標題: C朗百次上陣闖禍 [打印本頁]

作者: 彿印    時間: 2006-9-21 01:00 PM     標題: C朗百次上陣闖禍

基斯坦奴朗拿度(C朗)成「紅魔鬼」輸波罪人!呢條濕手巾扭波扭出禍,完場前自己半場畀法比加斯截個波,導致曼聯全失三分,佢實在責無旁貸。C朗上半場已頻頻失機,成場波淨係掛住個人表演,正一陀衰家,本周黑霸王非佢莫屬啊!
2 v5 Z; E, a' F0 H7 `; ]/ C) k  R) s0 U
C朗歐聯停完賽復出,撞第一百次為曼聯上陣,「紅魔鬼」fans對佢寄望甚殷,上半場佢曾經轉身抽射夠晒有型,不過完半場前,佢空晒對住大大個龍門,兜口兜面省埋列文塊面度,大佬!列文依家欠你咩,咁抽埋去分分鐘死人!        tvboxnow.com7 i: `( i# I+ v3 i( z
公仔箱論壇; ~. m& K1 F: \8 r& x
前無建樹返後搗亂tvb now,tvbnow,bttvb0 Q$ Z/ E; x% I, d* \
        tvb now,tvbnow,bttvb" G" X  m6 P- I$ @7 z' W9 l& |
換邊後C朗更走晒樣,淨係掛住匿埋左邊扭波,出波唔掂,射波唔掂,變球場黑洞。前面做唔到都算,佢仲要返後防搞搞震,試過回傳畀布朗,兩條友面對面發呆,艾迪巴約接應佢「妙傳」後射得曳,點知佢仲係唔識死,終於完場前玩出火,唉!佢都唔知幾時先會生性。
作者: snail88    時間: 2006-9-30 11:32 AM

是伐
作者: cruyff    時間: 2006-10-20 01:55 AM

偶尔也会有失误的啦
作者: cruyff    時間: 2006-10-20 01:56 AM

不过他新赛季真的师让人刮目相看的啊
作者: 攪笑人    時間: 2006-10-21 04:31 PM

佢有時好勁..有時好屎..
作者: kinglon    時間: 2006-11-28 12:47 AM

i agree
作者: timothy121289    時間: 2006-12-20 09:57 PM

插水王 ...
作者: thechinesecan    時間: 2007-1-3 06:15 AM     標題: to: timothy121289

C. Ron 唔係插水王lor 想講,係插花王先!睇下佢近排表現就知啦,越越成熟!
作者: leolam714    時間: 2007-1-9 01:37 PM

he is amazing!... have a great futrure
作者: pakho01    時間: 2007-1-23 01:10 AM

sometimes he is good, sometimes he dives too much
作者: techplace    時間: 2007-1-28 03:30 AM

hahaha, funnny, but too bad for him
作者: peterpan6364    時間: 2007-1-28 02:03 PM

agree
作者: Addo    時間: 2007-2-4 07:33 PM

AGREE  TOO~~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0