返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正tvboxnow.com1 O: ?8 l- T, A! ?% u
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
( f7 K4 H& o& s$ v$ z
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
* @0 O" u  T) h/ H9 q0 {2 Ftvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 B0 S' e9 G- n0 w1 X
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
8 K) y& n9 {2 M$ @2 ^1 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
6 Y# w8 n& l& w% c9 k& v; E9 H# Ntvboxnow.com講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱tvb now,tvbnow,bttvb1 k- p8 [2 R$ Y3 |: q* c9 {" \1 [5 y
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
: U, q4 c3 v3 S) v7 ?# Mtvboxnow.com連傾電話個d都會熱??
8 C$ l3 A0 G5 _+ J& B3 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
: m; B- D3 Z$ J1 Jtvb now,tvbnow,bttvb連傾電話個d都會熱??
4 C$ {2 d! A( A) B% }$ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分公仔箱論壇6 u! w& U0 b1 Z
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
7 H6 Y- }8 T) }: {/ E) E" l
係, 用一陣就會熱
/ v- S" M& E; p1 D: {4 btvboxnow.com講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便$ y2 O: f7 H5 h" b! C: I. R
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
& u. U! Q) c0 b6 W1 t6 QSENSE TV係咩黎架??
5 b8 v) s  q( s$ G% G4 q公仔箱論壇SENSE TV係咩黎架??tvb now,tvbnow,bttvb& E9 k- f8 J) P
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
! h$ q0 N, i2 k+ `2 s/ {
可以將one當做遙控TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; C1 ]5 g5 J# {% a
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...公仔箱論壇3 _& t. ]! P/ ]# R, u
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
% H. I- V8 d+ E& S9 i) q我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 t" Y9 y/ ]0 l  k% V  K6 E
可以將one當做遙控tvboxnow.com& |4 p) [, c2 D! m! K$ l$ P( C
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
, p4 v. q+ ^/ V# d/ D沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
; X+ o1 H- U- \1 v, C" X- P咁犀利; B3 p) R% z6 g) i9 c% r
我今晚都出去試下部機先
: `9 q- ]7 [, P1 ^公仔箱論壇我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
3 T& ^: e* v- k7 Z. f; C* y  PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
+ e# k) c$ K4 b" u& `( Fwow,你幫我打左支強心針公仔箱論壇+ }, V  A- J, d9 g  h" t7 c
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
1 |/ B9 Q4 m7 F8 h* C5 B  cwow,你幫我打左支強心針9 ^1 H  }( O5 L1 h& d/ R$ |$ Q
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?tvb now,tvbnow,bttvb$ i0 T! D6 e  F. _
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
: c/ n& O: J6 c公仔箱論壇我覺得d電都ok襟' p2 D; z- Y2 X0 x; O1 V/ k8 J
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 r& y  W! u" G/ E5 ~5 g- B' h7 ]
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm