標題: [八卦神探問題]--[答中有獎]真係有呼吸的都有分派 [打印本頁]

作者: 金田Sam    時間: 2015-1-8 03:26 PM     標題: [八卦神探問題]--[答中有獎]真係有呼吸的都有分派

本帖最後由 金田Sam 於 2015-1-10 12:03 AM 編輯   h( F1 x* R' Y/ m2 f% r. h/ {

. ]% D( H* \# N$ ]/ e( Z[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?+ n4 M, o4 G/ v( r! V) p# u  k  X
a)0個
3 B7 u9 o1 y. u( j' ]" W: m3 h, u公仔箱論壇b)1個公仔箱論壇! y* [0 S) _' h& r4 w6 q+ j+ F& r+ H
c)2個,

' T5 a  q+ F- a3 p& vtvb now,tvbnow,bttvb截止時間在一月十五號夜晚23:59分,得獎者會有2000分轉賬。
( ~( C8 R+ q/ y[attach]3016000[/attach]
8 ~1 X( }' U" d* ktvb now,tvbnow,bttvb(示範答案):
) x# Z, {) Y9 [+ {, Ttvb now,tvbnow,bttvb1)第一題答案A tvboxnow.com) K: X, b# [) Y6 P
2)第一題答案B 因為唔係車季左唔係車季右,又唔係車貴過頭,係車季尾
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 W% L& c3 o6 F
3)第一題答案C 因為伯母可能仲有得生
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% D0 W" f) p1 T

" j/ q" C: Y/ TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。玩法及守則
8 y& {8 U3 A  I) o4 |6 N  i. B公仔箱論壇1.各位參加者注意活動截止的日期時間。
; i& x2 t5 I9 W9 mtvb now,tvbnow,bttvb2.發表答案後不可再編輯帖子,可加入創意答案,好的會有獎賞。
! F2 X. E  y* E0 H. j. }: E3.嚴禁分身參與, 如發現會給本區版主處理。0 b. J% C+ S7 h: E7 m) C) t" U! e
4.如遇到有爭議時本人擁有此活動的最終決定權。tvb now,tvbnow,bttvb8 y( l6 P* c( ]' b, o
5.遊戲純係試驗性質,歡迎提出意見。公仔箱論壇' l) a9 z3 F; _$ v% f8 ?) W9 `/ C1 z
6.答中者肯定有得加分,唔係純吹水,請大家湧躍參加。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:52 AM

$ h& t5 Q0 _- N5 ~5 U1 m2 C- v! qtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇( b8 ~9 ^/ G7 h  O% R; L
[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?公仔箱論壇' O, x# X  E: C5 N+ b: d
a)係變態殺手,處心積累以殺人為樂。
; {$ k8 ~3 u# O1 Lb)係勇仔,不過變咗性,為想同薜丹仁一齊。
% O) b6 W8 E: u. ^, x) w公仔箱論壇c)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。

2 ~0 P6 r+ P, H! j: w" ^tvboxnow.comd)自創答案,請注明
5 M/ S$ ?+ V% d2 r* ?+ }  v1 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。截止時間在一月十號夜晚22:00分,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! |+ z5 D6 U! u3 g! W4 c# g4 a
猜中者你話加幾多分就幾多,以8萬分為限

6 q! b. c! S  gtvb now,tvbnow,bttvb[attach]3017018[/attach]
! M8 @5 u% R  w; W4 P  btvboxnow.com(示範答案):tvboxnow.com2 Y4 u/ B0 r8 V0 ?' j
1)第二題答案A 擺到明,唔使估,簡直送分tvboxnow.com  @  j2 c& f' x: j
2)第二題答案B 我都估呢個,好合理

+ L1 D) m3 f& ~; c' c$ a. T% `tvb now,tvbnow,bttvb3)第二題答案C TBB一貫打邊爐式收場

! v8 f- l( }7 o# W$ X4 ]6 t6 `1 X4)第二題答案D 自由發揮
) H4 e5 Y+ S+ W, R, _% L公仔箱論壇# R8 O4 v+ v- z/ G/ _' x/ f7 o" m8 ]
玩法及守則
9 Y( X: a# E1 s" l1 L& H& e, O- _# N: Otvb now,tvbnow,bttvb1.各位參加者注意活動截止的日期時間。
( m) k8 X' \; R  l0 i- x公仔箱論壇2.發表答案後不可再編輯帖子,可加入創意答案,好的會有獎賞。
# f0 d" N6 ~# \" l# S! m% Ftvboxnow.com3.嚴禁分身參與, 如發現會給本區版主處理。  I% H/ C; R( f; X% h- M; v/ `
4.如遇到有爭議時本人擁有此活動的最終決定權。
9 X+ |7 Y- P) n) f; VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.遊戲純係試驗性質,歡迎提出意見。
3 {0 B# u$ ^7 ~, F1 |% A; I& Ftvboxnow.com6.答中者肯定有得加分,唔係純吹水,請大家湧躍參加。
作者: CC517    時間: 2015-1-9 12:16 PM

第一題答案B 睇晒啦都係得一個肥妹妹
2 T1 y) K' m3 n7 v) j2 L4 m/ ~公仔箱論壇第二題答案C 吹水波話個有變性人TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ T1 M/ s* p0 p
行啲, 但係跟劇程, 都係老作。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 10:39 PM

本帖最後由 金田Sam 於 2015-1-9 10:40 PM 編輯 公仔箱論壇9 }4 P1 ]$ J5 W& T, N" g4 F9 }, W! u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 X- Y$ _4 o/ k  @7 O/ T  l* G
第一題答案B 睇晒啦都係得一個肥妹妹
3 D9 a/ I2 s1 `第二題答案C 吹水波話個有變性人
" C( }& d. b5 C$ Z( ^: Ktvboxnow.com行啲, 但係跟劇程, 都係老作。tvb now,tvbnow,bttvb) v2 C! G- Q0 W* s* E4 }
CC517 發表於 2015-1-9 12:16 PM
3 s' D. h5 _9 \  N4 e
[attach]3017306[/attach]tvb now,tvbnow,bttvb, y! d8 ]: N5 f3 E* i9 b" t- S

4 k. h! d0 b7 ~* G; n好嘢吖,你答中了,真係有變性人,仲變到同某個人一模一樣,tvb now,tvbnow,bttvb) v: `; z+ b; D5 O' q( G
宜家如果整容技術真係咁都得時,都幾恐怖。
作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:12 PM

原來得一隻貓捧你場多謝晒
作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:14 PM

p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:42 PM

原來得一隻貓捧你場多謝晒
+ v. s! ?" n/ ytvb now,tvbnow,bttvbCC517 發表於 2015-1-9 11:12 PM
$ s0 T- r) l9 V. _

# R+ L0 g- V2 L  X( o5 P. s9 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢個答中有獎遊戲聽日先截止,
- v% g- y2 W0 i公仔箱論壇睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,
# g4 j7 S3 Q( V; f% Q! [2 Utvb now,tvbnow,bttvb真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,
" f2 {( G* J/ `1 K6 m4 Dtvboxnow.com..己經出到呢招嚟招客....
! c, v5 P0 l( _) i; k公仔箱論壇

作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:45 PM

幫你打下廣告啦
作者: lhy92725    時間: 2015-1-9 11:47 PM

第一題答案B,我未睇,估下嘅遮tvboxnow.com8 D+ s6 o4 j8 [5 k
第二題答案C ,又系斷估無痛苦
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:50 PM

幫你打下廣告啦公仔箱論壇- C9 {) G$ K" v# s3 R
CC517 發表於 2015-1-9 11:45 PM
! ?9 p( |4 [: Q- L( Y9 Q8 @& E2 V- Q8 v3 i

) M: r' _  X. p7 H/ sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。要啦,入得嚟呢區,求其晌我呢個帖留吓言都派分,tvb now,tvbnow,bttvb  X, w9 a- a$ z7 F- s( u
搵人嚟啦,聾盲啞跛都好咩都好,總之係人就得,7 x4 J4 Q& {$ e7 o% q* C
真係有身份証都有.....
( K* c& u$ h2 mtvboxnow.com
& e6 g$ z: y  s. {$ D% A% }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢區我留言咗幾個月,儲埋d分多到我自己都驚,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 P- ]' ^( d, ?
總之入嚟,就算鬧兩句都派,至多派少d.....
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:53 PM

第一題答案B,我未睇,估下嘅遮5 `5 \: N/ N6 c' w% ^, G% M
第二題答案C ,又系斷估無痛苦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! u% Y: S+ Z, z2 @: Y5 {1 ?+ Y
lhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
9 U* B# X: m" r; e公仔箱論壇
9 o7 W& p: W, M公仔箱論壇
6 F4 c8 {- C' n8 d/ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你有冇忙成咁吖? 套戲己經做完仲話未睇??$ Q9 [& T+ B) m  q, e' I2 z
但你又答到喎,車季菲真係得個肥肥地細妹,0 z! C* N1 h  u4 L4 T$ T9 |
斷估的第二題我晌第二個帖直頭開埋我都係咁估,tvb now,tvbnow,bttvb8 B4 h0 G# W1 k7 S* _4 K3 X4 k
劇集去到咁高潮,今晚又大結局,萬綺雯比人咀完又咀,
  v4 _2 o; t% {: h1 h/ r( [tvboxnow.com攬攬鍚鍚,呢個李思捷個角色搵我做,無人工我都做。
作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:55 PM

tvb now,tvbnow,bttvb8 \& H6 ]# A! \2 ~5 K1 V! C
公仔箱論壇- t- a- |+ M, B; Z0 Y& ?) f

/ `. r: J  H/ w& ^9 B4 V5 ~tvb now,tvbnow,bttvb你有冇忙成咁吖? 套戲己經做完仲話未睇??
) h$ H- G5 X& u6 F) _  U但你又答到喎,車季菲真係得個肥肥地細妹,
3 O; `! I+ |: J) h1 j7 v. S% CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。斷估的第二題我晌第二個帖直頭開埋我都係咁估,
2 m* O7 j3 ^7 @% A% u5 ]$ ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。劇集去到咁高潮,今晚又大結局,萬綺雯比人咀完又咀," H  t# c8 `% Q) I
攬攬鍚鍚,呢個李思捷個角色搵 ...
6 x* Z6 u" z) V# Ltvboxnow.com金田Sam 發表於 2015-1-9 11:53 PM
# a; {7 E- U2 f3 Y. `" Atvboxnow.com9 ^2 r- z, m. M
樓上個貓姐係國內人, 唔係好似我地咁晚晚追, 等成集做完至download來睇架
作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:56 PM

萬二蚊飲左定型水, 青春不老
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:58 PM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ Q8 E  c, i2 b0 p
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ?5 n  d+ w" V+ z/ c& [/ Y0 A& Z) p; E
樓上個貓姐係國內人, 唔係好似我地咁晚晚追, 等成集做完至download來睇架; V1 A0 e( X5 P1 g7 ^
CC517 發表於 2015-1-9 11:55 PM
tvboxnow.com/ ^( y! Y0 [7 x6 _% p. ~, e9 h

