標題: [翻唱] 想你的夜-關喆 比各位引到我唱這首a_a [打印本頁]

作者: kilykilyk    時間: 2014-3-15 02:34 AM     標題: 想你的夜-關喆 比各位引到我唱這首a_a

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-3-16 08:37 PM 編輯 公仔箱論壇9 T7 p6 q4 S  x, {% Q5 l0 \

$ S+ ?( C- S. D# U; E公仔箱論壇見各朋友唱得咁好聽,我又走去唱,好難唱呢!!
! ]; R- m) r7 m/ z4 T* h' X不過咁耐無練歌,又無乜氣,唱得差吉親大家對耳so sorry呀!! - @3 ^9 d$ R6 B: f! |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 `5 n: j/ Q% D* e( Z! `2 P

{+ j5 v! l" }/ N9 dtvb now,tvbnow,bttvbhttps://app.box.com/s/osxajm7se751olltyhmstvb now,tvbnow,bttvb6 p4 W  P, Q0 ]1 b! G

2 L1 ]4 \5 L! Q# v) q7 S# Z
% i' v$ l7 m" w公仔箱論壇公仔箱論壇! q0 w8 P2 t4 c) i' d3 X# s
(獨白)你知道嗎?. o/ J5 I/ `8 O3 L# B. X
沒有你的日子我有多想你tvboxnow.com6 ^* W+ |/ G5 M

: @+ w( n" N0 a* X8 k2 c# NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。分手那天公仔箱論壇0 q* {6 I  t8 Q4 v! `6 H. Q
我看著你走遠tvboxnow.com! g0 C% W( r. B8 z
所有承諾化成了句點tvb now,tvbnow,bttvb3 `. i2 O* h0 M, |( g: |
獨自守在空蕩的房間
6 C+ {# _7 x) Z" O愛與痛在我心裡糾纏
( {4 Q; J# m/ dtvboxnow.com我們的愛走到了今天2 k& w" `  W( W; d$ U$ c
是不是我太自私了一點tvb now,tvbnow,bttvb/ U' Z/ ]. S* F. Y7 o8 x8 m5 X9 Q
如果愛可以重來tvb now,tvbnow,bttvb5 C7 v: z+ g( D( ?4 p
我會為你放棄一切公仔箱論壇) N& N: M: I. \4 Q; {2 n* U, D
公仔箱論壇! F5 I1 |) Q$ K# v% H

, d/ M4 w1 ^6 ?7 N3 B9 L* u8 Jtvb now,tvbnow,bttvb想你的夜8 J/ \! L) V2 K" P
多希望你能在我身邊
$ J+ i7 h; E6 a" e9 `, x不知道你心裡還能否為我改變" x9 x" z6 ]4 E" s: X7 b% q
想你的夜tvboxnow.com6 k& l3 N8 s) b6 T
求你讓我再愛你一遍tvb now,tvbnow,bttvb' @* ^3 Q! o+ J6 N% K" W, }
讓愛再回到原點
作者: pinaroo    時間: 2014-3-15 10:09 AM

本帖最後由 pinaroo 於 2014-3-15 11:01 AM 編輯 - S) r( ?$ T3 P# ~$ X: k8 @
tvboxnow.com) K+ U* r$ K* T4 ~3 W+ V
Kily 好耐無聴妳唱歌。我差啲想追妳數。
- x5 ?5 w+ g- y9 t! V* I0 ytvboxnow.com溫馨提示。聴貓貓唱歌要先做好準備。
+ N6 \) M7 F7 u' E" i- J佢又要人包咸,今次重衰 吉親耳仔。公仔箱論壇8 k+ X# @& E8 s& C$ j: S' M
係唔係好危險呢。
/ X& p' s+ Q. R) N* `% c) x7 Xtvboxnow.com
4 Y' D& F: P" KKily 我就覺得今次妳用沉聲唱。tvboxnow.com7 X' |& D" ^, w7 n6 O
好閲耳。邊道吉 我就唔多覺。
( a4 z3 d6 `/ [: v3 ^" O# y, I: t% q1 B; L; ]( O
關喆 我無 聴 佢啲歌。
* s( B" ~, s$ a  Z6 U- |獨白 是 妳 唱 還 是 關喆 唱。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. s9 \0 N/ S9 ~  H& ?% Z
好似係妳。貓貓 啲 獨白 真係引死人。- m9 K6 A) N$ O. V
+ k) q$ W; c3 G) S. N* Y
咁又等我 整番首 想妳的人 關人 俾妳聴吓啦。tvb now,tvbnow,bttvb% @* p: i, N+ e
" g# A) m7 _$ `
好好聴,多謝妳支持本論壇。tvboxnow.com- B- u) w& [$ }) N: I7 s; S
要發多啲歌。超級支持妳。
作者: pinaroo    時間: 2014-3-15 11:11 AM

