返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

) I# O3 d# p# Rtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' E7 Z! [& o/ D! Z) B# v& ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 R3 C! e- D( f6 e1 X
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
- E3 s  q$ j' F5 ^8 Htvb now,tvbnow,bttvb弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去tvboxnow.com5 p0 i% Y+ a. V
di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
/ Z& v: t# }- J- U  CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都唔識什么花, no problem 啦 !& t) d+ ~# w! G* v0 I

! Y  Y. O' e' I1 R0 ^6 F. JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021
! W# Z2 J# z. |9 ~9 D' n- D) itvb now,tvbnow,bttvb
- Y. k! v9 o9 _! Q$ u- ?8 ?7 ^7 Y$ a! l+ w9 i6 j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ]; b3 T0 F! c- A9 B
公仔箱論壇8 Y& O2 A4 i0 @* G& D3 [9 ]. O

- J* i. e: F7 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021
& M) {: m0 f5 w  X5 a; PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& `4 H# S3 o2 g) ]$ t- h( Z' i
5399231tvb now,tvbnow,bttvb2 F1 R; Y% V2 f6 \
tvb now,tvbnow,bttvb* g$ W- T/ v9 U# {; ^: F  t
5399232TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% s% O0 O7 n: l0 T

^9 u, C) J) }. v# c1 j3 q5399233$ N, g. t/ B; L' }, R, i
manyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
, E: w, i5 N9 }/ H  l公仔箱論壇7 Z9 _2 _6 N* e6 l+ i) ~2 D0 G( f
: X* F) C% H$ F
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
- n) p$ o; t9 r& jtvb now,tvbnow,bttvb
9 ^# {1 C5 {- ^0 Z. Btvboxnow.com
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
& J) T5 ]# D5 @' u# x" e
+ g- ~% i  r7 `/ {+ U! \( b7 F
6 ]0 @. O' z- N; n- ?5 H# S/ S公仔箱論壇嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
' `' Z0 x6 l& z$ S) Q$ A. utvb now,tvbnow,bttvbdi0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
9 _# L2 }7 V. `) H1 q" a- m3 O
係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
- a' C6 v1 w! d! n! T$ e0 I$ C) Ctvb now,tvbnow,bttvb
tvb now,tvbnow,bttvb3 d6 \5 G1 u7 q' p, v3 C- G, `8 @) _
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!9 }, J1 h; W8 a( J
tvboxnow.com3 d- B" H5 t3 {/ o  F' N$ }

+ S5 e+ l5 @* X/ ?3 B( Rtvb now,tvbnow,bttvb
" }1 ?$ |$ G1 O我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

% R& I  h: s3 _tvb now,tvbnow,bttvb係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...tvboxnow.com; R% E! D1 x4 F* {: H
tvb now,tvbnow,bttvb8 K; O/ G) g& W7 T. J) o
最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!公仔箱論壇0 s1 Y/ A( O& s; s6 m* q) \
5403028公仔箱論壇, k3 k9 x& @+ C) F+ n
公仔箱論壇2 h- g: |4 f8 `
54030347 N1 Q* M+ w2 D
我家門口的楓樹! ...
* P( b8 E7 f4 a. _5 Z7 Dmanyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家2 t1 l5 {) K8 c* @5 X/ g
di0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
! u* g$ k5 x$ q. b+ l( B; K% c8 rtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇0 `3 V( k5 J) t6 m' C
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
5 [6 h- u4 P! y0 v1 [2 j9 stvboxnow.commanyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
% z7 d+ X( V/ i9 p1 F$ U( U楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
  {" v, P; s- Ftvboxnow.com
4 ^3 K. q3 H. F* i  Ltvb now,tvbnow,bttvb我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物9 ?  R+ G  N. l
公仔箱論壇% z& q7 H1 }3 k
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. G: j( L* ?2 z3 K) g. H( L

; T+ x3 Z# L# g( x  Z9 T  v& A; D& q- c公仔箱論壇
* U* Q: z) ^0 g; O  Wtvboxnow.com楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
& e0 ?" A9 G% b! A公仔箱論壇tvboxnow.com  p/ y6 m# \) A# u
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物# u' t: q$ c' N: X2 U9 L, w" T
公仔箱論壇. g9 E7 w# D, t% j& A- A
5405105. j4 t7 _; e/ }% e, i

) a- j7 s5 r+ N% v* a5405106
- U& }3 L- _  mtvboxnow.comdi0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
1 x% \7 M6 `8 J" H  ]公仔箱論壇manyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~