4 D7 U7 ?! J1 s- j2 Y. S6 {# L咁又係,呢度出晒名係download劇的好地方,
+ O5 p* H2 g* c7 S3 ?' S我以前都有down過,所以早幾年開咗個戶口。7 h% \4 L- ?4 h
留言就上年年中左右先開始....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; }2 K* _2 h3 m+ @

& g" V  L7 b' U! ]; O4 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。劇集區的版主幾好人架,成日加我分,又創d送分遊戲,
# ^+ D6 S% d2 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。送到我宜家個積分過億,比佢加分的留言過百都有,
+ v2 Z2 X+ C  E- T: t$ J, P公仔箱論壇搞到我有d唔好意思添
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 12:00 AM

萬二蚊飲左定型水, 青春不老TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 N0 {3 x1 [# W1 [0 ]0 h- l  s
CC517 發表於 2015-1-9 11:56 PM
) ?9 f% y) P% w4 E) }tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇( P  t1 `& n- ]3 Z2 t& Y8 J
大結局呢集講佢比人打定[定型針]' k& W: H0 `( p7 s% T  ]. V$ R
哈哈,夠諷刺啩...3 z( n- p/ x. r$ |8 {( p3 L

3 v7 V$ w3 b, P+ C/ v, S公仔箱論壇不過年紀始終都大咗,真係無以前咁靚,tvb now,tvbnow,bttvb! ^/ l" l5 S, v# J) V! ]% u. x& N
但宜家做戲就好咗好多,爽朗性格更表露無遺。
作者: CC517    時間: 2015-1-10 12:02 AM

四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 12:07 AM

四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
) M* X5 Z9 @# b, F, A7 Xtvb now,tvbnow,bttvbCC517 發表於 2015-1-10 12:02 AM
' e9 Q. b+ v) q2 E1 i; i& j( JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# l5 n& c* \* x0 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  `2 `3 d& h; b! x6 e
公仔箱論壇1 ~8 Y% c2 W" z! x9 L
今次仲有新面口的女演員,有d角度睇係幾靚的,$ p7 }% e1 ~/ b
更有幾特出的鐵良芷朱晨麗,蝦頭同梁烈唯....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* ~7 z7 I" N8 {/ k4 W& g7 z
我就真係好似賣緊廣告,不過套劇我覺得好睇,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& t  m& s/ Z% W1 A0 ~6 d/ V0 W
我睇以你進度,你要排期到出年暑假先睇到囉....
作者: lhy92725    時間: 2015-1-10 09:14 AM

其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛
" v. j8 u1 B! a/ T我已經搵佐資源全套下載來睇
2 F8 {& H+ c- r) S/ u" N. Ttvboxnow.com純粹捧萬二蚊場
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 09:31 AM

第一題答案B,我未睇,估下嘅遮
$ n: I# D* }* d" g3 i第二題答案C ,又系斷估無痛苦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' H$ P, u- ^; z0 e
lhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
" \: g2 [' C6 t* S[attach]3017564[/attach]
5 G  a  D7 }' E( A, J, m哦,睇唔到呢個回覆添,有估就有分加..
- j  d. C8 M) q1 ~) X; u( @& OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 a0 [# k( J4 p, s2 W* e" H- ?+ W
該煨,tvb now,tvbnow,bttvb$ V) G9 D" S, G* }: c
本來問答帖晌限時前唔應該有咁多閒雜說話,
. C. P' d" h. ^/ n. t, a  T" T9 ~7 r又係我自己衰破壞咗慣例先,撩人講嘢。tvboxnow.com2 U( h: l7 \6 d6 [9 {" H, o; Y
請幫手宣傳吓,
4 F/ j# H/ R6 v' O公仔箱論壇睇劇同步討論樂趣多
2 Z: R& j1 d( F8 H; P9 b齊齊追劇回覆笑呵呵

0 U2 ]) b1 k, A( C. R8 W& S; S

作者: timmaxsing    時間: 2015-1-10 09:38 AM

p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩tvb now,tvbnow,bttvb; B2 E$ `- s7 I5 S  U( y
CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 10:15 AM

' @* Y3 K6 C- X) i1 l$ T; ctvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
& K3 Z; _$ T$ z: Y1 B% |8 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# R) H# O9 ?4 f. ^, K5 ?
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
# |# t* n! ~* Y0 A7 y! f& wtvb now,tvbnow,bttvb不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,- ]( n( I2 k; J/ Y/ w# h
將功補過算係唔話得囉....
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 10:22 AM

其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛公仔箱論壇/ I; I0 V$ S2 o! O3 l
我已經搵佐資源全套下載來睇
6 p, X3 M: d9 V4 U純粹捧萬二蚊場tvboxnow.com6 \# Q; C7 k& G
lhy92725 發表於 2015-1-10 09:14 AM
公仔箱論壇. H/ m4 F8 U6 `% z7 L! g0 M
公仔箱論壇( d" P( [2 ]/ p1 Z
睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,
) a9 f" V/ Z5 L, gtvboxnow.com我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,6 x' d0 R" K$ N  ?6 @* @- [
當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,
$ R3 d: d* _: a3 c完全唔同劇情,仲有咩意思?
" K( |& ^  M0 r5 q9 e3 f  Htvboxnow.com
- Q) {* m4 ?4 N8 {  u" ftvboxnow.comdownload落嚟一次過睇係好,只不過,咁係睇,唔係追.....
作者: CC517    時間: 2015-1-10 10:32 AM

0 [8 N9 a2 ?% c0 e, P, h  y公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
) x) h1 y9 g( w& B! S
/ u3 u$ L) K, O/ J1 Atvboxnow.com無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 10:34 AM

tvb now,tvbnow,bttvb- t$ j( D. q1 r& a

" v) h5 l( V! }" Y# d/ [* s無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 h, n4 Z; t, r8 J( x& g. h
CC517 發表於 2015-1-10 10:32 AM
9 j* ]" P: l  }- C  m# t! e. t" V' f. ]+ \+ y
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??; v# s* x9 W4 U' O
呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...
6 ]3 W1 ~4 ^" |9 b; x, Q% Y$ Xtvb now,tvbnow,bttvb厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
作者: CC517    時間: 2015-1-10 10:42 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) i/ g) q. C! K& B( X$ d- u

0 U& H7 g, A- G8 D" p5 btvb now,tvbnow,bttvb嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
9 w3 U5 {3 @, H. l# K4 C1 a; K! PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...
. Z1 x( o  l+ Y, K* A5 g3 }: ^tvboxnow.com厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。tvboxnow.com) b$ ~7 [; p* ^) |2 \1 z+ E
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:34 AM
: Q9 {  m* K5 d5 H2 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇# l$ i# Q: z5 i& k
點會呢J大好好人, 在樓下開遊戲, 奬金豐富, 少少TVB$, 一D都唔在意, 貓都係講笑啫, 佢老人家唔會嬲嘅
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-10 10:53 AM

0 Z; n& S, e' S/ P
! `6 f( a( z9 }6 S( ~6 Rtvboxnow.com唔好怪佢住,真係要怪就怪我,+ y! O  C5 N! L, X$ }( }
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
4 T4 F+ V( o& h% Q% B公仔箱論壇將功補過算係唔話得囉....  V' d$ x3 J% A- b" x& w
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
2 S7 O& O. P5 j+ w" D6 gE生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
作者: pknoface    時間: 2015-1-10 12:23 PM

我都未睇完結局. 唔知個遊戲完咗未呢?
" U# E7 I0 F/ L$ O  @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  b2 j0 n% I4 |" e& ~
[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?
7 B" k' t- ]  @  z# Btvboxnow.comb)1個# @3 ?- |# m+ Y% w7 @

' O6 {0 J/ x9 d$ c[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?
7 b9 m+ r  S" l; E, f( B% B& hc)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。
作者: pknoface    時間: 2015-1-10 12:25 PM

& [/ k  z; ~" Q7 k
& ]) l% ?! s: g; A呢個答中有獎遊戲聽日先截止,
0 |. v! q& _' y' H; uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,
% Q* G* B0 |) @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,
$ r( w9 ?; i" j+ U3 A公仔箱論壇..己經出到呢招嚟招客....
/ O# r* D& C" _1 v6 g5 ]& |; itvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 k1 @" V' m1 o+ ?! y: ~; D5 X
金田Sam 發表於 2015-1-9 11:42 PM
tvboxnow.com* R1 t  w: i3 A
公仔箱論壇0 k# p7 E% ]9 t/ a3 F, q  |
金田兄唔使擔心既, 我地一定黎撐場既.
作者: pknoface    時間: 2015-1-10 01:01 PM

原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?
作者: MOONCAKE43    時間: 2015-1-10 01:24 PM

第一題答案應該係B - 得1個細妹
0 A( ]! U( `) W1 I- }& L& a8 }, Stvboxnow.com第二題答案係C - 我都系斷估架tvboxnow.com$ W0 K' E2 S% K8 N
sorry, busy working, 仲未睇完...
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 01:53 PM

又有兩位留言,都有估到答案係乜嘢...tvb now,tvbnow,bttvb2 J$ }4 z7 ^' y
分數方面我係慷他人之慨,請笑納..
9 X# [: A2 o( }( ^5 atvboxnow.com今晚十點前只要你有呼吸就有得送,7 n5 S( F" P- |9 B+ j  U) M
我又睇吓今次擺明送分可以送幾多出去。
" Z* u5 h" c/ e& J3 C5 Z. q公仔箱論壇公仔箱論壇! p3 Q( T- O4 `
[attach]3017668[/attach]
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 01:57 PM

0 X. K. \9 V1 c# i* S: W
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真公仔箱論壇9 Y/ L  \, `, i6 {
timmaxsing 發表於 2015-1-10 10:53 AM
* W! {2 H# Y7 U0 }  jtvb now,tvbnow,bttvb" o% m" R% o( \! ]3 k7 z
哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,
9 ~6 x0 P- ~% b  ^1 b+ o$ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,公仔箱論壇! z& D1 G: a, O1 k; k( G
版主唔出手相信其他會員都會出聲....
" \' E) f. o/ \tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ Y3 Y9 k+ x9 _# t1 E' c
原來,貓兄的確幾活躍水區,+ h+ M8 c: ^: N& w/ x( w
我按住佢個簽名檔一搵就搵到,tvboxnow.com0 ]. C7 ~, B, f
一個帖去到2200幾頁....犀利..公仔箱論壇, l7 f) Y1 J1 }7 R# o
! r5 y! H% v6 D0 t5 k
睇落唔使送分比貓兄了,貓兄資產原來咁雄厚
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 02:00 PM

原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?tvboxnow.com. s: S% Z7 S; O  @2 Z
pknoface 發表於 2015-1-10 01:01 PM
tvboxnow.com, u6 q; R0 g& e1 K: f# l# U
8 c, p, J, }8 @4 v) I
嗯,分就送咗,見你答得幾好,睇晒之後請留多次睇後報告,tvboxnow.com/ P! h3 [, H1 G* c
講講對成套八卦神探的意見,有邊度好邊度差....tvb now,tvbnow,bttvb$ f1 N) K( n% _( s# W9 n% \' \: g6 P
純棒女神萬綺雯的話相信會幾滿意,戲中佢d對白好搞嘢...tvboxnow.com" I4 i- X8 ?4 C2 Z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! T8 E+ ?& Q9 e
其中一句,[你可唔可以唔好成日做d嘢令人誤會呀~] "4 q; i( U. i6 R# l
公仔箱論壇5 n1 ?  z; X) V& a
所以,你咁講會以後棒場,講得出請做得到,唔好令我誤會呀!
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 02:12 PM

