標題: [綜藝] (ViuTV)聲控鬥室 EP01-15 [720P][HDTV-MP4][2022-3-5] [打印本頁]

作者: lthung    時間: 2022-2-15 08:44 PM     標題: (ViuTV)聲控鬥室 EP01-15 [720P][HDTV-MP4][2022-3-5]

(ViuTV)聲控鬥室  EP01-15 [720P][HDTV-MP4][2022-3-5]

◎中文名稱:聲控鬥室
◎英文名稱:
◎年  代:2022
◎地  區:香港
◎語  言:粵語
◎字  幕:中字
◎影片版本:HDTV-MP4
◎影片大小:250M/集
◎集  數:
◎主  演: P1X3L (男團)

簡介:

《聲控鬥室》是一個全方位考驗大家對聲音認知的節目,每一集都會有嘉賓來挑戰主持們大玩聲音遊戲,測試他們有幾細聲,有幾大聲,有幾咁認識「聲」,勝出者就可贏出這場「聲控鬥室」!

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

.
作者: tcbd    時間: 2022-2-15 10:54 PM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記
無言感激及無私的分享.有咁多精享!
多謝晒您 ,辛苦晒!多謝分享! 加油!
感謝以無私精神供大家分享! 加油!      
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!
作者: appleskin    時間: 2022-2-16 10:40 AM

thanks
作者: lthung    時間: 2022-2-16 07:25 PM

聲控鬥室  EP01-02
作者: tcbd    時間: 2022-2-16 07:27 PM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
作者: lthung    時間: 2022-2-17 09:30 PM

聲控鬥室  EP01-03
作者: lthung    時間: 2022-2-18 06:57 PM

聲控鬥室  EP01-04
作者: tcbd    時間: 2022-2-18 08:11 PM

作者: lthung    時間: 2022-2-19 09:50 PM

聲控鬥室  EP01-05
作者: lthung    時間: 2022-2-22 07:52 PM

聲控鬥室  EP01-06
作者: williamhk    時間: 2022-2-23 06:56 PM

Thanks so much!!!
作者: lthung    時間: 2022-2-23 09:40 PM

聲控鬥室  EP01-07
作者: tcbd    時間: 2022-2-24 12:36 AM

作者: lthung    時間: 2022-2-24 06:55 PM

聲控鬥室  EP01-08
作者: dollydog    時間: 2022-2-24 08:46 PM

thanks
作者: tcbd    時間: 2022-2-24 11:58 PM

作者: lthung    時間: 2022-2-25 10:19 PM

聲控鬥室  EP01-09
作者: tcbd    時間: 2022-2-25 11:32 PM

作者: lthung    時間: 2022-2-26 11:30 PM

聲控鬥室  EP01-10
作者: lthung    時間: 2022-3-1 10:06 PM

聲控鬥室  EP01-11
作者: tcbd    時間: 2022-3-1 10:49 PM

作者: lthung    時間: 2022-3-2 10:45 PM

聲控鬥室  EP01-12
作者: tcbd    時間: 2022-3-2 11:50 PM

作者: lthung    時間: 2022-3-3 10:29 PM

聲控鬥室  EP01-13
作者: tcbd    時間: 2022-3-4 12:00 AM

作者: lthung    時間: 2022-3-6 12:22 AM

聲控鬥室  EP01-15
作者: Nickcheng429    時間: 2022-3-8 11:24 AM

thanks
作者: tcbd    時間: 2022-3-8 08:34 PM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0