標題: 男仔,你地會唔會日日同 你鐘意既女仔 講電話架 ?? [打印本頁]

作者: C-Yeah=ON=    時間: 2008-2-14 03:28 AM     標題: 男仔,你地會唔會日日同 你鐘意既女仔 講電話架 ??

除左想d男仔分享下經驗
* M) {& G2 s/ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都想d女仔都黎比d個人意見 ~ 希望講下心底話
: F) ?9 l+ {* ]' b公仔箱論壇+ r* P" y' ]6 \% ~0 Y
thanks you* f: e" v1 u8 O& }# m8 s

- u, @- l7 {5 I3 s" S9 u6 {; atvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 C-Yeah=ON= 於 2008-2-14 03:30 AM 編輯 ]
作者: 公子    時間: 2008-2-15 09:00 PM

熱戀期通常都會,只要佢一得閒佢會打比我,我都會一得閒都打比佢
作者: monomono    時間: 2008-2-15 09:10 PM

我同老婆仔日日都倾噶,早晚都倾,收线都收成5分钟先肯CUT电话噶
作者: 笨汶    時間: 2008-2-19 03:07 AM

讀書果陣由一次幫手做功課起晚晚都傾電話,返學佢又坐我後面咋,人人都以為我地一齊,但好可惜我地只係兄妹喎...而依段曖昧關最後由我破壞左...
作者: mimomimo    時間: 2008-2-23 02:56 PM

:onion05: 实在太多野倾了!!!!
作者: monomono    時間: 2008-2-23 03:07 PM

原帖由 mimomimo 於 2008-2-23 02:56 PM 發表
4 j+ @% c7 P: {3 A/ n1 @:onion05: 实在太多野倾了!!!!
) y- J, a" r6 e0 Z8 M
+ E1 y2 D7 j+ d; o: F$ Q( x

, L. l+ _( b5 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇# [' d) }$ Y. A/ M, }9 D
老婆~~~~~~~~~~~~`有没挂住我啊?
作者: mimomimo    時間: 2008-2-23 03:17 PM

老公!~~~~~有阿!!" w' I1 k# R- e0 t% Z
6 i7 B0 W3 y( ~% D
你呢?挂住我吗!?:014:
作者: monomono    時間: 2008-2-23 03:36 PM     標題: 回復 #7 mimomimo 的帖子

更系有啦~~傻G
作者: mimomimo    時間: 2008-2-24 12:50 AM

I love you so much
作者: C-Yeah=ON=    時間: 2008-3-27 02:16 AM

monomono mimomimo  .....  
7 H: B, Q# p2 k  l$ E0 k3 t% G請問 ......  幾歲呢  
作者: lova127    時間: 2008-4-20 10:21 PM

jus take a look
作者: misc_acct001    時間: 2008-4-25 05:48 AM

一日點都有一次

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0