返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

本帖最後由 di0208 於 2021-10-24 10:31 PM 編輯 公仔箱論壇( Z( O  G# A/ ]
- `! s2 y4 l$ A0 }+ G
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 tvb now,tvbnow,bttvb( @, d0 ?5 `" h  }
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
2 W4 X. ~$ h$ j, }. jtvboxnow.com弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
- |+ ^$ q' r" ]) f9 W2 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
* M0 D# _+ w: o; C( F6 mtvb now,tvbnow,bttvb我都唔識什么花, no problem 啦 !
. f& I8 G2 b6 atvboxnow.com5 I! j/ A4 e; r
我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021
( L+ k( j& l, P: d, C! g
- H4 k5 D- o& N7 j' _tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb2 P7 N! ?  @# I- D3 r
- ]! r! X  A8 n& m0 s- U

( V6 I, [/ r7 ]* F9 f公仔箱論壇
/ x& z0 e! N3 S4 _" w% k

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021
+ Q; O6 u: }4 x% Q0 r0 f; `  x5 s% l' f
5399231公仔箱論壇; C9 _$ E& b+ f! ?% q& J

2 M1 B5 K! R" ?2 ztvboxnow.com5399232tvboxnow.com0 f5 Z0 U1 T) s& t

8 ~/ N/ M2 e( i/ D2 U9 Jtvb now,tvbnow,bttvb5399233
  Z% O4 o! h& m& F: `6 emanyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享tvboxnow.com# U! ^0 w, O2 h  C4 G

8 T( W  h; D) C& q公仔箱論壇' U& N2 B1 o, _6 z9 T$ x
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
本帖最後由 manyiu 於 2021-10-29 06:10 AM 編輯 公仔箱論壇" l9 a: D2 @# l

' E( S; B! C' O, Q, D
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
, Z  y4 U3 j5 n1 t* {  e  _tvb now,tvbnow,bttvb. B# j$ D. K0 X) G# t' j' {0 A

8 |7 n* y/ [; v  Z7 L& \0 A7 }  E: l& eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽tvboxnow.com- N+ A; D$ @# U% [! K6 e. e
di0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
: o+ i" h% \5 K/ [. ~# r: a公仔箱論壇係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...tvboxnow.com8 n  \1 I& N4 B: ^2 s2 R, D
公仔箱論壇1 g, Z9 R  b5 j4 k" [8 V) D
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!公仔箱論壇' _& A5 M- O! o

6 L1 `; v+ u) N1 ?" H$ q2 ]4 B& Q" {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 Q1 \3 x+ C) x2 j" c; [! w
; d% e" s, ~2 j' g0 D  |3 C) ~* i
我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

f; R3 k; }( v+ {係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...公仔箱論壇# \8 P! f; O4 i- R7 _- A: w
tvboxnow.com- x5 `) w. u, Z, L" H5 ?
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
4 R1 I5 Q1 \+ }( |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5403028tvboxnow.com# J) Z' O# l0 J) O4 p. ~$ T
& Y0 q, f- p; }2 i: S
54030347 I. o' _. ~: U9 i, |; y! B
我家門口的楓樹! ...公仔箱論壇( f, }9 \/ n3 R9 {& K  `
manyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家tvboxnow.com% p& D0 u+ R) L; D: J
di0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
本帖最後由 di0208 於 2021-10-31 01:47 PM 編輯 tvboxnow.com6 I) j3 S) [6 o5 M0 j; d2 X

5 \' w% {! B: `8 L% s5 M' E公仔箱論壇
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
, ?& b5 Z, a: b6 gmanyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
, p' m6 Z! H$ }. o; X
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! K/ l* T$ ]. c2 c/ T1 h' o
3 h( f) i, _3 E1 `% U( m
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物公仔箱論壇  t8 m' E4 Q# E! C- e
: c  L/ r+ s; y  v+ i" c6 d

! L3 V2 r! ]. Z4 {! C9 S5 P- d2 P7 F6 w公仔箱論壇
+ C0 k, x( D/ D/ q5 L. B公仔箱論壇
# q* x' n) R) Q, }, Wtvb now,tvbnow,bttvb楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?tvb now,tvbnow,bttvb* E% B: t6 Q4 O' G$ t! C

/ u0 ~0 z% F2 Q2 ?5 u% `8 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物tvb now,tvbnow,bttvb( y% Z9 c! y' O; w7 e4 e

# I  l/ {) o- A5 q+ V: H8 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5405105公仔箱論壇9 \1 d" j: p/ |2 J

: z' \3 f* n6 |; Y0 Atvboxnow.com5405106TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ~3 A* E( H8 D8 c$ s+ ?0 t
di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( _* u' s" M' l" V! T, o1 g# u, q0 ?
manyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~