標題: [已回答] 有啲torrent file下載唔到 [打印本頁]

作者: 匿名    時間: 2022-3-20 06:25 PM     標題: 有啲torrent file下載唔到

小弟係用Bitcomet下載torrent file但係有時有啲File下載到 但係有啲又下載唔到(下載唔到嘅意思係 佢寫佢嘅下載時間係無限 同埋下載速度係0KB) TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 l/ m2 W( D) A6 g  `. f( D. ]% m  B
所以唔係好知發生咩事 希望有人幫到我 thxx
. y6 J" {# i& \" }6 Z2 q就好似咁樣:睇下面個圖0 z! _0 l2 j* ]6 Z
https://drive.google.com/file/d/1Gh0_ukAeRcKg7WSSTlIDpb1BguvoUmRF/view?usp=drivesdk
作者: gracechanstuart    時間: 2022-3-20 11:40 PM

4 N! _6 D, I; ~2 G; X0 p/ Ytvb now,tvbnow,bttvb
, q2 k7 O& c" O/ j2 Qtvb now,tvbnow,bttvb
小弟係用Bitcomet下載torrent file但係有時有啲File下載到 但係有啲又下載唔到(下載唔到嘅意思係 佢寫佢嘅下載時間係無限 同埋下載速度係0KB) + e1 s4 _  q, [+ z! X+ [
所以唔係好知發生咩事 希望有人幫到我 thxxTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. p5 M* L3 {/ H4 v* D0 v3 K
就好似咁樣:睇下面個圖公仔箱論壇. x8 M' C1 U& L- Q
ht ...6 p; c# ~. \1 w7 x- Q  m8 k
Anonymous 發表於 2022-3-20 06:25 PM
1 |+ s: L' ]8 X* X  M7 y需時 -> 無限, 即是你個File 冇 檔案(種子)來源。原因係1. 原發種(帖、檔案)人已經冇繼續做種。2. 檔案太舊,冇人繼續下載。公仔箱論壇$ n  K4 s- V1 _3 [! s

0 ?& h, N$ j& D( O& X: V. V4 A公仔箱論壇

$ A& c6 w  P/ }tvb now,tvbnow,bttvb解決方法: 冇。除非你聯絡到原發帖做種人(如果佢仲有保留個File),佢又咁好人願意再次上載。
作者: 匿名    時間: 2022-3-21 12:08 PM

2# gracechanstuart Thank a lotttt

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0