返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

7 j7 @1 K3 }9 p# d/ S/ s6 Etvboxnow.com
6 V) {) e3 B% z2 {
. s4 h9 F! S: V& A% m5 Wtvb now,tvbnow,bttvb下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色tvb now,tvbnow,bttvb, H) R" _" g# f7 ~6 F' {( K
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
" j8 K, m% j8 u. H0 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
4 W  m5 G% a& ?  \; x+ j2 j; L0 Utvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
5 X  R: e! H8 c8 f公仔箱論壇呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
( p3 r- B+ ~7 Z+ G! w* G我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?公仔箱論壇6 f2 E$ C+ Q% m8 k7 v7 k
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
$ {! p2 ~1 d' ^! S% X0 ~好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
( q7 f  f5 L; u2 W% ~( g1 Vtvboxnow.com呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index公仔箱論壇1 ]4 u2 c, T0 s8 i7 n
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
; p9 W6 J: f# G2 T* ytvb now,tvbnow,bttvbTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
tvboxnow.com% j' i- p$ G6 S% h
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
) N) U0 z  @' H% o9 utvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
tvboxnow.com$ |  c8 E# ^% ~1 @  D
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
% z4 `4 {7 O0 I下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?& n# p; R5 m0 v' I9 g' M! Q
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
6 T( z/ i: D& v- b4 ?( ?+ k! BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
7 U% J0 G. W$ E6 g5 ^公仔箱論壇THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
- ]% N6 v& g8 V6 i: U晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
: F& D7 P" |" b% H, t* Ftvb now,tvbnow,bttvb我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
tvb now,tvbnow,bttvb. K7 g& Z/ `1 p) N4 n
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多tvb now,tvbnow,bttvb1 T& X2 g% ?) w
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
7 y& P3 I7 I  a  D# v: w5 L* Ktvb now,tvbnow,bttvb係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
1 ]7 k% L3 z: _. s. I  N1 j# u( F公仔箱論壇係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
% z. c, x, }" c, Gtvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
  Z% N* V% U7 b6 K8 K1 O5 X我個陣冇特別格價個d呀
, ?6 e. c( g+ b8 \但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
% q( n! l- Z# D, w我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?2 X. a0 E; f/ C
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
5 j; Y& L1 A/ _, m" b2 ^an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
tvb now,tvbnow,bttvb/ Y+ J4 x6 n* T$ U- p5 E
我個陣冇特別格價個d呀: Y0 X6 @: i& F8 }( N
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
( a( Z/ H; X; w( e+ _5 w& r: WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
2 M- `( r& a1 o* I; Y4 p
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料