返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
( |4 y% E6 ^( A  |& g, o- N4 X! jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
tvboxnow.com8 i$ E& |) B4 |  Z* T
呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
tvboxnow.com. ]) }4 y9 R7 S* K% L, V
呢部好唔好用?未用過htc機
, _  ]0 j9 m$ s* d% m* x5 `1 Rtvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
公仔箱論壇1 p& R- o0 d1 ^" l
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
* K3 m% L! A3 R, m7 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1# J! a" ^% o  z' P
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499tvb now,tvbnow,bttvb& Q/ |. }% O1 p) F0 G2 X4 [
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
" C! E3 N9 t6 |0 A- w8 t公仔箱論壇唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1公仔箱論壇$ y' f0 d9 ]- W. T8 J0 x
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
% }. ^( w) M! `2 b- abombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
9 @$ u% u" w6 d5 gtvb now,tvbnow,bttvb有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
0 a- B$ X. B, z& t+ B有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛0 D. P7 }8 h* H7 v7 @- n
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
4 M+ D: d5 J3 Y& Ttvb now,tvbnow,bttvb係呀, 我覺得白色幾好
+ g# G$ |6 }6 e8 @9 G! wtvb now,tvbnow,bttvb而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
6 q+ d* S- ]9 \3 |. ~樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
/ I( `/ I, w/ q, K呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
+ s& E. q! R& Yhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
/ a$ _$ J, ?$ E9 [& v呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁8 F& H9 z9 `% O* r! f6 W% M
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037tvboxnow.com0 u7 N: b! L% @
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
/ \6 u7 O+ V% ztvboxnow.com真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
tvboxnow.com/ S: j2 a9 a3 {3 }7 X# D: W
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正tvb now,tvbnow,bttvb. m  q/ w# B7 f5 A4 P* _
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
& T9 A3 o7 z8 e  S/ Z* uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU