返回列表 回復 發帖

1# gracechanstuart

20.糊塗鬼(已選)
16.
百厭鬼(已選)

我要做 18.無聊鬼
我要做 16.百厭鬼
yxx01 發表於 2019-8-6 09:04 AM

4.窮鬼( 已選)
5.色鬼 (已選)
7. 為食鬼 (已選)
8.一見發財(已選)
16. 百厭鬼 (已選)
17.奸鬼 (已選)
18.無聊鬼 (已選)
20.糊塗鬼(已選)

16.百厭鬼 之前有人選左啦, 請再選過啦 ! 請不要怪我多事呀...!

評分次數

• yxx01

唔多事!! 多謝你幫忙呀!! 我今朝3點幾起身趕完成活動帖,依嘎好眼瞓, 要去瞓啦!! 唔該晒你呀!!
gracechanstuart 發表於 2019-8-6 09:42 AM
係呀 ! 攪活動真係幾忙㗎 ! 快快休息啦 ! 你如果唔介意, 大家幫手提一提好容易啫!
我要做 2.冤死鬼

2.冤死鬼(已選)
5.色鬼(已選)
8 一見發財(已選)
16.百厭鬼(已選)
18.無聊鬼 (已選)
8月6日開彩結果公布(因有負數獎金,將在活動結束後統一派獎)由於社區銀行仍未恢復,Grace 並無收入來源,所以本活動,及下月舉行的中秋活動,都必須由高級版主贊助,不然根本無法舉行。高級版主dereklam認為如果我派 ...
gracechanstuart 發表於 2019-8-8 04:07 AM
大家都明白; 參加係因為支持你和 "大家庭" !

評分次數

我需要做 14.盲鬼

14.盲鬼 (已選)
17.奸鬼 (已選)
20.糊塗鬼 (已選)
manyiu 要做 14.盲鬼

li60830  2.冤死鬼(已選)
yxx01 5.色鬼 (已選)
EC0225  7. 為食鬼 (已選)
mnb1123  8.一見發財(已選)
piu01  12.醜死鬼 (已選)
manyiu 14.盲鬼 (已選)
itsctsu   16.百厭鬼 (已選)
go2david  18:無聊鬼
(已選)
感謝 敏瑤 幫忙!!
gracechanstuart 發表於 2019-8-9 01:43 PM
唔好客氣; 4弟, 貓E生和其他親愛的會員都會幫手 !

Aug-9-2019

li60830  2.冤死鬼(已選)
4461  4.窮鬼 (已選)
yxx01 5.色鬼 (已選)
EC0225  7. 為食鬼 (已選)
mnb1123  8.一見發財(已選)
piu01  12.醜死鬼 (已選)
itsctsu   16.百厭鬼 (已選)
go2david  18:無聊鬼 (已選)
CC517  19 冒失鬼 (已選)
mecaca 20.糊塗鬼 (已選)

請親愛的會員check check, 如果有遺漏, 請諒和告知; 大家一齊開心玩!

我要做  6.橫死鬼

Aug-10-2019
manyiu 6.橫死鬼 (已選)
piu01 7.為食鬼 (已選)
princetao  16.百厭鬼 (已選)
EC0225  18. 無聊鬼 (已選)
4461 20.糊塗鬼 (已選)

8月10日

yxx01  1.餓死鬼 (已選)
itsctsu  5.色鬼 (已選)
manyiu 6.橫死鬼 (已選)
piu01 7.為食鬼 (已選)
mnb1123  12.醜死鬼
tyt1000  13.無頭鬼(已選)
CC517   15 聾鬼(已選)
EC0225  18. 無聊鬼 (已選)
li60830  19.冒失鬼 (已選)
4461 20.糊塗鬼 (已選)

請親愛的會員check check, 如果有遺漏, 請諒和告知; 大家一齊開心玩!

8月11日
我要做 15 聾鬼

mecaca  7.為食鬼 (已選)
piu01  9.牛頭 (已選)
tyt1000  10.馬面 (已選)

manyiu  15 聾鬼(已選)
4461  19.冒失鬼  (已選)

EC0225  20. 糊塗鬼 (已選)
各位 好! Grace 返到屋企啦!! 不過好累,明天要見醫生,見完醫生回來再全部一起公布,並派發部分獎項。多謝 敏瑤、四哥、貓E 幫忙!!  ...
gracechanstuart 發表於 2019-8-12 11:40 AM
我昨天貪玩; 偷懶左一天去睇 Air Show, 好釆 Grace 人緣好; 會員好幫得手, 四哥、貓E 之外; 文仔都有幫手留意呀 !

我要做 14 盲鬼

Aug-13-2019
tyt1000  2.冤死鬼(已選)
piu01  10.馬面(已選)
mecaca  12.醜死鬼 (已選)
mnb1123  17.奸鬼
(已選)
我要做  3.吊死鬼

8月14日
yxx01  1.餓死鬼
manyiu 3.吊死鬼
tyt1000  5.色鬼
princetao  7號 為食鬼
itsctsu  14.盲鬼
piu01  15. 聾鬼
EC0225  16.百厭鬼
mecaca    18.無聊鬼