標題: 你地覺得galaxy s4買唔買得過? [打印本頁]

作者: maydayy    時間: 2013-4-24 09:32 PM     標題: 你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
作者: 339699    時間: 2013-4-25 03:12 AM

只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-25 01:57 PM

太貴+1
* B. K0 k, H0 n0 w  S7 L' N3 r9 O* c成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
作者: maydayy    時間: 2013-4-25 02:19 PM

太貴+1
, s7 w  H/ A5 g# W. `成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
* c5 l: g' v" ]1 T+ NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
4 l4 B7 u% d9 g; q* k& qtvb now,tvbnow,bttvb下, 咁搵笨
2 d( h% I4 C. i, K. o, ?  q2 f不過佢3g同4g係咪同時出先?
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-25 02:51 PM

3 G7 L3 E; }. f* \2 N! M" y: F3 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 咁搵笨
* n9 u/ ]& G' W; S' ]tvboxnow.com不過佢3g同4g係咪同時出先?
% {; u8 }" v  @0 V% A9 X9 Gtvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ B+ ]; e. w& T0 {0 ~8 Y( [
唔係呀, 4G版聽講會再遲D6 @6 i- y& {$ f
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
作者: dcup32    時間: 2013-4-25 08:20 PM

It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
作者: skychu3302    時間: 2013-4-26 09:31 AM

太貴+
7 ~4 G) q: H: C3 F; M成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
作者: 一百蚊    時間: 2013-4-27 05:03 AM

初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...' e1 n' v& w7 F1 Y0 q7 {! m% j
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
作者: maydayy    時間: 2013-4-27 05:21 AM

太貴+
* A* H2 e& O) ~+ L- [1 G6 e/ O# J成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
) F4 M1 n* w- g) `8 j$ tskychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
  T: \. n2 A& L& R; [( `5 o  k. H
下..乜咁樣架
' d4 |) `* L" g3 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
作者: maydayy    時間: 2013-4-27 05:22 AM

初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...tvb now,tvbnow,bttvb* t! O8 d: I# B2 H2 E
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d公仔箱論壇  ]# S3 F* k  R# @% O& [
一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
, A: C- W6 Q7 a( ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
作者: 一百蚊    時間: 2013-4-27 01:17 PM

$ d* g. p* E- j9 atvboxnow.com呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢tvb now,tvbnow,bttvb" ?! L* s6 a# \8 p: v5 D/ L2 o
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
tvboxnow.com/ R8 l" N  W, m, I! o1 r3 I
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d
' c( g  z$ S; Y; m" ~tvb now,tvbnow,bttvb今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
作者: bombbomb2    時間: 2013-4-27 02:31 PM

8# 一百蚊 tvb now,tvbnow,bttvb) g( b' [. y% P' N* ~0 r7 m
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
作者: verdy    時間: 2013-4-27 04:17 PM

差不多要6千蚊,太貴了;。
作者: 一百蚊    時間: 2013-4-27 08:39 PM

8# 一百蚊
3 {- f; o0 L) ]/ h4 R2 Htvb now,tvbnow,bttvbagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
$ p; E0 ^0 E! g. E  ]公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
) X. L7 W' @$ C' k9 M# Ztvb now,tvbnow,bttvb係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題
1 H8 M# T$ T4 t4 |- S- FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
作者: maydayy    時間: 2013-4-27 09:16 PM

8# 一百蚊
' [. P& d$ t2 Itvb now,tvbnow,bttvbagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) E  m4 t5 U$ T$ B( H, S) S. `- S
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
. e! L4 z9 \: h8 D+ W公仔箱論壇係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯公仔箱論壇9 x7 @* w6 I4 y, x% @
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-27 09:33 PM

公仔箱論壇8 t; q5 J7 X/ y* e& l7 \
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
" h' g2 T4 p% ~& N不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁
9 ~; v* N- T+ Y" }tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-4-27 09:16 PM
9 s8 @8 {) W6 Z5 r! H我睇左篇評測文, 眼球追蹤功能成功率得10%架咋, 都冇咩用TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- W; y# K! a8 c; u, R  j  K1 ?
http://digital.sina.com.hk/news/-7-1354594/1.html
作者: upk709394    時間: 2013-4-30 09:31 AM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0