標題: 都係覺得以前D港產片好睇好多 [打印本頁]

作者: kalalee335    時間: 2014-11-28 05:37 PM     標題: 都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 06:20 PM

我都想睇番呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ Y( Z# H! b1 L& |( ~/ L( ^
請問邊度有得睇?
作者: kalalee335    時間: 2014-11-28 07:31 PM

我都想睇番呀tvb now,tvbnow,bttvb5 G" d7 E) n" x6 ^# u
請問邊度有得睇?
- M; h4 D6 |' x/ v熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
公仔箱論壇* X$ e/ i$ {4 O
我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 08:28 PM

0 f* }6 ~: y3 s' z( F- T; z9 gtvboxnow.com我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
: D6 ~2 d5 r( H& U% `/ H/ c8 i6 L2 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
' V  t9 |5 W* U+ l, ^' a7 Etvb now,tvbnow,bttvb) J% o5 d! V6 j3 P& l; l& ~
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
作者: liljon852    時間: 2014-11-28 09:09 PM

tvb now,tvbnow,bttvb1 R3 N  x9 @7 t0 q8 Z0 D# v

# H+ [0 w4 q1 h% L0 ^上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
. Y7 g: t% [4 K* P0 gtvboxnow.com熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
' Q: x( D% n/ L樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲公仔箱論壇, _; C- V5 l/ o, {
你就咁上網睇睇唔到架
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 09:46 PM

tvboxnow.com! z0 ]$ e; H4 n
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲
- p* q" n* J6 B% P9 N0 V2 rtvboxnow.com你就咁上網睇睇唔到架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; B7 H3 u& R( E& X( p4 O
liljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! X: G) n( X, ?7 w" c+ J
% E6 q# S6 Q( W9 N2 O  _# T
原來係咁@@
, @+ {+ O0 t+ e9 n( S公仔箱論壇咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
作者: liljon852    時間: 2014-11-28 10:06 PM

" i4 _9 d  ~" x1 \" q4 K公仔箱論壇
. c& c3 B% [$ x, _8 q; v, l8 j/ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來係咁@@/ M7 @* z9 B, g+ `0 I/ Q2 K: Z
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
, E7 h) J8 ]4 \tvb now,tvbnow,bttvb熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
% `4 n) G% z  ]6 q6 ]* m( m- UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
7 ]0 u$ c2 \! L公仔箱論壇而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
作者: 熱狗走狗    時間: 2014-11-28 10:19 PM

& w5 G% q. G0 _tvb now,tvbnow,bttvb點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
. P! T$ ^7 F0 o. g( X" htvb now,tvbnow,bttvb而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添  d8 _1 [( e8 e% j; r! G% G& T
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
7 p* x3 q& j7 J$ _* f' Y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 g; I3 K% G7 p6 z$ X# {
比你講到我都好想買部letv......
作者: lps3a    時間: 2015-1-24 02:05 AM

咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
作者: chy25    時間: 2015-1-24 02:36 AM

E家d唔叫港產片嚕
作者: 馬些路    時間: 2015-2-21 11:34 AM

作者: kingsleyyu    時間: 2015-2-25 02:32 PM

咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
; K6 Z3 g3 u9 R! E- N8 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
% u; i1 U( b- D" b4 o  R! Rtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb8 K1 B3 Z7 a: r5 J
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...tvboxnow.com; ~* m- W/ f' Q
我覺得...
作者: panan    時間: 2015-3-18 06:19 PM

890年代的港片就是好
作者: yuen198388    時間: 2015-3-25 08:09 PM

係~最懷念張國榮既戲~
作者: bey~ond    時間: 2015-5-8 07:22 PM

时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。
作者: kidhitomi    時間: 2015-5-8 07:42 PM

中港合作,点会有好戏。
作者: 六少    時間: 2015-5-14 09:26 PM

而家好多港產片好虎頭蛇尾~無咗以前D水準
作者: panan    時間: 2015-5-17 06:35 PM

怀念8.90年代的真正港片
作者: yong39316852    時間: 2015-6-3 06:24 PM

认同,以前的港产片才是经典,现在的~~不是那个味了
作者: perdana2015    時間: 2015-6-4 01:19 AM

我就觉92好睇多D哦
作者: amiyang316    時間: 2015-6-4 05:06 PM

现在都在卖肉啊~~~~~~~~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0