標題: 近排有咩新機好呀? [打印本頁]

作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 06:27 AM     標題: 近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-27 06:45 AM

note3仲要等喎tvboxnow.com/ q( v- \$ i$ w2 x" j0 A
我覺得one幾好, 自己都用緊
作者: maydayy    時間: 2013-5-27 07:06 AM

我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 07:20 AM

note3仲要等喎
! O6 w7 ]' X2 }$ \- mtvb now,tvbnow,bttvb我覺得one幾好, 自己都用緊
# Q; R3 y2 F- T1 k3 c* d6 |公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- P/ u+ d+ b5 J. W  n* H
one易唔易用呀?順嗎?
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 07:21 AM

我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
+ ]# q) y+ l: G" Y公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
公仔箱論壇7 p4 i! ?% Z& u; f1 S# s
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
作者: maydayy    時間: 2013-5-27 07:45 AM

8 i' l( e+ w% s6 m- Q8 i
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
' P! @! K& \4 x2 W; O) Ltvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
- z0 o; @* r2 z4 S& d% G3 z/ N公仔箱論壇係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
作者: 米奇老鼠    時間: 2013-5-27 08:02 AM

9 o- q% g1 U, F" m3 T1 xtvboxnow.comone易唔易用呀?順嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 V8 y4 ~! {* @: n( j0 X
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
公仔箱論壇6 |( R1 W+ O( [
易用呀, htc機既sense ui都好好用架tvb now,tvbnow,bttvb7 \0 v* a) C# o; O% C8 W
順, 我玩game同睇片都冇lag過
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-27 08:17 AM

我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-27 08:18 AM

: j. t. [/ @2 Vtvb now,tvbnow,bttvb易用呀, htc機既sense ui都好好用架公仔箱論壇+ o; \" T8 i3 F. ~, X; c' M4 A
順, 我玩game同睇片都冇lag過
7 O# G% F1 d- {, q% \( P. K米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
" e2 D+ i' r. ~2 T4 n$ f公仔箱論壇agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 08:33 AM

我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
" L$ n: x" B9 O8 M1 v, u晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- ?4 @! a% h& x
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 08:34 AM

/ T& h% V- r; Y9 i6 o' s* Atvb now,tvbnow,bttvb係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
7 D5 ?1 n8 R2 Q6 v2 stvboxnow.commaydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
& K7 o: \9 T/ d4 f0 T* c8 ]9 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
作者: 晴天陰天    時間: 2013-5-27 08:55 AM

0 i3 V3 T6 I* u$ m9 Z; z) k公仔箱論壇我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
$ t' P0 d0 V! k$ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
4 R$ c% [9 D! r+ G' s
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
作者: 布朗尼    時間: 2013-5-27 09:13 AM

近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 09:27 AM

+ z/ o: U" D" C% n! E) Y
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D6 T3 _! W  O4 f9 {& A6 ^7 {
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
4 X& `3 |) ]( Q7 Y) Jtvboxnow.com原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
作者: sweetcherry    時間: 2013-5-27 09:28 AM

近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換oneTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 N* y, q; w% h" E! f* P5 w
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
/ G, W( O5 V& i/ @$ I3 g& a7 Qtvboxnow.com下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌
作者: 友淺新恆    時間: 2013-5-27 03:47 PM

其實樓主唔好比較太多,自己鐘意就去馬.利申:本人用緊XZ
作者: 六少    時間: 2013-6-6 10:58 PM

有無人用緊Sony Z 覺得好架/

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0