標題: [文章轉貼] 傳說中港女對男朋友的一百戒條 [打印本頁]

作者: siubo0408    時間: 2009-2-22 11:48 PM     標題: 傳說中港女對男朋友的一百戒條

男朋友一百戒條
6 i3 G0 f% j, |. z公仔箱論壇
) o1 h. K3 c' }$ z. Htvboxnow.com1.唔準同任何15歲以上35歲以下無血緣關係既女性單獨外出或者傾超過5分鐘電話。
" P" F9 M" ?; j6 i3 B/ x- \tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇* H; ~' e. R/ i3 J8 M) x* j2 S# ~
2.我'meet'你既時候你唔準縮。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 y6 W& }( X- s1 _8 j

; l/ b, N, S. Q% r, c/ O) Btvb now,tvbnow,bttvb3.我唔會check你既來電顯示,但係你最好唔好俾我聽到你同不明來歷既女人講電話。
; W; O& ^3 k8 c: {公仔箱論壇公仔箱論壇* @  H5 Y! ^. c& G4 L
4.你個電話裡面隻可以有兩個女人既相,你媽媽同我。
: r) y1 o9 t7 X, {" v+ dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb( ]) }! D( Y4 L. M! l( g
5.唔好俾我見到你著白襪,除左打波既時候。* l  ^6 n: l: g2 `
3 m7 y3 s+ D) e& ^! J/ z+ p
6.我明白每個人都有過去,你會有舊情人既相呀信呀禮物呀,但係唔o係我面前飄揚,有咩爛左唔好怪我。
3 D. W8 P+ t* y" k( ytvboxnow.com% N+ X* ?; c  M7 D
7.我鍾意收情信,但係好憎見到錯別字。+ p5 H4 v) V# f: r

2 W7 c6 J+ U. f' `tvb now,tvbnow,bttvb8.每日起碼要打一次電話俾我,因為我會掛心你。
6 O  O7 q: f! @" `tvboxnow.com
5 F/ o5 [0 l) S% ?2 V0 I0 P8 M. ]公仔箱論壇9.你要俾我知你去左邊,我唔係要check你行蹤,隻係如果新聞話有三名行山人士失蹤,我要知道係唔係你。% O2 j( f5 C# {5 ~( S0 I
tvb now,tvbnow,bttvb: I$ i' n0 F& C3 G( x* s
10.我地未必可以一生一世,但希望你同我一齊既時候,每一刻都對我認真。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 p" j$ |* H" d( n

# S7 Q' j. E+ \$ F" u) O. m* v公仔箱論壇11.我鍾意既手袋牌子係LuLuGuinness、KateSpade、AnyaHindmarch、cheche、agnesb同Tod's你千祈唔好買PatrickCox同Westwood俾我。$ X5 ?& X6 e8 J8 |- f4 K
) p+ Q" S9 p" e' e# |9 f5 c" _
12.你心裡面諗d咩,一定要同我講,因為我好蠢,你唔同我直接講我唔會知道。公仔箱論壇% f% {" _/ ~  u. h. P1 @  J2 n

5 v: G4 ~4 n7 r$ mtvboxnow.com13.我去dating你叫我玩得開心d既話,我會以為你唔愛我唔緊張我唔想要我。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( M$ C9 ^# L1 W5 i7 e

) h/ ^" W- T+ L8 ~14.我鍾意男朋友買香水俾我。
# r3 p0 G6 q& T" i* n; S8 Q3 d. R4 P' N  F7 {2 ?) V5 v2 S
15.我希望你會記得一切既大時大節生日同紀念日,我唔會提,亦會扮大方,但唔代表我想你失憶。
' F; j+ W* f: g! P; \2 h: E公仔箱論壇tvboxnow.com1 M! q* m; `3 s& Y# d: \
16.男子以才為貌,但係都要乾乾淨淨。7 f+ o5 M* i& i9 I8 @

d% z  M; a+ P" _* o17.唔好企圖或意圖用「中五妹妹仔o者……」黎做藉口安慰我,我唔會睇小妹妹仔既威力,因為我都曾經年青過。
! @5 ^0 |; T! Gtvb now,tvbnow,bttvb
$ l) P! L6 o: W6 a公仔箱論壇18.我慣性去i.t、Marie同LaneCrawford買鞋,鞋碼係Italy36.5。如果你打算買鞋俾我,記得唔好買錯size。
/ ]5 ?! {3 y; j: ]2 U2 }公仔箱論壇
( V+ @/ I7 q5 M5 W+ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。19.唔準對我講大話。: m3 p. R" c/ ?! L8 M- K
. G& F; l- j9 w5 r/ E0 j0 Z
20.唔準一腳踏兩船(或以上)。
3 R5 m& T* j1 \7 ?, r/ G; L公仔箱論壇5 M: D! T: u! E# I& I- M4 @
21.除非d食物好美味,否則我唔想去任何張椅冇椅背既餐廳。
& I0 d) r# c) ]8 U公仔箱論壇
" p4 s5 X) O7 u. G/ ~7 _2 I6 O5 x2 x2 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。22.出街一定要拖實我,因為我會蕩失路。
! E: n8 A# ?. H7 F1 G1 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! G& ]- q2 K  ?' k0 m
23.我唔揀飲擇食,所以食咩你話事(法國菜除外),不過,揀甜品既主導權歸我。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 V; F. n! i! P

# I. B, x/ M5 i$ F24.如果我遲到,都隻係因為我想著靚d見你,所以你唔好鬧我。/ S& Q4 r2 y6 Z$ I
0 ~) j0 p- w, w8 x
25.你最好唔好有一堆女性朋友同契妹之類既不明物體o係身邊,否則我會大你三十萬用行動證明俾你睇我都有一籮男性朋友同契哥加uncle。公仔箱論壇, B6 e- [  X# ^: S- A/ f: d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ T; G7 N+ ], O9 J3 p- T/ L
26.我係一個會講粗口既淑女,你最好忍耐一下。
, {" M# X, ~3 z+ }; c! RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇& U* o0 M1 V3 y, w1 \
27.食飯時第一箸夾既食物記得要係俾我既。tvb now,tvbnow,bttvb; y! L+ X/ w. f$ J! }
- I6 u9 O+ k5 C! c" k
28.我唔會要你幫我去麥當勞換公仔,但係會叫你幫我去Sogo、Joyce同LaneCrawford買化妝品。公仔箱論壇" b. f; v6 D6 N0 ~$ \. u
tvboxnow.com1 N; X% _3 s& X2 ^5 s5 d- G
29.你唔好走去旺中買o個d所謂既純銀俾我,我會皮膚敏感。你有3個選擇:1.Tiffany2.GeorgJensen3.ADifferentCorner
" c1 q2 W$ W) u. z5 b
% n2 q4 U) r0 V* w+ m) K. R4 ]30.鑽石同珍珠,我永遠都唔會嫌多。' s5 k, ?7 i' h8 C

% `: `7 S7 q$ J4 x31.我會想你同我一齊揀Lingerie,你唔需要面紅。tvb now,tvbnow,bttvb2 u: l7 y6 Z! A1 X- _2 T$ t4 q* m0 o

: j" e/ X+ F* Z* d2 M5 g0 N32.我唔會問你我靚唔靚(因為我知道我唔靚),你最好諗定第二樣o黎讚我。
* m% j8 @# Q$ htvboxnow.com) F  L1 c+ N7 H, o- t% b9 T
33.我鍾意食Cova既tiramisu、Zoe既zoe同1459,仲有Glace既Rose。
7 \, A; o" R" N) BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; w5 J+ {" o! a) y' [9 s34.我知道你冇可能每秒鐘都掛住我,但係如果你全日都冇諗起我,我會好驚。
' y# E- S6 x! r* T3 I) atvboxnow.com
" M; T6 V$ {; F! b  Q+ ?5 ttvboxnow.com35.如果你著到成個板仔或者MKGuy咁樣同我出街,我會面青。+ J  V9 R( f5 ~0 ~5 C

" v" m. J# x9 \36.如果你郁手打我,我一定會走。
7 ^- D* \8 v' D/ U$ K$ _tvboxnow.com
6 v, i& n% `& H6 g5 |7 n37.你要留意亦舒既新書幾時出,儘快買俾我。
7 \; w8 U! u9 E' n% M8 w& p' j6 f  T& u
38.記得要多d同我既父母social,因為我同佢地關係唔好,靠你去修補。
9 O8 P* |% l! s9 q+ Y( O公仔箱論壇. Z! }/ e( E* v* F6 j% I8 I; c# O* F  I
39.Shopping時可以分道揚鑣,但係你唔好又要企我隔離又要黑面。
0 J* c8 p& @. J6 N
5 r/ [/ e# j! c8 V6 s9 ntvboxnow.com40.我好樂意同你行你鍾意既舖頭,你唔需要怕我悶,我會自得其樂。
* N1 W& l: s( a$ W$ C+ B$ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 N0 g! Q1 `$ \3 j公仔箱論壇41.行入7仔我隻會買3種飲品:柑桔檸檬、參蜜同Perrier。
4 D$ ]6 q7 A; s  z公仔箱論壇
& c9 \% J* D' D- |' D* q& L+ R/ M6 }7 Vtvboxnow.com42.唔好批評我既好朋友,因為我同佢地共過患難,唔係酒肉朋友。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) K, i3 s7 e* ?) a( [2 m
tvboxnow.com: }  ~! K; _9 l  B, I8 l2 D6 t% w7 E
43.我承認我係一個膚淺既人,我既日常讀物係《忽然一周》,你唔高興既我會隊本《紅樓夢》俾你睇。tvb now,tvbnow,bttvb) q6 R; @% _! m. O& D
6 c: @- D- B+ R5 T0 _
44.我唔介意你望靚女,介意既係有筍野睇你都唔同我講。
: C1 E, R( c! i. t6 l( i, X$ _
; s3 C; z$ [$ l) j0 rtvboxnow.com45.如果你見到我望住本《飲食男女》兩眼發光,你可以留意下係邊間餐廳,唔太貴既就帶我去試下。
# q- g5 @$ Y! A# j; K" ^tvb now,tvbnow,bttvb
7 `( U# r* ~9 n, }: c46.我鍾意食魚蛋河,但係如果大時大節紀念日生日時都係食魚蛋河,我會發火。
8 m' L3 ?' X& y  a% q2 _8 x0 }4 ^; Utvboxnow.comtvboxnow.com. U  H3 }$ z/ g9 r, a( x
47.我喊既時候,你一定要tum我,因為我隻會o係好傷心好傷心既時候先喊。
& K; ?7 ?. m3 d- \; j5 e! b7 l
! J0 m# S6 X4 A. r( u/ [48.你打機既時候,我會自己搵野做,你唔需要擔心,最好你教我打埋一份。
4 w  q1 A& V/ [( U- m: lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( _8 Z+ G; Y9 u' C, V
49.你最好有一首隻係屬於我既電話鈴聲。
* ^; b9 c: U$ p4 [; |/ e7 O公仔箱論壇公仔箱論壇, [/ g1 M; p8 E! d4 |
50.如果你冇開口講,我都為你去改變,代表我真心鍾意你,請你珍惜我。( D* v- i' V+ s" X9 L. n) z* g& Z

# Z7 r: `" k! J8 J* HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。51.我好樂意幫你煮飯洗衫執屋做massage,但係請你唔好當「奉旨」。公仔箱論壇5 G% F9 Q* W* i% T. B
6 k+ B2 n+ W. r, w; X! x
52.買野俾錢既時候,你記得要快我一步拎張creditcard出黎,因為每個月俾完家用同找完經常性咭數之後,我既account隻會得番$2000cash。
! p% y! E/ P( M/ Z9 n+ V# n5 Ktvboxnow.com公仔箱論壇+ \, v! i6 W- G9 H: Z
53.我會間唔時嗌「我好想嫁我好想嫁……」呢句係我既口頭禪,你唔需要太恐慌。
5 E2 \, L7 Q1 L+ }tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# N. _" N# m' s1 Z2 S; }
54.你需要比我更清楚我既電話、DC同電腦既操作。
6 \  |; U- H4 O) Ktvb now,tvbnow,bttvb$ N2 b3 k0 H9 u9 o1 s3 L$ E0 `0 Q. `
55.當你睇波既時候,我會問你「咩係12碼」等低B問題,你唔好嫌我煩,因為我真係有興趣,但從來冇人教過我。
; ]! j% X! E; R( z& Q7 F; B& L公仔箱論壇
) I* k; F9 _$ R0 i0 ?& P) S% `56.我會希望你將我介紹俾你既朋友識。2 D! G6 C3 ^1 v

6 V, c4 y1 o$ K) W! M9 Y" jtvboxnow.com57.放假時我會間唔中留o係屋企休息,你即管出去玩,唔好以為我係貼身膏藥你唔同我出街我就唔出。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  X. @9 {* f, ^! `/ ]
公仔箱論壇0 Q' A5 S0 O) C8 U( F
58.因為我有一d唔係太開心既過去,對人好冇安全感。所以請你用用行動話俾我知你對我係認真既,你唔係玩玩下。tvboxnow.com4 f  d% {7 D/ v2 e' @* y) \/ X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- l( A  R" k+ n  A2 V* D
59.你先要努力工作,然後盡量抽時間陪我。* y# i  D! j0 }! o7 E1 B% f

7 T1 r; n2 ]6 L* x9 T公仔箱論壇60.你唔需要係有錢仔,但係要有上進心,想出人頭地。公仔箱論壇0 _. z8 Q9 h; d9 L# p7 m
tvb now,tvbnow,bttvb) d" L8 |9 B1 M$ o  _3 a! }
61.你一定要有自己既理想。tvboxnow.com% z; u' Y2 I. e! v$ Y. c; V
tvb now,tvbnow,bttvb- o7 ]  y: `+ c4 [
62.我唔會問你「我今日有咩唔同」,你唔需要每次見我都恐慌性將我由頭到腳scan一次。8 m. H* L3 t( N, E( Z- c' |  B3 a
公仔箱論壇8 X& a. k7 z. G
63.我想睇日出。
/ A; Z: f# Z2 \公仔箱論壇
3 U$ _2 R6 \5 g8 j4 L' ^) w. `" O8 wtvb now,tvbnow,bttvb64.我有寫blog既習慣,如果你發現o個篇係講你既,你最好俾d反應我。
- [8 a$ g/ C0 l6 K. BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( J7 w, C( n# P1 d+ I) Q6 o- a# }9 t! c7 ]
65.我好刁蠻任性。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: c* d6 a8 i! l* n0 d5 R
+ r# P) S( y. K3 @
66.你要做我既人肉地圖。
( x# s, S7 \8 q4 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 v. I/ ^2 u$ O' y. V0 {$ n
67.我M之前一個星期會情緒暴躁,你要小心d。
0 o, w+ c, Q, V2 wtvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb& A8 i6 {( C7 V8 \& V' G6 c
68.我發脾氣cut你線,你唔好即時又打電話俾我,sendSMS得架啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. K9 Q+ H# ?# H2 Q' D" h* D0 V% ?
tvb now,tvbnow,bttvb! z( _- C" A$ S
69.絕對唔可以check我既ICQ、MSN同SMS。
7 k) R% ]( z- u# KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* f. c) A' U/ C! M& e! z/ P公仔箱論壇70.如果你發我脾氣仲逼我上床,我會覺得好hurt。tvb now,tvbnow,bttvb) `, C. y0 H! r: f7 f5 w( \- t

1 t+ q8 ~8 U9 U* V公仔箱論壇71.你煮飯俾我食,就算隻係一碗餐蛋麵,我都會開心過食Rougie鵝肝。公仔箱論壇) A" E$ X( {0 d$ b6 u$ w( e

& x. |9 h* h: F9 n+ k# u. N72.我同你講野既時候自不然會嗲聲嗲氣,我都冇辦法架。
1 x# |/ ]! F# D. A: \: g# T公仔箱論壇
- X$ T) }2 H% b. i2 l73.我好有興趣知你既戀愛史,最好由頭到尾同我講一次。tvb now,tvbnow,bttvb, b$ r' y' Z# X2 L9 O
tvb now,tvbnow,bttvb# @( h  ?* T' I7 F
74.因為愛你,我會珍惜自己,要自己身體健康,叫自己開開心心,你都係。
& r' c! G; X1 }( H4 w/ Jtvb now,tvbnow,bttvb
+ j* ~2 A3 x& l! s6 ?) }# M! N- QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。75.如果有一日,我地分左手,我都希望可以繼續做朋友。
+ Q7 Q- U  E* ?% I$ Dtvboxnow.com
9 t# B& ^- U7 R% Z# FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。76.我唔係唔想陪你著牛仔褲,而係未買到o岩我著既牛仔褲。
; d# O1 e- Q" q% Z) J( K' U" ]' _
! d2 M5 l. o% i- X/ V$ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。77.我最憎人唔信我。8 P- I) O4 x. [8 ]) ^

- \( u' y! ]# K公仔箱論壇78.如果你愛我,你唔會捨得要我傷心。
1 [+ L+ }) c9 Y" n, j
8 w; G! O6 T: L! O  B79.我都鍾意行山,不過你可唔可以搵d易行d既路線俾我。公仔箱論壇* w1 c# v! ~8 o. G3 e6 Y- Z( B

1 S% t) L* Y) C2 i% z# P9 |# ]tvb now,tvbnow,bttvb80.一個男人對女人最大既尊重係向佢求婚,其次係帶佢返去同父母食飯。
, x2 p6 x# ?7 N: WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, V- r4 p( w7 r; Q0 o& p# S
81.男朋友既功用係對女朋友好,女朋友既功用係對男朋友好。
) p: k7 y+ W. j, s% G8 g# wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ F  t* q7 e9 U+ \" X
82.我用慣LUSH既soap,麻煩你每個月去買一塊俾我。1 C+ S/ s1 M- y& A9 F8 G; f
" k, Q8 ]; p5 o: D
83.好多事唔係我懶底扮唔識搵你做,而係我真係唔識。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ t  l% H4 ~9 B4 c/ f4 g0 e# A* w
公仔箱論壇  y4 Q$ ]9 _9 w1 G
84.我希望你間唔中都會俾比d小驚喜我,係「小驚喜」,唔係「大驚喜」。+ s% x3 P& \& C( o4 D; a
/ {/ P8 t% ]7 t# X9 S
85.你講過,而我又應承過既,我一定會做。例如:你唔o係我身邊我就要淩晨1點前返到屋企。; q+ V* S( ~* }* k. }4 N

9 u% n# W* c8 H& Z) [* P* v0 ~tvboxnow.com86.唔好熄電話,萬一半夜我要去急症室我會想你陪我。
# s. Y% P6 ~0 D9 P1 a5 C/ B公仔箱論壇
1 z0 i) h! u3 f! f: m7 i7 Jtvboxnow.com87.我最鍾意既花係peony,最鍾意既顏色係紅色。
) i6 L2 ]2 D% D2 Z0 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb8 g' w" G6 B4 @2 r
88.我唔多鍾意收花,你送盆栽俾我好過。
& @! e9 B$ P6 X1 x- _3 Rtvboxnow.com. h( q, T! s( z& j
89.每次出街請你俾10分鐘我去行書店。
: p: w( o0 w% b  m
7 {1 ^; ~# g8 `- V+ G2 V/ T: {4 `90.如果你見我個樣冇乜表情,唔係我唔緊張你,而係愛一個人就會變得笨拙,我唔知用咩表情面對你好。
8 [, V  I6 W" |tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ x7 E; n+ z8 B1 `
91.如果有人追你,記得同我講,我會用掃把掃佢。
/ d6 z) L: w+ H5 xtvboxnow.com
' c7 N* f3 A3 b1 a8 ftvb now,tvbnow,bttvb92.好遺憾我冇機會細細個就識得你,所以宜家請你俾多d時間我,俾機會我去了解你。tvb now,tvbnow,bttvb6 h7 e/ [+ E7 F3 R* S( A# j' X" `2 `

q% E# O- O% l5 W$ j4 \. v! K93.我既工作或者比唔上你既重要,但我都希望你會尊重我既工作。
4 p8 f4 E. [. O+ u$ d1 V. a( A# N4 h  L' f  J
94.你唔開心既時候我會靜靜行開俾時間空間你冷靜,但過後我會想你打返個電話俾我,因為我關心你。tvb now,tvbnow,bttvb# p& k0 n+ D4 x  }1 O4 i

) G3 K# u3 ~+ Z. Ttvboxnow.com95.著得sexy係有兩個原因:1.我覺得靚2.等你緊張我。tvboxnow.com* a! E3 i" m5 h; w8 |6 _/ l  S) T5 |/ d

* M/ s( [1 \3 K4 [* W9 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。96.我知你對我用咩化妝品護膚品冇興趣,不過問下咩顏色好都得掛。
' x4 d) _6 v  |, T7 k8 U
' ?" q8 L, M$ \- d2 d( X! z' ^) h公仔箱論壇97.你要記得間中同我講「Iloveyou」,否則我會以為你唔再愛我。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Z: K5 u6 a+ X# w4 D4 Y

$ `, n) W, Y7 t2 D, B6 |tvboxnow.com98.我地要開一次會,睇下你對呢d戒條有冇異議。公仔箱論壇6 _5 A  U6 i- t' N( n- |4 I

/ [8 Y& r! `9 ^" K- O! r& X% B1 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。99.條文內如果有唔清楚既地方,以我既說話為依歸。
) |& J1 n% v, \( S, Dtvboxnow.com
; O. l& l! T4 ~5 |( I3 T. v100.其實,我明白這些戒條有點吹毛求疪有點不設實際有點妙想天開。我隻想你知道,在寫這些戒條的時間內,每一秒鐘,也在牽掛你。

作者: S-Garfield    時間: 2009-2-22 11:53 PM

Thx for sharing
作者: wass_sup    時間: 2009-2-22 11:58 PM

nice.................
作者: carrot_law    時間: 2009-2-23 12:22 AM

very nice,thank you so much
作者: eddie18hk    時間: 2009-2-23 08:43 PM

gd~~~~very detailed~
作者: BagaPK    時間: 2009-2-26 03:33 PM

掂啦 . . . .
作者: kinong    時間: 2009-2-27 09:22 PM

作者: meeli    時間: 2009-2-28 11:39 PM

Thanks for sharing...
作者: 6bullets    時間: 2009-3-2 08:15 PM

.............................
作者: waiforum    時間: 2009-3-25 10:57 PM

thx u share
  n: O" l* X2 F2 i9 I. g5 k' `tvboxnow.comoh no no no no no no# ^, X/ j1 W# W

作者: danieljay    時間: 2009-3-26 09:57 AM

thanks for sharing
作者: marknov3    時間: 2009-7-29 11:48 PM

睇到都死la唔好話做呀
作者: pingtau    時間: 2009-7-30 09:58 PM

it made me crazy
作者: 888cash888    時間: 2009-7-31 09:24 PM

好似我前女友呀..........
作者: contourvt    時間: 2009-8-3 01:57 PM

good good
作者: holala26    時間: 2009-8-20 01:26 AM

無聊定無知
作者: rujuyu    時間: 2009-8-20 03:22 AM

哇。有D我覺得好搞笑。不過有D都覺得好啱嘎。tvb now,tvbnow,bttvb' T* K( w; G4 ~; t' {8 e
tvboxnow.com0 L+ x4 ^3 P$ B8 ]" |( Y! S
多謝分享!
作者: sun太陽    時間: 2009-8-21 12:29 PM

好嘢....真係有見地
作者: crystal.evil    時間: 2009-8-23 01:19 AM

thank
作者: kei104    時間: 2009-8-25 11:18 AM

有呢d女, 我會去死
作者: klkoh    時間: 2009-12-17 09:29 PM

作者: 43763912432841    時間: 2009-12-26 11:29 AM

怕怕``怕怕``
作者: ngaikingfung    時間: 2009-12-27 11:57 PM

獲益良多
作者: Nelson1114    時間: 2010-1-8 01:42 PM

- F* ]. K8 F# X! K& itvboxnow.com
7 Y% k- C; b3 y" j) H$ otvb now,tvbnow,bttvb
作者: oscarwjoko    時間: 2010-1-8 07:34 PM

................晕啊!
作者: dragonsouldl    時間: 2010-1-8 08:52 PM

酷烈哇酷烈哇真是多呀
作者: elfashley    時間: 2010-1-9 12:38 PM

好彩我的MARY係美國人!
作者: 等待......    時間: 2010-1-17 02:55 AM

HK女好恐怖!!!!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0