標題: [疑難求助] 我唔知係唔係中意左個女仔 [打印本頁]

作者: tttommm    時間: 2010-1-2 09:21 PM     標題: 我唔知係唔係中意左個女仔

我係第1次有d錦既感覺tvboxnow.com) h& t/ C  s( W6 Y+ S
我係之前識左個女仔,同佢好好傾,好玩得埋
# f, S% V* X: y( L2 _0 t9 c) \, z而且喜好好似,個女仔重好溫柔
/ K- k- p! `+ ]9 ]6 P上次送完佢返屋企之後, _. [. A( h" `- p
我日日諗住佢,見唔到佢/同唔到佢傾tvb now,tvbnow,bttvb2 X6 z4 @- E$ I7 a5 z
個心就唔知點錦,重要坐立不安. t: B9 t6 d- ?. B/ l
如果我鍾意左佢我可以點做呀
作者: playlord    時間: 2010-1-2 10:22 PM

1# tttommm $ e2 {9 ?) O! A# o% ]
5 好意思TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 [8 Q% w) Y( o3 M
how old are you?
3 s6 |  B+ b0 i5 I若果低於16;並且正在讀書的話,不如專心讀書好過;
. D" `4 [" d) v- B* S  U- w8 K9 w3 H公仔箱論壇相反,已經成年;並且肯定是中意人;你找到不追求她的理由嗎
作者: tttommm    時間: 2010-1-3 09:29 AM

已成年
" j+ K. ]( x3 Itvb now,tvbnow,bttvb不過我係唔識追女仔呢
作者: elfashley    時間: 2010-1-3 10:55 AM

问问她喜歡什麽,送她些小礼物,送情书,直接表白!
作者: playlord    時間: 2010-1-3 03:38 PM

已成年/ n6 E) D6 w( E. H/ z. n
不過我係唔識追女仔呢
  T5 C% }, Q0 N; ]* Q9 l1 Ctttommm 發表於 2010-1-3 09:29 AM
公仔箱論壇! I' D# `$ A5 }  N2 ~$ N' s2 \
想追已經認識的女子其實很容易;
/ d" d8 Q) Z: Z( [7 y* o3 h2 qtvb now,tvbnow,bttvb只要找話題引她笑;7 L4 ?/ x- Z; h: s$ X
平時對著她時又口花花的;(木獨的男人是大忌)tvboxnow.com; @  _% g5 f( v) c/ k
所以要給予她風趣,好玩;啱 key的感覺$ [# A9 ?  X/ ?1 j& N1 ?3 b; G
到覺得條件成熟時;像說笑的叫她做女朋友;
# f. N" G3 X' i( q; @, U: h萬一她沒有意思時,大家都好下台
作者: tttommm    時間: 2010-1-4 08:19 PM

THX for your help

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0