8 b8 x" v0 s$ {, ?; K6 a! Ctvboxnow.com5 P7 x* l" P* S5 H5 l
Kily 有啲久別重逢。不過唔係樂趣無窮呢。發多啲歌呀。
5 _7 _) s: x$ Ltvb now,tvbnow,bttvb版主劍全 呢個睇怕都可以加青蛙啦。
作者: la..lala^0^    時間: 2014-3-15 12:21 PM

唔會啊。 好正。
! x, H+ X/ h# S) _7 M/ b* qtvboxnow.com超級巧聽!
作者: ~劍全~    時間: 2014-3-15 12:49 PM

kilykilyk 真係好耐無發自唱帖.
9 H+ Z1 d' n/ |# u3 r+ I% \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: d4 Z" r. I/ P2 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。妳唱得好動聴,點會吉親耳仔.
, U4 C/ X/ n4 X5 d* }公仔箱論壇公仔箱論壇- C  {/ I1 C& ?7 W
期待妳下個自唱作品!!
作者: kilykilyk    時間: 2014-3-16 12:15 AM

Kily 好耐無聴妳唱歌。我差啲想追妳數。公仔箱論壇6 E  L3 P3 @+ u; i0 w
溫馨提示。聴貓貓唱歌要先做好準備。公仔箱論壇0 n" z+ a, M5 X+ \
佢又要人包咸,今次重衰 吉親耳仔。
9 K8 X) l& u- J1 k1 |! s- K係唔係好危險呢。公仔箱論壇2 g& o- L9 E1 Q$ X) z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. k0 e- j. ~, [9 {0 U8 f+ x: G
Kily 我就覺得今次妳用沉聲唱。
3 p+ G& g/ F* \3 z0 {2 m1 g" R5 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好閲耳。邊道吉 我就唔多覺。tvboxnow.com: T* S/ O. C, L& Z7 b* Q1 P; R
公仔箱論壇+ k) z! K4 g  ?" G
關喆 我無 聴 佢 ...
/ n& c$ R4 @5 \pinaroo 發表於 2014-3-15 10:09 AM
4 @# c+ d! Q0 htvb now,tvbnow,bttvb0 o4 z4 X# y; K/ V8 K+ p$ z
p版主幾時都咁風趣,關喆係男仔,諗住講啲獨白分散主意,唱得差都無咁覺haha
7 L$ Z0 X# c" G8 I' G好開心p版主鐘意首歌&收聽!!!
作者: kilykilyk    時間: 2014-3-16 12:16 AM

Kily 有啲久別重逢。不過唔係樂趣無窮呢。發多啲歌呀。' ]5 H! b5 e) \
版主劍全 呢個睇怕都可以加青蛙啦。
% u# }; |2 D; |: L! Opinaroo 發表於 2014-3-15 11:11 AM
; j: I- c' e/ _% tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& q1 \" c; Y3 c; \! r青蛙是什麼??
作者: kilykilyk    時間: 2014-3-16 12:18 AM

唔會啊。 好正。 . H* y1 Q0 O, n' I& g0 |4 C
超級巧聽!
9 G, y$ \+ ]: G5 @/ H% M! C$ ^5 ftvb now,tvbnow,bttvbla..lala^0^ 發表於 2014-3-15 12:21 PM
tvboxnow.com2 J' A( f7 n$ B; j
多謝蝦蝦咁鼓勵我!!
作者: kilykilyk    時間: 2014-3-16 12:19 AM

kilykilyk 真係好耐無發自唱帖.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! [; o* v# @4 ~2 n& [

: X; A3 N- |2 O妳唱得好動聴,點會吉親耳仔.tvb now,tvbnow,bttvb1 b& h# v6 r, e" A/ [) p+ q6 n! G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% `0 Y0 r7 c. r$ Q0 `0 h- Z
期待妳下個自唱作品!!8 ?. q7 T* N) F5 n. c
~劍全~ 發表於 2014-3-15 12:49 PM
/ G' U6 }0 Y- N1 I/ A. Y- t好多謝劍全版主鼓勵!!!
作者: patsypatpat    時間: 2014-3-19 07:31 PM

唱得好有感情!公仔箱論壇$ h* b, y, O& y! F6 C; m4 ?
你d高音唱得好過我個版本好多! tvb now,tvbnow,bttvb" F! l: c8 A" A! T& O+ \9 o
support kk!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0