返回列表 回復 發帖

回應 paulkinggood 第 585 篇文章

how to 3 + 1 arr ??
房  @.@  
原帖由 hihihuhu 於 2009-4-4 04:04 AM 發表
去超级市场买,3合1 咖啡 。。。 放热水搅。。搞忝。。
原帖由 hihihuhu 於 2009-4-4 04:04 AM 發表
去超级市场买,3合1 咖啡 。。。 放热水搅。。搞忝。。
各位總廚,小弟有事相求,因為早前太大方,將我的紅寶石送哂俾人 ,而家冇哂 ,想問哪位方便,送一百几十粒來用吓,第日定必歸還。
原帖由 hsl-1 於 2009-4-4 06:03 PM 發表
各位總廚,小弟有事相求,因為早前太大方,將我的紅寶石送哂俾人 ,而家冇哂 ,想問哪位方便,送一百几十粒來用吓,第日定必歸還。 ...
收禮人物品名贈送數時間
hsl-1紅寶石3002009-04-04 19:45:08

小小意思...
火爆鏢局,衣食共享,鐵血同當

回應 cas.cas 第 590 篇文章

多謝你的幫忙 ,他日定必歸還  ,另日後如要幫忙可pm我 ,一定儘力
原帖由 hsl-1 於 2009-4-4 07:49 PM 發表
多謝你的幫忙 ,他日定必歸還  ,另日後如要幫忙可pm我 ,一定儘力
唔洗客氣...幫得到人嘅我都會盡力幫嘅...(高級d嘅就要睇表現啦...)
火爆鏢局,衣食共享,鐵血同當

回應 cas.cas 第 592 篇文章

表現並不是很好,因為唔係經常在線,只是有空上來玩玩打怪,到廚房吹吹水。

回應 cas.cas 第 592 篇文章

因為以前家族解散咗,之前將大部份的身家俾哂以前家族的成員,而家大家各散東西,所以身無長物。

回應 hsl-1 第 594 篇文章

身無長處 或 長物  !   有分別喎
房  @.@  

回應 hihihuhu 第 595 篇文章

都一样啫 ,所差無几啦 ,我又冇哂d經驗卡啦 ,因為又送哂俾人啦,冇法啦,我答應佢哋要幫佢哋幫到12轉為止
有冇人在呀 ,清明節過咗啦,你哋好返來啦。

回應 hsl-1 第 596 篇文章

邊位咁有面吖       要你老人家出手
房  @.@  
原帖由 hsl-1 於 2009-4-6 10:37 PM 發表
都一样啫 ,所差無几啦 ,我又冇哂d經驗卡啦 ,因為又送哂俾人啦,冇法啦,我答應佢哋要幫佢哋幫到12轉為止
hsl-1五倍經驗卡52009-04-07 00:52:20
hsl-1八倍經驗卡52009-04-07 00:52:08
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 hsl-1 於 2009-4-7 12:01 AM 發表
有冇人在呀 ,清明節過咗啦,你哋好返來啦。
冇法啦!係外便真係忙到飛起!

你要去死唔通我唔比你去咩!