標題: 【活動】聖誕新年,歡樂連連!!許願送禮,幸運快樂,天天滿水區!! [打印本頁]

作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-9 08:33 PM     標題: 【活動】聖誕新年,歡樂連連!!許願送禮,幸運快樂,天天滿水區!!

聖誕新年,歡樂連連!!!

許願送禮,幸運快樂,天天滿水區!!!

活動舉行時間: 論壇時間 2017年12月15日至2018年1月5日!!!

參加辦法:在本活動舉行期間,在本活動帖許願後,可選1-20號聖誕新年驚喜禮包一份

註: 1-20號 驚喜禮物包,每天的號碼都有不同的禮物。

也即是說:12月15日 的 1號禮物包,和12月16日的1號,將會不一樣。

活動規則:  1. 每人每天只可以許願一次,選禮物包一次,先到先得。

(已選的禮物包號碼不能再選,每天限發20份禮物。)

2. 許願字數請不要少於10個中文字。

3. 附上圖片、動畫或短片,更無任歡迎。

4.許願外,亦可自由吹水閒聊,但請各位以互相尊重為要!!

5.每天的回帖樓層,會由隨機網站Random.org,抽出兩帖為加倍獎。

6.不得分身參加。

獎金: 每個驚喜禮物包的獎金不同,分別有6個188888886個288888886個38888888不同獎額;

另外,每天的驚喜禮物包,均有兩個1億大獎,如果同時被抽到加倍獎樓層,則該會員當天將得獎2億

回帖格式:

**我XX日的願望是: (願望內容請不要少於10個中文字)

**我要選 X 號驚喜禮物包。

註: 1. XX日,請寫當天參加活動日期。2. X號的 X 請由1-20 號中選一個。

以下為1-20號驚喜禮物包 Grace 的簡單設計圖片!!

1號 驚喜禮物包     2號 驚喜禮物包     3號 驚喜禮物包     4號 驚喜禮物包

5號 驚喜禮物包    6號 驚喜禮物包    7號 驚喜禮物包    8號 驚喜禮物包

9號 驚喜禮物包    10號 驚喜禮物包    11號 驚喜禮物包    12號 驚喜禮物包

13號 驚喜禮物包    14號 驚喜禮物包    15號 驚喜禮物包     16號 驚喜禮物包

17號 驚喜禮物包       18號 驚喜禮物包      19號 驚喜禮物包       20號 驚喜禮物包  

以下為12月15日1月5日 1-20號 驚喜禮物包內獎品內容之加密檔案

公平起見,歡迎所有參加者下載加密檔案,密碼會在活動完結後才公布。

12月15日至1月1日1-20號禮物包獎金加密檔案加密檔案密碼
[attach]3781230[/attach]
[attach]3781231[/attach]
[attach]3781232[/attach]
[attach]3781233[/attach]
[attach]3781234[/attach]
[attach]3781235[/attach]
[attach]3781236[/attach]
[attach]3781237[/attach]
[attach]3781238[/attach]
[attach]3781239[/attach]
[attach]3781240[/attach]
[attach]3781241[/attach]
[attach]3781242[/attach]
[attach]3781243[/attach]
[attach]3781244[/attach]
[attach]3781245[/attach]
[attach]3781246[/attach]
[attach]3781225[/attach]
[attach]3781226[/attach]
[attach]3781227[/attach]
[attach]3781228[/attach]
[attach]3781229[/attach]

聖誕新年,歡樂連連!! 許願送禮,幸運快樂,天天滿水區!!!

本活動贊助者名單(排名不分先後):

1. pknoface 武當派 Ken 掌門

2. cck_my  電腦區版主 大佬健

3.金石良  貿發局高層 言少

4.lilitan008  貼圖區版主粒爺

作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-10 02:23 AM

備用
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-10 02:23 AM

備用
作者: mnb1123    時間: 2017-12-10 01:19 PM

好嘢,由2017年玩到2018年
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-10 03:27 PM

好嘢,由2017年玩到2018年
mnb1123 發表於 2017-12-10 01:19 PM

MNB 大哥 午夜好!!  多謝評分!!!

作者: 4461    時間: 2017-12-10 09:01 PM

小弟一定到
作者: mecaca    時間: 2017-12-10 09:44 PM

有活动
作者: Pedestrian_A    時間: 2017-12-11 04:03 AM

maximum participants of 20 each day?  what if there are more than 20 participants on the same day?
作者: pinaroo    時間: 2017-12-11 05:35 AM

8# Pedestrian_A

If that is the case, the first one would be you.
作者: lhy92725    時間: 2017-12-11 06:05 PM

其實每個願望都不及一句身體健康來得重要
作者: lilitan008    時間: 2017-12-11 06:10 PM

猫爷

祝您身體健康
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-11 06:25 PM

maximum participants of 20 each day?  what if there are more than 20 participants on the same day?
Pedestrian_A 發表於 2017-12-11 04:03 AM

Good Question!!

I've got to have a budget;plus the maximum participant number of 20 is a pretty high number considering the fact that the maximum participants in last held Grace's 360 event was 12-13.

I'd be very happy if there were 20 participants each day!!!

And budget wise, according to my spreadsheet,

if there were 20 people each day, every day I'd need:

6 x 18888888 + 6 x 28888888 + 6 x 38888888 + 2 x 100000000=719999984

for 22 days,22 x 719999984 = 15839999648

and that number hasn't included the  2 加倍獎 each day.

So I'm just guessing that there isn't going to be that many people!!!

作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-11 06:31 PM

猫爷

祝您身體健康
lilitan008 發表於 2017-12-11 06:10 PM

粒爺 好!! 多謝 粒爺 評分 !!!

作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-11 07:15 PM

Pedestrian_A 發表於 2017-12-11 04:03 AM

各位水區老友們 好!! 路人甲大哥問了一個很好的問題!!!

因為與大家參加活動有重要關係,特別翻譯他的問題並以中文作答一次!!!

他的問題是: 每天只限20人參加?? 若多過20人又如何??!!!

答案是: 先到先得,超過20人,就明天請早了!!!

為甚麼呢??

因為 Grace 要必須有一個預算!!!

以現在這樣1-20的禮物包計算,每天如果都有20人參加,

那麼每天就要派出:

6 x 18888888 + 6 x 28888888 + 6 x 38888888 + 2 x100000000 = 719999984

如果每天都有20人參加,12/15 -1/5 共 22 天,總獎金額將為:
22 x 719999984 = 15839999648(接近160億)

以上數字尚未包括每天的 2個 幸運樓層 加倍獎。

如果有幸運者禮物選了1億,又被抽到加倍獎,獎金更會是2億!!

所以,不能不限人數,請各位見諒啦!!

附加說明一下,雖然Grace的存款足夠派獎,但今次活動,有很多大金主贊助!!

大金主贊助名單暫時包括:

請各位不要擔心 Grace 破產!!

不過,如果真的是有那麼多人支持,到時可以更改規則,

讓20人以後的參加者也可以參加,

到時看情形,詢眾要求,可以改規則。

Grace 樂見水區興盛,如果頭兩天超過20人來參加,

就破例啦!!

作者: pinaroo    時間: 2017-12-11 08:54 PM

咁啦 grace 我 認為 妳 今次活動 應該好成功 真係 有 機會 超過20個人參加 至少我可以話畀妳知 我同另外一個 vip 會 支持 已經有兩個 都 未計 有些 版主 會 支持 隨時已經超過十個 未計 妳 過往嘅會員參加 我差唔多可以肯定 妳一定會超過20個 呢個係妳嘅活動 我係冇權參加 意見 不過 溫馨提示 我覺得妳唔應該再加。如果 妳 決定 要加的話 頭三天嘅獎金 我唔要 妳畀其他會員。
作者: lhy92725    時間: 2017-12-11 09:18 PM

猫爷

祝您身體健康
lilitan008 發表於 2017-12-11 06:10 PM
粒爺
you too
作者: pknoface    時間: 2017-12-12 12:26 PM

各位水區老友們 好!! 路人甲大哥問了一個很好的問題!!!

因為與大家參加活動有重要關係,特別翻譯他的問題並以中文作答一次!!!
他的問 ...
gracechanstuart 發表於 2017-12-11 07:15 PM
支持Grace既遊戲, 好幸運能夠為Grace既遊戲出點微力.
順便提下Grace, 22天總共係160億, 唔係16億.
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-12 03:46 PM

支持Grace既遊戲, 好幸運能夠為Grace既遊戲出點微力.
順便提下Grace, 22天總共係160億, 唔係16億.
pknoface 發表於 2017-12-12 12:26 PM

Ken 掌門 凌晨好!! 多謝你提醒!! 不過有咁多大金主,應該冇問題!!!

快快趣趣加埋粒爺個大名先!!!

作者: free2penny    時間: 2017-12-13 09:46 AM

Ken 掌門 凌晨好!! 多謝你提醒!! 不過有咁多大金主,應該冇問題!!!

快快趣趣加埋粒爺個大名先!!!  ...
gracechanstuart 發表於 2017-12-12 03:46 PM
一定可以超過20位人呀
作者: lhy92725    時間: 2017-12-15 12:02 AM

粒爺梗系金啦
作者: 4461    時間: 2017-12-15 12:04 AM

我12月15日的願望是: 我希望星爷能和发哥与华仔一起演出 《赌城风云4》 。
我要選 14 號驚喜禮物包。
作者: pinaroo    時間: 2017-12-15 12:13 AM

祝 各位 TVBOXBOW 版主 及 會員 聖誕節 及 新年 快樂.

[attach]3782248[/attach]

[youtube]f4Ahnck7ekE[/youtube]

我12月15日的願望是:

願我會踩火箭 帶你到天空去
在太空中兩人住
活到一千歲 都一般心醉
有你在身邊多樂趣
共你雙雙對 好得戚好得意
地裂天崩當閒事
就算翻風雨 只需睇到你
似見陽光千萬里

我要選 1 號驚喜禮物包
作者: free2penny    時間: 2017-12-15 07:34 AM

我12月15日的願望是: 希望日日開開心心, 快快樂樂
我要選 3 號驚喜禮物包。
作者: lhy92725    時間: 2017-12-15 09:40 AM

我12月15日的願望是: 希望身體健康,份工可以順利D
我要選 2 號驚喜禮物包。
作者: ctm082014    時間: 2017-12-15 09:57 AM

我12月15日的願望是: 希望身體健康,開開心心.
我要選16號驚喜禮物包。
作者: mnb1123    時間: 2017-12-15 10:10 AM

我12月15日的願望是: 希望每位水友、朋友、家人都身體健康,開心快樂。
自己都早日康復,因為最近俾人撞后面、再撞前面,架車total咗!

我要選18號驚喜禮物包。

作者: pknoface    時間: 2017-12-15 10:29 AM

我12月15日的願望是: 我希望星爷能和发哥与华仔一起演出 《赌城风云4》, 本掌門做佢地既對手 。
我要選 5 號驚喜禮物包。
作者: 人狼    時間: 2017-12-15 11:03 AM

我12月15日的願望是: 希望工作顺顺利利,家人朋友包括各位水友健康开心。
我要選20號驚喜禮物包。
作者: mecaca    時間: 2017-12-15 01:04 PM

我12月15日的願望是: 希望妈妈和爸爸和我全家身体健康开心每一天
我要選 16 號驚喜禮物包

[flash]http://www.yinyuetai.com/playlist/283509[/flash]
16號 已被選,對上一個未被選 號碼為15 號
作者: mecaca    時間: 2017-12-15 01:07 PM

http://v.yinyuetai.com/playlist/283509

http://v.yinyuetai.com/playlist/283509

http://www.yinyuetai.com/playlist/283509
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-15 01:34 PM

各位水區老友 好好好!! 首先多謝 大家來支持活動!!!

因為有會員向我反映,每天參加活動需查看前面已經被選禮物包號碼,略有不便!!!

但由於我希望可以在預算方面有多D控制,所以先決定號碼不能重複選!!!

現在我有個折衝方法,如果有朋友不想查看前面已選禮物包號碼,那麼如果他選的號碼真的與前面所選有重複,

他/她選號碼單數,那麼我派獎時,就給他所選對下一個未被選的號碼;

他/她選號碼雙數,那麼我派獎時,就給他所選對上一個未被選的號碼。

我會盡量 在活動帖內 公布已被選號碼,讓大家不用那麼費時間去查看。

作者: 隨意1678    時間: 2017-12-15 01:56 PM

我12月15日的願望是: 希望自己及各位水友身體健康、事事如意!
我要選12 號驚喜禮物包。
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-15 02:23 PM

今天已選號碼

作者: lhy92725    時間: 2017-12-15 02:45 PM

D數字好閃哦,一不留神睇唔清楚波
作者: Pedestrian_A    時間: 2017-12-15 03:13 PM

我12月15日的願望是: 貓貓2018年找到老公
我要選 11 號驚喜禮物包。
作者: Pedestrian_A    時間: 2017-12-15 03:19 PM

因為有會員向我反映,每天參加活動需查看前面已經被選禮物包號碼,略有不便!!!
但 ...
gracechanstuart 發表於 2017-12-15 01:34 PM
just do the first come first number order.
first participant=1
second participant=2
.
.
.
.
.
tenth participant=10

that should save a lot of work for participants and you too.
作者: Pedestrian_A    時間: 2017-12-15 03:21 PM

forgot to add a picture...

作者: free2penny    時間: 2017-12-15 03:41 PM

D數字好閃哦,一不留神睇唔清楚波
lhy92725 發表於 2017-12-15 02:45 PM
係呀......
作者: free2penny    時間: 2017-12-15 03:44 PM

但 ...
gracechanstuart 發表於 2017-12-15 01:34 PM
我會得閒幫下手....

已選號碼: 14, 1, 3, 2, 16, 18, 5, 20, 15, 12, 11, 8, 7 ,17, 10(16 號重覆左.....
ctm082014 發表於 2017-12-15 09:57 AM
我12月15日的願望是: 希望妈妈和爸爸和我全家身体健康开心每一天

http://www.yinyuetai.com/playlist/283509
16號 已被選,對上一個未被選 號碼為15 號 ...
mecaca 發表於 2017-12-15 01:04 PM
未選4, 6,  9, 13,  19
作者: princetao    時間: 2017-12-15 04:09 PM

我12月15日的願望是: 快點脫離 原始人 行列, 步步高升, 日日順順利利

我要選 8 號驚喜禮物包。
作者: tomlin820    時間: 2017-12-15 04:55 PM

我12月15日的願望是:願能早日找到另一半

我要選 7 號驚喜禮物包。
作者: ob51330    時間: 2017-12-15 05:56 PM

我12月15日的願望是: 世界和平,肥仔金同儍佬普握手言和.
我要選 17 號驚喜禮物包。
作者: 4461    時間: 2017-12-15 05:59 PM

我12月15日的願望是: 我希望星爷能和发哥与华仔一起演出 《赌城风云4》, 本掌門做佢地既對手 。
pknoface 發表於 2017-12-15 10:29 AM

作者: 4461    時間: 2017-12-15 06:01 PM

但 ...
支持 grace 姐
作者: ob51330    時間: 2017-12-15 06:29 PM

希望今次沒去錯地方  
作者: ob51330    時間: 2017-12-15 06:35 PM

tomlin820 發表於 2017-12-15 04:55 PM
貓姐還未結婚,可以考慮.
作者: koikeaya    時間: 2017-12-15 07:25 PM

我12月15日的願望是:願能早日放低過去,尋回自己
我要選 10 號驚喜禮物包。
作者: free2penny    時間: 2017-12-15 08:25 PM

未選4, 6,  9, 13, 19 要快手啦
作者: shirleywychan    時間: 2017-12-15 09:57 PM

我12月15日的願望是: 我希望人人願望成真!
我要選 13 號驚喜禮物包。

[attach]3783198[/attach]

[youtube]_rEua5_-Ols[/youtube]
作者: mecaca    時間: 2017-12-15 10:18 PM

16號 已被選,對上一個未被選 號碼為15 號 ...
mecaca 發表於 2017-12-15 01:04 PM
重新选,
我要選 6 號驚喜禮物包
作者: mecaca    時間: 2017-12-15 10:27 PM

[flash]http://player.yinyuetai.com/video/player/44820/v_0.swf[/flash]
作者: pinaroo    時間: 2017-12-16 12:08 AM

祝 各位 TVBOXBOW 版主 及 會員 聖誕節 及 新年 快樂.

[attach]3783415[/attach]

[youtube]v7s2VjwQSMw[/youtube]

我12月16日的願望是

願這個喜慶的季節閃閃發光,讓你所有的願望和夢想成真,並且你一年四季都能感受到這種快樂. 聖誕節快樂!

我要選 20 號 驚喜 禮品包。
作者: 4461    時間: 2017-12-16 12:27 AM

我12月16日的願望是: 我希望在 《功守道2》 里,小弟能打赢马云。
作者: princetao    時間: 2017-12-16 02:20 AM

我12月16日的願望是:日日可以睡到自然醒,不用閙鐘。
我要選 8號驚善禮品包。
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-16 03:08 AM

12月15日【許願送大禮】派獎啦!!!

以下為各參加者回帖列表:

我12月15日的願望是: 我希望星爷能和发哥与华仔一起演出 《赌城风云4》 。
4461 發表於 2017-12-15 12:04 AM

f4Ahnck7ekE

我12月15日的願望是:

願我會踩火箭 帶你到天空去
在太空中兩人住
活到一千歲 都一般心醉
有你在身邊多樂趣
共你雙雙對 好得戚好得意
...
我要選 1 號驚喜禮物包
pinaroo 發表於 2017-12-15 12:13 AM

我12月15日的願望是: 希望日日開開心心, 快快樂樂
free2penny 發表於 2017-12-15 07:34 AM
我12月15日的願望是: 希望身體健康,份工可以順利D
lhy92725 發表於 2017-12-15 09:40 AM
ctm082014 發表於 2017-12-15 09:57 AM
我12月15日的願望是: 希望每位水友、朋友、家人都身體健康,開心快樂。
自己都早日康復,因為最近俾人撞后面、再撞前面,架車total咗!

http://z9x9.com/wp-content/uploads/2016/12/23/201 ...
mnb1123 發表於 2017-12-15 10:10 AM
pknoface 發表於 2017-12-15 10:29 AM
我12月15日的願望是: 希望工作顺顺利利,家人朋友包括各位水友健康开心。
我要選20號驚喜禮物包。
人狼 發表於 2017-12-15 11:03 AM
我12月15日的願望是: 希望自己及各位水友身體健康、事事如意!
我要選12 號驚喜禮物包。
隨意1678 發表於 2017-12-15 01:56 PM
我12月15日的願望是: 貓貓2018年找到老公
我要選 11 號驚喜禮物包。
Pedestrian_A 發表於 2017-12-15 03:13 PM
我12月15日的願望是: 快點脫離 原始人 行列, 步步高升, 日日順順利利

princetao 發表於 2017-12-15 04:09 PM

tomlin820 發表於 2017-12-15 04:55 PM
我12月15日的願望是: 世界和平,肥仔金同儍佬普握手言和.
ob51330 發表於 2017-12-15 05:56 PM
我12月15日的願望是:願能早日放低過去,尋回自己
我要選 10 號驚喜禮物包。
koikeaya 發表於 2017-12-15 07:25 PM
我12月15日的願望是: 我希望人人願望成真!

_rEua5_-Ols
shirleywychan 發表於 2017-12-15 09:57 PM
重新选,
我要選 6 號驚喜禮物包
mecaca 發表於 2017-12-15 10:18 PM

以下為12月15日發帖樓層20#-51#兩個加倍獎隨機抽獎截圖:

加倍獎得獎者為:

29# mecaca  及 36# Pedestrian_A

以下為各參加者得獎詳細列表:

12/15《驚喜禮物包》加密檔案密碼在一樓公布。

以下為轉帳紀錄:

時間支出收入操作
44612 秒前TVB 100000000 元積分轉出
pinaroo4 秒前TVB 18888888 元積分轉出
free2penny7 秒前TVB 18888888 元積分轉出
lhy927259 秒前TVB 28888888 元積分轉出
ctm08201411 秒前TVB 28888888 元積分轉出
mnb112313 秒前TVB 38888888 元積分轉出
pknoface16 秒前TVB 28888888 元積分轉出
人狼18 秒前TVB 38888888 元積分轉出
隨意167820 秒前TVB 28888888 元積分轉出
Pedestrian_A22 秒前TVB 77777776 元積分轉出
princetao23 秒前TVB 100000000 元積分轉出
tomlin82026 秒前TVB 18888888 元積分轉出
ob5133028 秒前TVB 18888888 元積分轉出
koikeaya30 秒前TVB 28888888 元積分轉出
shirleywychan32 秒前TVB 18888888 元積分轉出
mecaca35 秒前TVB 77777776 元積分轉出

以下本活動贊助者名單(排名不分先後):

4.lilitan008  貼圖區版主粒爺

如有錯漏,請PM Grace 或在此回帖告知!!!

請大家多多指教!!!

多謝各位支持!!!

作者: Pedestrian_A    時間: 2017-12-16 04:45 AM

我12月16日的願望是: 貓貓2018年老闆不會拖糧
作者: Pedestrian_A    時間: 2017-12-16 04:47 AM

https://orig00.deviantart.net/8fd1/f/2016/167/4/3/payday_prize01_by_gracechanstuart-da6jnrb. ...
gracechanstuart 發表於 2017-12-16 03:08 AM
thank you!
so many 7 from the prize so i choose 7 toady.

作者: Pedestrian_A    時間: 2017-12-16 04:50 AM

http://z9x9.com/wp-content/uploads/2016/12/23/201 ...
mnb1123 發表於 2017-12-15 10:10 AM
bb后面開花...

get well soon.  
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-16 05:07 AM

今天已選號碼

20  14    8 7
    1     5    3  

作者: ob51330    時間: 2017-12-16 05:09 AM

我12月16日的願望是: TVBox 同寅及網友身體健康出入平安
我要選 1 號驚喜禮物包。
作者: pknoface    時間: 2017-12-16 05:22 AM

https://orig00.deviantart.net/8fd1/f/2016/167/4/3/payday_prize01_by_gracechanstuart-da6jnrb. ...
gracechanstuart 發表於 2017-12-16 03:08 AM
多謝Grace大禮! 多謝言少, 大佬健和粒爺贊助Grace!
作者: pknoface    時間: 2017-12-16 05:25 AM

我12月16日的願望是: 我希望五禽派檸師姐可以復出吹水。
作者: koikeaya    時間: 2017-12-16 06:05 AM

我12月16日的願望是:  tvbox 長做長有、網友身體健康

多謝Grace大禮
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-16 06:31 AM

今天已選號碼

20  14   8 7
    1     5   3  

作者: stedeke    時間: 2017-12-16 06:59 AM

作者: ctm082014    時間: 2017-12-16 07:30 AM

我12月16日的願望是:身體健康 事事如意!!
作者: ctm082014    時間: 2017-12-16 07:34 AM

8 號驚喜禮物包
作者: ctm082014    時間: 2017-12-16 07:36 AM

8 號驚喜禮物包已有人選 改6號驚喜禮物包 謝謝!
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-16 07:48 AM

今天已選號碼

20   14    8   7
    1      5   3     18

尚餘號碼:2、4、9、10、11、12、13、15、16、17、19

作者: 隨意1678    時間: 2017-12-16 07:50 AM

多謝Grace姐和各位贊助者獎金
作者: 隨意1678    時間: 2017-12-16 07:52 AM

我12月16日的願望是:还是身體健康、快活每一天。
我要選 9 號驚喜禮物包。
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-16 07:58 AM

今天已選號碼

6    9

尚餘號碼:2、4、10、11、12、13、15、16、17、19

作者: mnb1123    時間: 2017-12-16 08:05 AM

我12月16日的願望是:各位水友個個願望成真、心想事成
[attach]3783439[/attach]
作者: mnb1123    時間: 2017-12-16 08:10 AM

多謝Grace姐和各位大金主
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-16 08:12 AM

我12月16日的願望是:各位水友個個願望成真、心想事成
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:05 AM

MNB 大哥 好!! 身體沒大礙罷??!!!

保險賠足嗎??祝你早日康復!!!

作者: mnb1123    時間: 2017-12-16 08:14 AM

bb后面開花...

get well soon.  
Pedestrian_A 發表於 2017-12-16 04:50 AM
前後都開花
作者: mnb1123    時間: 2017-12-16 08:23 AM

MNB 大哥 好!! 身體沒大礙罷??!!!

保險賠足嗎??祝你早日康復!!!
gracechanstuart 發表於 2017-12-16 08:12 AM
多謝grace姐關心,neck、前後左肩都痛,而家睇緊醫生,要留家幾個星期,保險會賠,如要确定對方賠要搞成月后
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-16 08:29 AM

多謝grace姐關心,neck、前後左肩都痛,而家睇緊醫生,要留家幾個星期,保險會賠,如要确定對方賠要搞成月后
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:23 AM

幾個星期?? 咁即係都幾傷喔!! 至緊要唔好留後患呀!!!

作者: princetao    時間: 2017-12-16 08:29 AM

多謝各位大金主, 收到好多好多奬金
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-16 08:32 AM

今天已選號碼

6    9  17

尚餘號碼:2、4、10、11、12、13、15、16、19

作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-16 08:35 AM

多謝各位大金主, 收到好多好多奬金
princetao 發表於 2017-12-16 08:29 AM

PrinceTao好!! 唔使客氣!!!

多謝你支持!!你第一次玩遊戲就得1億大獎!! 恭喜晒!!!

你喺美國定加拿大呀?? 我住 美國 Idaho!!!

你識唔識將獎金轉做功勳升級呀??!!!

作者: mnb1123    時間: 2017-12-16 08:39 AM

幾個星期?? 咁即係都幾傷喔!! 至緊要唔好留後患呀!!!

gracechanstuart 發表於 2017-12-16 08:29 AM
都幾傷嘅,俾后撞完,自己冲前撞前面,5個airbag彈晒出來,過咗I-205 S 14出口小小
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-16 08:48 AM

都幾傷嘅,俾后撞完,自己冲前撞前面,5個airbag彈晒出來,過咗I-205 S 14出口小小
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:39 AM

真陰功囉!!!

快D好返啦!!!

作者: mnb1123    時間: 2017-12-16 08:55 AM

真陰功囉!!! 快D好返啦!!!  
gracechanstuart 發表於 2017-12-16 08:48 AM
多謝,多咗時间上來玩遊戲不過有時會覺得唔開心,因為好多手尾跟,又要找新車
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-16 09:00 AM

多謝,多咗時间上來玩遊戲不過有時會覺得唔開心,因為好多手尾跟,又要找新車
mnb1123 發表於 2017-12-16 08:55 AM

客氣啦!! 發生咁既事,係人都唔開心,唯有向好既方面諗,冇大傷殘當執身彩囉!!!

作者: 4461    時間: 2017-12-16 09:05 AM

多謝 pknoface 武當派 Ken 掌門、cck_my  電腦區版主 大佬健、金石良  貿發局高層 言少、lilitan008  貼圖區版主粒爺 全力資助!! 多謝各位大金主!! 仲有多謝 grace 姐 !!
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-16 09:07 AM

多謝 pknoface 武當派 Ken 掌門、cck_my  電腦區版主 大佬健、金石良  貿發局高層 言少、lilitan008  貼圖區版主粒爺 全力資助!! 多謝各位大金主!! 仲有多謝 grace 姐 !! ...
4461 發表於 2017-12-16 09:05 AM

4461大哥 好!! 不用客氣!! 恭喜你得大獎!!!

作者: free2penny    時間: 2017-12-16 09:12 AM

我12月16日的願望是: 祝大家身體健康, 龍精虎猛
作者: mnb1123    時間: 2017-12-16 09:14 AM

客氣啦!! 發生咁既事,係人都唔開心,唯有向好既方面諗,冇大傷殘當執身彩囉!!!

gracechanstuart 發表於 2017-12-16 09:00 AM
係啊,當係破財擋灾
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-16 09:17 AM

係啊,當係破財擋灾
mnb1123 發表於 2017-12-16 09:14 AM

至緊要身體確定冇後患呀!!!

作者: mnb1123    時間: 2017-12-16 09:20 AM

至緊要身體確定冇後患呀!!!

gracechanstuart 發表於 2017-12-16 09:17 AM
知道,多謝grace姐有心,要去准备晚餐啦,再會
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-16 09:34 AM

知道,多謝grace姐有心,要去准备晚餐啦,再會
mnb1123 發表於 2017-12-16 09:20 AM

哈哈!! 我都係要準備晚餐!!!

作者: CC517    時間: 2017-12-16 10:27 AM

我12月16日的願望是:祝隨意兄身體健康
我要選 12號驚善禮品包。
作者: gracechanstuart    時間: 2017-12-16 10:34 AM

今天已選號碼

6    9  17 13

尚餘號碼:2、4、10、11、15、16、19

作者: tomlin820    時間: 2017-12-16 10:37 AM

我12月16日的願望是: 願家人都健康、平安
作者: ctm082014    時間: 2017-12-16 10:46 AM

多謝 pknoface 武當派 Ken 掌門、cck_my  電腦區版主 大佬健、金石良  貿發局高層 言少、lilitan008  貼圖區版主粒爺 全力資助!! 多謝各位大金主!! 仲有多謝 grace 姐 !!
作者: 4461    時間: 2017-12-16 01:23 PM

4461大哥 好!! 不用客氣!! 恭喜你得大獎!!!

gracechanstuart 發表於 2017-12-16 09:07 AM
害羞
作者: mecaca    時間: 2017-12-16 02:45 PM

我12月16日的願望是: 祝所有人美好的愿望成真,最紧要安康开心每一天!
作者: mecaca    時間: 2017-12-16 02:46 PM

[flash]http://player.yinyuetai.com/playlist/player/283509/v_0.swf[/flash]
作者: ob51330    時間: 2017-12-16 03:31 PM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0