返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 公仔箱論壇8 c4 X2 n4 ^# O0 M, I* O6 P

; `6 ]# ]& L, f; yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. Y4 d; ~) x0 C0 q
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee
4 O, Y0 E+ X3 ]# fchowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
' H# J, e3 u! ?0 I# U' V4 W7 ttvboxnow.comp版主榮升,一定要送大禮 7 I" k2 }& @- x4 B; M- A$ Z# g$ T8 @# `

' F, E4 T7 a& S- A小便版,係咩版嚟架??hahaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ S/ F# n  I7 |5 r3 z4 o. W5 ?
2 j8 D& A+ n( s2 G: X3 ]  l
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
" c; {, K9 F' c& n- t; vtvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
tvboxnow.com+ v* r. [. W; S, p- ~0 {+ c
版主大人,叫kily得喇!!XDtvb now,tvbnow,bttvb7 f8 B5 e* `/ Y3 n! [
tvb now,tvbnow,bttvb: Y3 j  @( x7 ^5 D6 @
好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
% D5 M# l8 E, g2 t3 t, ~- g- m) Y尤其約定!!!
+ G' A. B3 \/ w7 G0 _+ H# Otvb now,tvbnow,bttvblove it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。公仔箱論壇  O" N" S2 x* k/ D9 f7 O
很好聽tvb now,tvbnow,bttvb: O. N" K% S  m3 w
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,# S' C4 O7 z3 e2 Z
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

; ?, t0 P5 E/ W6 Y$ W& Ztvboxnow.com
% Z7 b6 N# i; M) @% u
好好聽啊!tvb now,tvbnow,bttvb3 ~, Z( `1 L" Q) I' [# G
尤其約定!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! w7 C! L1 A  P7 `9 ~4 @
love it~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: V  k0 ?! R2 Y, U  B0 B
la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
: H% w' v6 _9 {: V& R$ ?
  t& N0 Z2 g, O) L, K8 k0 ]/ ^; m
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
4 a- s" a' f/ m! LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。很好聽* l, J4 h; F+ L& Q7 `
Support !1 F# @8 O3 J4 H( t, X& r" I
元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ _& x4 v8 ~& ]4 M! W% R
我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
. V% p  ~+ r/ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!tvboxnow.com7 _8 H$ g$ R( A: S2 _8 k; I
pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
: Q1 j( z  z$ Z$ \( R# f1 Ltvboxnow.com哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦. tvb now,tvbnow,bttvb4 n3 U" i5 A( F+ q
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
. Z4 M2 I& E; h" t! d+ v- i% J
3 g8 d$ M: d) u& \4 F6 ktvb now,tvbnow,bttvb

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. tvb now,tvbnow,bttvb" [( ^" x: b$ \: a# o% y; [8 A$ P
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
8 |. a7 U3 _9 R1 G  n) Vtvb now,tvbnow,bttvbtvboxnow.com. d6 N, J$ T! [/ V/ H$ A: x
uD3AKIufams
6 A; f; u# q( x( }# e+ e9 q- X公仔箱論壇pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
& v% A8 r, t. d' j* Y- H9 S6 Wtvb now,tvbnow,bttvb哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結tvb now,tvbnow,bttvb/ a' H! S( X3 x' S( M+ q0 O0 e0 h$ u
我諗pull3版主唱會更有感情!!公仔箱論壇6 i3 K3 L- t% o" F

* S: L* W% x/ A( ^/ g4 F" B8 \9 Y謝謝收聽!!