第一題答案應該係B - 得1個細妹
9 y4 R' F+ z: I1 {+ J8 Z第二題答案係C - 我都系斷估架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' h! y# \  ~3 q3 ~! D
sorry, busy working, 仲未睇完...tvb now,tvbnow,bttvb# F$ n6 o7 q+ @  M2 y% W
MOONCAKE43 發表於 2015-1-10 01:24 PM
公仔箱論壇7 b; i+ `. l1 Q, ~9 p

. o" N: ]+ R& S3 f, Q& y2 d; Y睇劇追嚟睇會好睇好多,正如好似球賽咁,. Z7 i. r! o' {' v: W
如果一早知道比數幾多去睇,場波會好悶,
6 r' m3 O* \; Etvb now,tvbnow,bttvb知道場波比數係1比1,上半場己經入晒後,公仔箱論壇. F$ e4 i: Z. v3 u0 n8 I6 b4 R
下半場知道結果時甚至放棄唔睇....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 S4 I! ~% }9 o; d& c* _# W1 @/ D4 h
就算有龍門精彩的撲救,後衛優秀的解圍,
  M, _! g- p! V亦會錯過晒,睇劇同睇波一樣,睇即場,
4 p) {# `9 b8 h0 Y4 E/ d2 ~晌全世界仲未知會發生咩事前第一時間自己睇,
( p4 D( |/ y' x  n咁樣播前討論,播緊討論,大家一齊估下劇情去向,
, g+ I( q+ T. e& b% a" S$ H公仔箱論壇會好睇好多,希望以後多d人試下咁做。
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-10 05:02 PM

& K# k- b( K# X) T4 I5 I3 `  cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 x0 X0 ]. H; y1 C0 O1 Y
哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ z# X: C$ n$ i8 r' g
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,# J5 a* {% ]/ v5 b4 ^  H" M6 ^
版主唔出手相信其他會員都會出聲....& G# `+ i* p) j

9 x, o8 u" ~) [* U公仔箱論壇原來,貓兄的確幾活躍水區,
2 ~- m  H) |, |% T' b/ m: }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我按住佢個簽名檔一搵就搵到,
, K' O( N" m: J# n: Z3 _( {6 x) _* Q一個帖去到2200幾頁....犀利..
1 V/ m1 Z/ v+ u5 h# b公仔箱論壇
# G% N' r8 p* ?* p$ H$ ?睇落唔使送分比貓兄 ...
; n% j: P9 k- y( a; R' l% |tvboxnow.com金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 06:37 PM

本帖最後由 金田Sam 於 2015-1-10 06:38 PM 編輯 # H5 u$ R, ], ^$ z9 l2 z1 U8 g& C
公仔箱論壇" Q! B4 A# m; N6 j# D+ t2 i
係叫貓姐姐...唔係...* j7 ?& e/ q8 |. r
timmaxsing 發表於 2015-1-10 05:02 PM
, ~& A8 q4 k1 G. r# s公仔箱論壇公仔箱論壇% V7 a( q/ g2 G5 Q# m# E
呵~剛剛跑完馬,J神版主有回覆喎...
' B  J% r" F, v8 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來係貓姐姐,嘿嘿...咁有冇狗哥哥架呢度?  ?4 U# ]: P( F) _) Q0 ]8 {2 q
鍾意貓的女仔或女仕會幾有善心同愛心,tvboxnow.com/ m/ \5 Q5 {7 D& p
好多流浪貓日日有人餵飯,希望d貓有嘢食,
8 r. q: O6 i; _4 T: O高傲的貓係唔鍾意人地睇住佢地食嘢,) A- B, o5 Y# E
所以放低後要走開,離遠睇住d貓自己過嚟....
( u3 K) u  v+ ?3 b  Ytvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb/ ?+ [( b; z! b0 j
貓,老虎獅子係入於貓科動物,混入我地人類社會後,
8 G2 i2 e& [. c- l- u% j# x貓亦都有所改變,唔一定要食肉,更對魚的腥味喜愛,tvboxnow.com' B4 i" Y; K, D+ c# v9 j6 c9 k! a6 A+ D
細個我屋企係住木屋,有養過自來貓,年年都大肚,
# H+ K0 ~/ N/ ^3 Utvb now,tvbnow,bttvb次次生一堆貓仔,然後又通山走,但又識得自己返嚟,tvb now,tvbnow,bttvb( K  l+ _7 @, f% g+ r: W' U
有次我同細佬去碼頭釣到魚返嚟,幾隻貓離遠聞到己經撲向我度,公仔箱論壇/ U5 Q* ^4 M6 h# o+ v; E8 X
最後比佢地搶晒我的戰利品,激死.,....
2 L$ H$ O/ ~- w  F1 N5 b  P2 S+ r# b5 ~
貓,的確幾可愛,痴你果陣,但當你無嘢引到佢,佢真係睬你都傻。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 06:47 PM

養貓的經驗只係晌我十四歲前,因為當時住的木屋大火,乜都燒晒,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 U4 _$ a; g# [6 e; Y6 K
然後我地亦搬咗,果陣所養的貓其後不知所踪了,應該又變返流浪貓..
2 a/ S2 L5 ]* y* C( p1 Y! m: }6 ~tvb now,tvbnow,bttvb; Q1 z1 B8 q3 G/ f# h1 y- a" {
其後屋企細,己經無再養過,何況知道佢地壽命比我地短,
# z% B5 E$ r9 Y3 H4 Q) r  \% K: Btvboxnow.com免得睇住佢地大,睇住佢地老,然後睇住佢地死,要傷心就唔好,公仔箱論壇- E* q! t# `+ a' |
閒來見到有人養貓,會過去同d貓玩吓,懷緬吓以前果幾隻...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# h5 A4 j& c% C$ P( M
細個雖然d貓成日唔睬我,但有次我病咗,無返學,訓晌床,
% F2 v& m7 j( O* ?/ v$ s0 [; @6 V陪住我的就係呢幾隻貓,我估平時佢地都會跳上我床....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 b7 L% T  b4 m# d7 g# M9 x. Y
因為我訓晌度佢地一樣咁做,但唔會痾屎痾尿晌度,
, K7 m8 V. o/ z- Q幾有靈性,同埋佢地都幾乾淨,雖然唔可以同佢地沖涼,/ s7 u# m) w- f! j  G6 j/ ?
但幫佢地疏毛時,佢地一樣會乖乖地唔郁....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 |# d/ l5 r7 w1 y6 Z

, ~/ c5 g0 {3 q" V, q公仔箱論壇貓.....的確係幾好的寵物,如果我屋企大d,我相信我會養。
作者: lhy92725    時間: 2015-1-10 10:32 PM

我都系好細個養過貓
% R# u& f# J/ H2 U8 }公仔箱論壇自從他過佐身我就吾養了
# S+ S/ q2 `- p8 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇住佢離我而去的痛吾想有第二次
$ \0 k' X  @( Y* _" H! c+ c% Q7 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。突然變佐呢D同劇集無關的話題tvb now,tvbnow,bttvb) Q6 C, P' b! ^
財神版吾好扣我分
作者: lhy92725    時間: 2015-1-10 10:37 PM

tvb now,tvbnow,bttvb- d7 F7 K% k* s0 z( h! f/ G  l

9 f0 I. ]: A' c; z: Mtvboxnow.com睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,
3 D3 T; M. q; t# ^& z我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,tvb now,tvbnow,bttvb; C; X9 ~7 i1 m) h
當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,tvboxnow.com! b. I$ N) G5 l7 z0 ^
完全唔同劇情,仲有咩意思?
' z1 M9 e- d! N* d, Ntvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ n+ `, B, ~& N) N
download落嚟一次過睇係好,只不過, ...tvboxnow.com1 w0 Z6 r& q% E8 s3 z5 U
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:22 AM
我一個人住,無人同我劇透
# i! p8 U) o0 h0 A! X* t! F1 Y# DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。集集追同一日睇幾集無咩區別
- Y1 L% j$ g" ~  y, D我以前追睇prison break同24果陣,可以睇通頂嘅
作者: CC517    時間: 2015-1-10 11:07 PM

吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 11:10 PM

我一個人住,無人同我劇透TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  H4 H! D* Y6 c3 L
集集追同一日睇幾集無咩區別* ?4 z! m: \$ V
我以前追睇prison break同24果陣,可以睇通頂嘅公仔箱論壇" n/ b/ A1 Y0 j
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:37 PM
+ U1 t% l% k, y8 E+ V5 X8 ?; gtvb now,tvbnow,bttvb
. {5 `4 O6 r9 K9 v0 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗯,我去其他討論區又係咁,周不時離題講其他嘢,
: W& C" Y- l& U# K1 y  M& d我都希望J神版主唔好怪我地講咗其他嘢,公仔箱論壇% ^, @) R. p5 Z9 l/ w: J+ X
因為貓...所以有感而發....。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 w( O2 ~, E$ ~. w' f, t/ Y

2 q1 J9 y5 v0 r1 Ytvboxnow.com一次過睇通頂當然可以飽晒,但點都唔及集集追有意義,
' a; o% d( v' p  H, k/ Dtvb now,tvbnow,bttvb一套好評如潮的劇人地睇晒講到好好睇,然後自己睇,
, Z2 `. K  u5 a1 |) |發覺係好睇時,咁點呢? 套劇做完事隔兩個月先同人講??
: |* E, p) G/ |$ T/ ?; D公仔箱論壇人地即場睇完果d己經差唔多唔記得晒,都唔知你講乜?
& S1 m: h9 h. |tvb now,tvbnow,bttvb如果宜家仲有人同我講[忠奸人]呢套劇頭幾集好緊張,
# [  L# F( K3 I8 i4 M' A, JMayMay唔知會唔會坐監? 阿Matt係咪真係咁奸?
" G- A4 o) E9 m4 L% [tvb now,tvbnow,bttvb我會話佢痴線,哈哈。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% E8 b) `1 s7 y) e

. P) z5 @$ s$ v6 P1 M. Etvboxnow.com同樣兩個月後同我講,嘩,萬綺雯做Madam好掂呀,
; y. z" F# X6 W& _: @  o4 H6 [tvboxnow.com車季菲好惡死,成日鬧人,我會聽到一頭霧水....公仔箱論壇# y% ]- @; G) G7 _9 t$ e. ~
呵呵,一個人住有一個人住的好,就係你上網會有自由,
$ \; a. x% j9 m* R" r; N% D! |. ttvb now,tvbnow,bttvb咁,如果正常生活,夜晚呢段時間咪開住電腦睇電視囉,公仔箱論壇/ H5 C2 C) k5 e- q
應該唔困難吖.....一路睇一路回帖,講下劇情.....公仔箱論壇5 V6 A8 u, g, k. f, Q
以劇集送飯,應該開胃d喎....
作者: CC517    時間: 2015-1-10 11:13 PM

劇集餸返可以, 開理電腦, 送埋筷子哼頭
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 11:22 PM

劇集餸返可以, 開理電腦, 送埋筷子哼頭
4 K% f% Y' V5 ttvboxnow.comCC517 發表於 2015-1-10 11:13 PM
3 x0 b( D' J" b9 ?: Ztvboxnow.com
- v' z7 E- x- c7 Q' G哈哈....
4 E) f  B" B1 Ntvb now,tvbnow,bttvb劇集,以前我就好少睇,一年睇都係五六套左右,
4 o" }- ~9 [: Q) q. L' u4 p如果一開始係無時間睇的話,唔會特登補睇返,tvboxnow.com. X) F! W3 \0 ?4 s/ i
有時更索性連睇都唔睇,直到有時間有mood,3 Y( t; A( q  j# a/ e
要睇就要準備一次過睇,得個完整結局。
. N/ g+ h# ]  U9 ~4 qtvboxnow.com
7 \9 p/ e6 E4 Q6 b! Mtvboxnow.com上年到今年真係睇多咗,或者得閒咗,可以成日晌屋企,
7 i+ F6 ~2 A9 ?) i  GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。更何況,我反而覺得宜家TBB劇集好咗,有意思咗,tvboxnow.com6 T8 F4 o; q" N  m
演員亦好多表現得好好,出眾的女演員宜家多咗,, G" H* k( \9 H
又唔鍚身,仲成日比人搏懵都唔介意,又攬又鍚,
' Q- l; }+ i+ h1 \& \' O公仔箱論壇男ge,好似梁烈唯呢d,王祖藍呢d,張繼聰....+ z/ }, X9 a" e4 Z- W; o
舊有的馬德鐘馬國明,表現依然唔錯呀,.....
# X+ Q/ s" T: E8 w$ O9 dtvboxnow.com
# y% ?6 W* Y3 L& ~9 I+ `( W/ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今次梁烈唯直情搏晒命咁,比人打到飛起,掉落山,tvb now,tvbnow,bttvb( K$ s! k- E) E; `( a7 b* j
濕身撞石乜都齊,廁所比人偷衫偷鞋仲追出去...) u8 G( D/ A' ^, c! i4 g$ E
好似裸跑咁犧牲色相,女演員個個練武功打交,...
) |5 @0 J9 ]- @  D: r2 Y1 r3 H7 H唔再係純扮靚做紙版公仔,資深演員亦受尊重,
8 U8 ~0 g6 ?5 R0 ^( e/ h3 L7 B; c- _- Ztvboxnow.com而且個個仲表現出資深的演技,係有時故仔差d,tvboxnow.com1 y4 X: d, N$ X
但演員做得好己經補救到,佘詩曼又返咗嚟....
7 Z( o3 Q  @$ S. T  I! K+ w7 Jtvboxnow.com哈哈~ 係收視差咗? 真難明,....以前無咁好睇都無咁差!
作者: CC517    時間: 2015-1-10 11:29 PM

而家多左選擇, 多一個台, 雖然唔係人人有裝機頂盒, 唔睇開又唔想追啦
作者: pknoface    時間: 2015-1-11 12:16 AM

多謝金田兄送份。
作者: pknoface    時間: 2015-1-11 12:19 AM

又有兩位留言,都有估到答案係乜嘢...* L; t1 g! p- v2 ?- p. v
分數方面我係慷他人之慨,請笑納..
. h$ j7 B9 s7 u% [( A8 f1 E公仔箱論壇今晚十點前只要你有呼吸就有得送,
: {+ x- q5 r" M$ }; Z6 n$ _. j" U公仔箱論壇我又睇吓今次擺明送分可以送幾多出去。
6 I3 C  y9 Z; @5 X' [tvb now,tvbnow,bttvb3 k; J8 ?+ _' ^' F9 `- @- J
3017668 ...  O( y: H' z$ ]) y' x) k
金田Sam 發表於 2015-1-10 01:53 PM
# N8 [' \  k3 Q
" V' e/ I. c- t9 e& a3 [tvboxnow.com講真句, 我唔知答案架, 個時仲睇緊結局。 我都係抄襲架咋。
作者: pknoface    時間: 2015-1-11 12:24 AM

2 d0 V3 S8 x3 U5 e2 t+ v
$ L, w3 [- B# BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗯,分就送咗,見你答得幾好,睇晒之後請留多次睇後報告,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 t1 }% _+ P" b  A9 \5 @) _: N( Q# z1 D
講講對成套八卦神探的意見,有邊度好邊度差....
" K5 d. D7 ]5 y$ Ztvb now,tvbnow,bttvb純棒女神萬綺雯的話相信會幾滿意,戲中佢d對白好搞嘢...0 }0 E( F; }9 g5 f, X9 v% J5 n
tvboxnow.com* g( S' c$ s4 h8 P+ D/ s& R1 q
其中一句,[你可唔可以唔好成日做d嘢令人誤會呀~] :lol ...tvb now,tvbnow,bttvb# z: H" O% y$ b' `
金田Sam 發表於 2015-1-10 02:00 PM
公仔箱論壇) a& k6 ?8 ]. e/ n/ F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ O1 e; I( J- u6 N
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
作者: pknoface    時間: 2015-1-11 12:27 AM

依家啲劇結尾都係不知所謂。 呢套都唔例外。 我覺得誇張得黎又唔靠邊。 不過睇開就睇埋佢咁話遮。
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-11 01:05 AM

