標題: 我對蕭正楠的看法 [打印本頁]

作者: 16111982    時間: 2013-4-29 09:15 AM     標題: 我對蕭正楠的看法

先聲明,我一路都對佢印象唔錯,但TVB會唔會用佢用得太多呢?由法證3到而家,見左佢幾耐呀?十套有八套都係佢,好煩架! L- n+ r$ R- m) J
公仔箱論壇: U0 D5 |$ o4 D' l
佢做戲真係幾好,但要過一過冷河囉。。。
作者: tcma    時間: 2013-4-30 10:05 AM

蜀中無大將?
作者: jaslam    時間: 2013-4-30 08:57 PM

無記一向用到你死為止,視帝今鋪隨時玩死
作者: Raymond1225    時間: 2013-4-30 11:21 PM

可能因為本身TBB都冇咩人又想捧紅人呢
作者: lubyoo    時間: 2013-5-1 01:02 PM

感覺就是個扶不起的阿斗而巳
6 j7 \5 V1 \! U+ c8 g* g# rtvboxnow.com要帥沒帥樣,tvboxnow.com8 ]# N3 \; A' L: b. Q: b, o
也不夠有型," i% [& c6 [) f/ D  F; O
演技麻麻地~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; c2 e# y* R4 t; D1 N3 ?& g
還不如逆向去內地挖新演員
作者: ls1209    時間: 2013-5-1 02:27 PM

我覺得係節目編排問題
  _! j3 [  V3 E' w' u4 ]* dtvboxnow.com將同一演員放在同一時期播放
8 }1 O" V$ t( a$ `: i/ g5 [tvboxnow.com觀眾容易睇到厭
作者: epjimmy    時間: 2013-5-1 03:53 PM

佢呢套唔係咁出, 敖嘉年先係主腳tvb now,tvbnow,bttvb2 F% }1 P. X' Y; H
同埋....佢D演技一般...
作者: mdboy888    時間: 2013-5-2 05:33 PM

個人感覺
) d9 Q1 h% O5 g, j. M0 S( ptvboxnow.com蕭正楠做戲有年輕時發哥的痞樣
& |, Q  X- E2 C" V8 a, Y加上歌也不錯聽TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 y! F: G' ?  `6 [2 j$ Z
神探高倫布主題曲唱的極好
4 A6 s) b# U8 E/ l/ u5 Z$ T3 |連仁心解碼II那種難詮釋的主題曲也唱的不差tvb now,tvbnow,bttvb% @6 K' ?9 H2 I% N) ]  m5 f

* U( }) ~( r: y- vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好,好,好!!!
作者: rowing111    時間: 2013-5-2 10:51 PM

感觉萧正楠蛮好的啊`不过红的太慢了感觉`
作者: kkchau    時間: 2013-5-3 01:42 AM

無記開始捧佢應該遲D有男一號做
作者: chan0202    時間: 2013-5-3 02:06 AM

佢唱歌唔錯 如果唔做演員可以做歌手
作者: timmychoo    時間: 2013-5-3 11:42 AM

做演員麻麻地, 做歌手可以.
作者: tv仔仔    時間: 2013-5-5 09:49 PM

我想萧正楠唱返歌lor
作者: d193001    時間: 2013-5-6 08:49 PM

觉得渠都几识拍戏啊!!!!!
作者: ws830106    時間: 2013-5-13 05:45 AM

各人看法不同吧
作者: donlam00    時間: 2013-5-13 06:24 AM

感覺無線好似張佢變成另一個鄭嘉穎
8 e; A8 T2 z  f) p1 m) h公仔箱論壇條路都係 歌手->消失->拍劇

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0