:02 PM

???  ??? ???

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0