標題: 你地覺得new htc one定係s4好d呀? [打印本頁]

作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 03:17 AM     標題: 你地覺得new htc one定係s4好d呀?

兩部都係近期大熱既機皇, 又差唔多時間出, 你地覺得邊部好d呢?
作者: i.miss.u    時間: 2013-5-1 03:43 AM

我就覺得ONE好D, 起碼有明顯改進, S4真係同之前差唔多
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 04:17 AM

一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-1 04:34 AM

new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 04:51 AM

一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
7 h9 I; B( {/ j) k3 f$ \, l2 F5 S魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 04:17 AM
9 Q) [' k+ `$ n9 [; ^; Q$ ]3 w
係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 04:52 AM

new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
$ M; q( m" a5 S- w/ k0 g7 o' p$ U$ l4 u公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-5-1 04:34 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: L* z$ ?1 O& ]! p' T$ O
s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-1 05:09 AM

: u+ u0 u& L4 L- x5 {
s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
6 u5 w8 \8 q" n: o5 z2 qtvboxnow.com米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:52 AM
9 h3 a3 C9 J3 G6 G; Q0 S" w2 rtvb now,tvbnow,bttvb$5898呀, 我覺得太貴公仔箱論壇, c: |' ^& j' N2 c) B
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 05:24 AM

tvboxnow.com# I9 q7 v: [; \5 w+ Y$ v5 F
係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
% s  @# W  t2 r2 v1 @% n& |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:51 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 U7 L3 a5 |# o
咁一定係...話晒都金屬殼, s4都係用膠殼咋, 質感冇得比
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 05:25 AM

; z$ o4 I; p2 ]! C# ]% f, x6 f, eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$5898呀, 我覺得太貴- p2 {" K/ E) I
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價8 g$ D1 j- v1 y$ H" n& T
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 S9 l9 p( s4 k
其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 05:41 AM

, w- g5 S' j1 Y; k+ h4 z  V公仔箱論壇$5898呀, 我覺得太貴tvboxnow.com; ~& w' U' p6 r+ x/ q
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
. T0 g+ ?1 i% t. c2 s& o0 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ a1 Y* m5 U# m/ N( u3 a, j0 e$ F5 s
下咁貴公仔箱論壇# A! w1 V; j* ]; v% E
佢咁樣分兩個版本賣...有d搵笨咁...
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-1 05:41 AM

3 P/ X1 A0 i) M" G8 L  atvboxnow.com其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
/ @7 D) N* J+ g魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 05:25 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( _2 K% S0 g- M4 _/ m
really?等我仲以為真係8核, 咁搞法又真係唔值成6千蚊喎...
作者: 沒有人像你    時間: 2013-5-1 05:58 AM

最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-5-1 06:22 AM

最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
) k6 w) A- }) J% W沒有人像你 發表於 2013-5-1 05:58 AM
) N% _& J  h2 Z7 stvb now,tvbnow,bttvb今次sense 5 d功能幾正, sense tv都夠得意啦
作者: danlitw    時間: 2013-5-1 07:42 AM

陸版的NEW ONE就完美, 可裝記憶卡, 其他版就不行
; z( P! }% t- @6 i如果是NEW ONE是陸版我會買, 否則還是會選S4
作者: Hl2000    時間: 2013-5-1 10:41 AM

one!!!!!!!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0