返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
% @, E* M: x, X; e) y" skennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
tvboxnow.com! E  s2 F$ s2 D' ~) `1 v& ]' w; L
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
  t0 {8 A6 l* `4 e8 g鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
- K7 j5 ]% M$ N0 [* A* W! V$ V
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
9 h) K+ u2 @" M8 X' \! ~- [& d不過htc邊部好?
2 D: F# J" d2 b' Q4 Htvboxnow.com我睇過廣告好似話係叫htc sense?
* K, f4 g# c+ k2 d; r' r8 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過htc邊部好?
" M. C# e( ~" W/ Y) L! U, E, [sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ H2 ~3 c6 Y) Y5 D6 }6 L0 P
係呀
  ]1 Z9 j+ `/ K* g( ~& c/ T依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
1 z' ]) x7 ^- D0 c, y, m! btvboxnow.com咁htc既話邊部好呀?@@tvb now,tvbnow,bttvb' O' D; m5 K2 B) i4 C
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
0 R1 l  q; C+ A% F/ @+ w
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( U) b2 W9 u/ D# t" q+ b( ~9 Y- ~
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。* w5 H: L) u# K% q. J7 h+ o
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 T/ R2 N! A1 Q3 I! @3 i
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正tvb now,tvbnow,bttvb3 ~4 s  r" V, E  l0 L8 q
不過香港都有蝴蝶咩???
4 \0 m5 J4 i/ h: R
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
; L2 V5 q' L$ W8 v" R公仔箱論壇不過香港都有蝴蝶咩???
' \$ ]% g* d3 l! Y3 X5 [" N+ Q公仔箱論壇9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
公仔箱論壇/ g7 |) z& k7 V0 [$ O
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
tvboxnow.com( ~2 W1 X) I* m- O* e; _- c
係呀
* E7 h6 b9 y7 g9 ^4 s8 G: _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱tvboxnow.com- ^. v4 `# e3 [
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
, f/ K/ I0 Y. ?; c# c- L個個都話one@@
4 z) q; y6 _% I! M% P" R6 X5 Dtvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
tvboxnow.com* i* K- a/ R! k9 N
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。tvb now,tvbnow,bttvb5 S% K! M/ Q% F& R$ y2 K
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
5 w) f( J: H# s1 X2 T% ~
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
) ^$ Z9 f- X5 ]2 @7 `/ Y( r1 T個個都話one@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. I: S8 g/ b% Y5 O- K
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
# Q8 a4 T$ [! l公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
/ i; j( S* W& t* b  `! I2 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
  f1 x8 ?& Q; h' UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機tvboxnow.com9 U- C4 W2 f0 {2 ^3 P7 t
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
tvb now,tvbnow,bttvb0 G/ w% b9 v, z0 c
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題5 N2 F! X: }# J' h: m  r# x
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多公仔箱論壇2 ^. T+ L9 I3 w. v, e5 F) J9 |2 ~' @) c
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
tvboxnow.com. W5 U8 s. f6 {1 B1 R
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題2 x) J- f$ f! h  n& w
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag