標題: 酒店check-in?! [打印本頁]

作者: timothystron    時間: 2015-8-9 07:59 AM     標題: 酒店check-in?!

酒店check-in?!
) v+ P7 |- L! l4 l2 t( VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvboxnow.com, P, p# `. P* c
一行三人去泰國旅行,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( E& B% ?+ |  t  f7 b$ g) y) F8 e
咁其中一個人分配唔到房間就要同個導遊同一間房,
& _/ C1 ~/ L. d  o公仔箱論壇咁佢地開房門果陣時身為導遊當然知道『入房前既禮儀』 ,
6 G! T7 |) K% C2 a+ x公仔箱論壇* H5 Z# X" G/ V5 D
佢地一打開門個導遊就企定左係個門口度郁都唔郁,
0 _! y0 K  p7 u) d) Y! n% Ftvb now,tvbnow,bttvb咁同佢同房果個唔理得咁多,  因為太累所以就沖左入廁所沖涼...8 [5 v" z: U3 ?, ?) ^
到佢沖完涼出來, 個導遊就即刻捉住佢走左去大堂話要換房...tvb now,tvbnow,bttvb4 g! M& U0 _. e$ y/ B
個同房知一定有事但係唔敢問, 到第二日個導遊就同佢講: TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 X. a$ S2 S) f" K* q: Z/ t/ f9 A
『昨晚開左門之後, 因為一開門通常都會見到床尾同埋一塊大鏡, 就見到有個女人坐左係床尾度梳緊頭, tvb now,tvbnow,bttvb2 Y( m: t% u$ g7 ?$ H7 l/ n& u
想叫你轉身走, 但係你就沖左入廁, 叫都叫唔切, $ n. x5 r7 H, {/ B
咁都無計啦唯有扮睇唔到走入去執野,
( \! N& t4 p7 E1 Y; R/ m  v! T5 Z2 |  v0 r" q+ K2 X
將所有野放左入衣櫥之後, 拎轉頭個女人已經唔係房入面, , F- a  T7 z2 G- O) |9 K
咁我就以為無事, 行去床度開電視睇睇左一陣,
" w) P0 G# @8 K6 Ttvb now,tvbnow,bttvb又見到個女人係大門口度一步一步咁行緊埋我身邊, tvb now,tvbnow,bttvb0 m7 d1 g% r/ D# A% W
咁都無辦法啦又要扮睇唔到, 點知佢越行越埋行到去我面前,仲同我講左 tvb now,tvbnow,bttvb' U. d5 A* m5 [& v' ~' A" w
一句 野,  我 好驚, 所以你一出來,  我就即刻拉住你一齊走囉, TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- T. l) N% n$ Z/ J, u& y( N
咁大家估唔估到隻女鬼同個導遊講左句乜丫??????????? tvb now,tvbnow,bttvb$ b& R' ^7 k& [; T. w2 G
tvboxnow.com) `* K8 W  c: c2 j8 C* Y
tvb now,tvbnow,bttvb  @+ ]$ b" U& f) {- W
隻女鬼同佢講:『我~唔~信~你~睇~我~唔~到』
作者: gzx08    時間: 2015-8-16 12:44 AM

看一看了!
作者: PochaccoSze    時間: 2015-11-19 08:57 AM

Thanks for sharing
作者: 龙门客栈    時間: 2018-1-8 04:52 PM

唔係讲。。。你睇我唔到,你睇我唔到,我请你食烧鹅。
作者: gbb0323    時間: 2020-4-26 11:25 AM

非常感謝大大的分享!
作者: logerama    時間: 2020-5-21 09:40 PM

thanks for sharing!!
作者: iceman77777    時間: 2020-6-29 11:48 AM

Thanks for you sharing and thank you so much.
作者: king1123    時間: 2020-7-2 08:56 PM

Thanks for you sharing and thank you so much.
作者: muscler    時間: 2020-8-21 02:53 PM

Interesting, thanks for your share
作者: jwluo    時間: 2021-7-15 02:26 PM

笑话黎架~~~??????

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0