返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
1 P0 g' C+ l% T2 ctvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
  H( h% L2 p# B呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
公仔箱論壇/ H% G% W8 i( S% s8 h& |" ?
呢部好唔好用?未用過htc機
) `+ I$ @6 X* w公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
0 r$ ~% j  {# U/ y公仔箱論壇我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
  B8 ?, l5 N( d1 F5 y) q( \tvb now,tvbnow,bttvb同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1tvb now,tvbnow,bttvb+ Y4 p8 R6 E  {5 ~& p. _* x3 N
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,4992 z3 v2 f0 q- c( _: {% z' ^
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
7 T& ~0 I6 S" c- i- h3 s! Ttvb now,tvbnow,bttvb唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1公仔箱論壇9 t' H' G& g/ E9 b% v
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去公仔箱論壇4 b) J5 P: C8 K7 \, G- U/ A
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
tvboxnow.com& ]/ v; W( J- w  S* A  X+ f
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
' C' `0 L, p9 E; r+ Xtvboxnow.com有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
1 n; G, k) P* P8 B  j; X4 c你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
7 G) v- D; \0 ]- w3 w1 Y" K+ D: k
係呀, 我覺得白色幾好
- y! D+ S3 q- s6 R4 |0 L7 m* Utvb now,tvbnow,bttvb而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!: r$ c* L% w. i. e
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
% a9 |- B! c3 }# ^2 p5 M. ?6 btvb now,tvbnow,bttvb呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
4 |( ]1 ~3 C: r! U2 O8 atvboxnow.comhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
tvboxnow.com# G* d# Q# W$ T
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
$ E  D" l" j* o  R3 z, o, Mtvb now,tvbnow,bttvbhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- [, J* A& D2 f# L9 U3 g9 [& V
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 Z0 ^; T' w5 j0 z; A% H
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
公仔箱論壇, H* ~7 T& R/ R( Z! w' w/ i! \. X
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
  u7 O; m6 l6 \, k# E) f你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
; N- b1 ~+ |1 m" R1 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU