返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
" X) l. ]2 m; S: V5 A師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
( W; z( ~4 _3 k3 W. Htvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
; N7 y, ^: w, f" k黑色真係好型@@
; x: ^$ L+ F  S6 wtvboxnow.com我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正2 f' m9 _/ Y# e! o1 z
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
- T. f4 ]" i7 p樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
% v4 ]  h- l6 s, ?tvboxnow.comthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvboxnow.com9 W8 f2 A, Q$ v1 B
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
) s" _/ D( l+ H2 j9 h9 Q7 n( ntvboxnow.com沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
1 x7 u9 b( _* X6 E  z  n
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...公仔箱論壇# x+ y) `, N0 c
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
% b( \+ J  B" x9 ~3 l9 Y, S% {我就鍾意one多d(所以訂左one)
* I8 V  G6 n9 q8 w9 rtvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) n9 h  ~  \, K8 K. O' K* C
我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇) \$ t0 ^; a. V% |
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
- O# A, t6 s& m9 d* c3 ]樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
tvboxnow.com' n% a( G9 h2 k( p2 p
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
0 E8 n) {. U9 @公仔箱論壇同埋我覺得one影相靚d
: w/ }6 Z( L/ A3 K' p1 P0 a) LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb% g7 X- p2 J8 a5 B  ^* X" W
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
3 o$ `  {7 M5 T& I2 E. W5 x& kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
+ s: u9 e5 F. `- w但S4好似都多左好多新功能..?
4 G" c9 R) k: H! F% x. i公仔箱論壇agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
1 [2 L+ }4 V; y( p7 _同埋我覺得one影相靚dtvb now,tvbnow,bttvb1 n, [$ e1 B+ W
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, x( g' `# f& S3 A$ v$ _4 G
如果講像素既話唔係S4高D咩
; x* y* ]2 Q" L. v5 f公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?
0 z$ G& A3 E4 |# d( j; N/ p魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
9 j- w9 r& F) S% [$ |- k9 A
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
( D3 d# f% K& eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
" ]( U2 m+ g6 p/ y6 f! c
如果講像素既話唔係S4高D咩公仔箱論壇+ b- ]% Z8 F! k- l2 ~
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
1 h( F. e* \0 w4 V% m
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
4 \1 g, p9 k& F( I4 u+ ^( e# Qtvb now,tvbnow,bttvbone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
$ c$ _8 Y  W  ]+ T/ g佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; K9 c/ K& O7 A5 v( I% g' R
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
8 C( }  b& l2 `' a. Jtvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
, r7 F0 t' @- Q, o8 N公仔箱論壇如果係咁咁真係唔洗考慮....