標題: 有冇人出左S4? [打印本頁]

作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-19 12:11 PM     標題: 有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
作者: 一百蚊    時間: 2013-5-20 06:32 AM

我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
作者: 你還好嗎    時間: 2013-5-20 06:58 AM

我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-20 07:18 AM

我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lagTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* V- u8 e3 [$ j2 c
一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
" F- f2 i1 H  ?5 L
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-20 07:18 AM

我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
. U! S, g/ R3 G' [% Z你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& g! l$ S* ?: d% q; i  C9 }! J
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
作者: 你還好嗎    時間: 2013-5-20 07:32 AM

U" X6 l) O% H* [$ b. Z/ l唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
3 z2 T6 ?1 \  y米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
+ m: R2 I& E0 d/ {& |聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
作者: 你還好嗎    時間: 2013-5-20 07:33 AM

' w8 {! n8 v8 B: h% N$ m. f: V
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
7 I/ g; x  O9 E; P0 W/ T% g/ etvboxnow.com米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
! B. l. F1 l' T4 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
作者: i.miss.u    時間: 2013-5-20 07:51 AM

我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
0 j9 J: W9 W$ W$ T: @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-20 08:10 AM

tvb now,tvbnow,bttvb* `/ K; K6 v. C) ~
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
/ h, l/ `/ U( P' O5 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ I: R. ^. K; M8 k$ a( U, ~
下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-20 08:10 AM

tvboxnow.com3 [. }1 i) o8 [6 H) z
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
$ u$ S- l  h6 i% `. m! \8 \公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
+ U: f" \/ Q4 W咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-20 08:28 AM

3 A5 q, F8 {9 L  J" U1 s1 B公仔箱論壇好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順dtvb now,tvbnow,bttvb+ n" U# I! B+ R& Y! V, @. ?( v% M) v
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
公仔箱論壇" H! U- ^2 x9 A9 j' k- b
我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
作者: syrinx    時間: 2013-5-20 08:30 AM

我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-20 08:44 AM

1 r0 r2 t. ~: f& d4 ctvb now,tvbnow,bttvb好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順dtvboxnow.com" X& H8 }3 F9 v" m7 @) R7 K/ [
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
$ w* b3 o2 P. ?tvb now,tvbnow,bttvbone係咪最新個部?
4 J! `$ E" n6 }9 K  C3 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部好嗎?
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-20 08:44 AM

) A8 n  `+ o' J9 G6 {$ H
我都覺得one正d, 個mon靚好多好多8 r- t6 O$ Q0 \) A$ Z) R# M; r
晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
* l" q6 b7 r  WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-20 08:45 AM

我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...tvboxnow.com8 r) J5 ^$ f$ O0 G7 s" E
syrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
3 f/ ]" D2 K/ K+ A咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??
作者: i.miss.u    時間: 2013-5-20 08:46 AM

4 ?6 S- Y, s6 x3 Z5 ?$ s, w, |one係咪最新個部?" D! Y8 R% V  Z6 X
呢部好嗎?4 o8 S! T% N9 E" _. g3 ~, U0 Z
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 08:44 AM
/ y. ~4 t$ {( p& Itvb now,tvbnow,bttvb係呀, new one囉
& C" A+ i: o6 W公仔箱論壇我覺得好好用, 個款又靚仔, 仲係金屬機殼, 比較襟用
作者: yimmh2013    時間: 2013-5-20 05:30 PM

s3好d定s4好d?6 C0 k5 u3 P9 f+ L
我部s3依家好食電..玩一陣都變得熱左= =
作者: lamqqq    時間: 2013-5-20 07:15 PM

咁大個mon就一定熱架啦。
作者: syrinx    時間: 2013-5-21 12:27 PM

15# 米奇老鼠
  O( {$ L" p: Ltvboxnow.com/ o6 [: @! b+ u( _  x: }
部份新功能都幾有用, 例如那懸浮接電話便可在双手污糟邋遢, 如吃東西時免弄污机身亦可接電話, 另相机特效不少, 而且影出來效果不俗!! 但那面容解鎖便不是那麼穩當, 還是用回傳統劃圖形較佳!!!!
作者: 81147-2    時間: 2013-5-23 02:38 PM

出左冇耐,唔好提.......轉小米2s好過

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0