我都系好細個養過貓公仔箱論壇# j6 L  c8 G2 e3 F  w0 ~
自從他過佐身我就吾養了
: a: H' P. T3 o/ U, C$ e" |" u0 Ltvb now,tvbnow,bttvb睇住佢離我而去的痛吾想有第二次
* D/ m2 J3 s- |公仔箱論壇突然變佐呢D同劇集無關的話題
; M6 D3 l6 `& y7 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。財神版吾好扣我分tvb now,tvbnow,bttvb9 v8 L0 y6 n( D/ O- `( K
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-11 01:12 AM

吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分
5 P# c( Z% B2 N1 ECC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-11 01:18 AM

& p- O- e2 u' wtvboxnow.com
# x: J# R$ u6 n* J4 N( X2 R2 S# h4 z$ QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
7 I6 T) K' T# y( P" T- b公仔箱論壇pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 02:10 AM

多謝金田兄送份。
+ x/ `1 l$ J* n2 x0 |4 Mpknoface 發表於 2015-1-11 12:16 AM
: @( p" k% q; V& ytvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb4 \$ r6 H* o8 y. Q# p7 J$ I
你入嚟打個乞痴都有分送比你...  q/ U9 D/ h, d0 T. O2 P% t
只要你肯入嚟,若果你介紹多幾個人入嚟一齊傾,' q4 l- ^0 O" N* H9 G; ]7 L  K
送多次分又點話呢?公仔箱論壇4 c$ R% Y; C% L6 `& V
8 S* n0 M5 I  o8 |
今次個結局算良好,但都係趕咗d,而且又有d夾硬嚟,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 P2 N9 I* s- d6 y* n1 A
臨尾又要益李思捷有得咀咀....萬綺雯蝕晒底啦。tvboxnow.com  m. X% x% g$ }" y8 H
tvb now,tvbnow,bttvb" Z. W0 l+ f1 G5 M& M+ C( \& G$ @
...薜丹仁呢個角色,比我做唔收錢都做。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 02:15 AM

我唔會扣分...因我都有說離題話題
6 q4 I6 ~: e7 @% m0 @3 V( utimmaxsing 發表於 2015-1-11 01:05 AM
6 i; X1 }8 j3 \3 B' S, C
tvboxnow.com6 e  Q& G! [% T$ |# h
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,
/ [- G3 m. t/ ~  g3 u, p% z% j版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...
: M1 W* u, j9 I9 n) O: G公仔箱論壇
+ t% V* u. @+ T% Ltvboxnow.com點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,
' q( D3 |! M6 Y" {) z0 m9 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 c" ?0 z* o8 N4 [
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
1 ?6 O$ \2 n6 C" |. R- r, f分數於我如浮雲,如果派晒出去人地會開心時,1 |/ W# e% L% R' h
我樂意繼續亂咁派.....^^"
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-11 06:20 AM

: J" @& ~5 j6 V5 X9 D: }6 N
公仔箱論壇  O$ K5 h2 E3 ~1 S$ w6 _2 Z5 o
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  C  M; {( [/ t3 r- F, c
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...
1 _& b8 K& o  f6 c, }tvboxnow.com
7 Y6 e2 P0 l- _8 ftvboxnow.com點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,
) M4 |0 [6 @# c我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....- {) H. }0 u- n
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....公仔箱論壇( s% `: a6 z; X5 A: U: ]" @
分 ...公仔箱論壇5 Z! V/ B  a" I9 Q9 r
金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
作者: CC517    時間: 2015-1-11 11:51 AM

放D錢入銀行生下息, D錢係會繼續來
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 01:51 PM

我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 S& p, w3 F4 Q+ R5 a
timmaxsing 發表於 2015-1-11 06:20 AM
" d8 X, r5 g* L' I/ ~% \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# e# H. w  Y8 q: T3 I哈哈,常言道,洗腳唔可以唔抺腳,以前有前輩咁教過我,tvb now,tvbnow,bttvb7 I7 n% z7 a$ [6 y
郁下都萬萬聲我真係驚洗大咗,對分數概念亦一樣....; k1 F, _- x% M- ~6 `8 z
J神,你搞到我呢個戶口存有唔知幾多個零,我都嚇親,
1 L  P, n) W3 I0 r, dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。既然可以任我亂咁派,倒不如睇下人地開口想要幾多? 我就派幾多..
; X/ u4 d" C( _$ W' V
# ?+ W6 ~' n, F5 Q9 F8 ^tvboxnow.com其他討論區我無試過有人咁樣加分比我,我只係個普通會員間中留言,公仔箱論壇4 e( Y/ Q" r+ b$ A7 w7 ^/ H: _
一般有人回先會接住講落去,係長氣d,因為我次次都儲埋打一大堆字...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 K$ j5 r1 F8 y: c; ?! w
既然宜家我發覺我呢個戶口有咁多個零時,總分數幾多我都唔識數...公仔箱論壇; D5 M& i, x( ~/ `! {
豪d啦,下次派十萬分.....答唔中放個屁都送十萬~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 t3 A1 j( x- ~, [4 m9 {" A
真係似獎門人首歌咁,數百萬當係碎銀....
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 01:56 PM

放D錢入銀行生下息, D錢係會繼續來tvboxnow.com: F7 K0 a' }7 r& x3 v- y1 f
CC517 發表於 2015-1-11 11:51 AM
; A% j! u2 k) }: d
! c$ ?1 o) I  ]% l' r# ltvboxnow.com- Q% Y, z, F1 F; v1 |( b
最先參加佢地遊戲有分送時,我欏部份去呢區個賭波遊戲度玩,
+ E! y5 O9 l9 s# v: ^4 m公仔箱論壇贏咗幾場,好似又加咗十幾廿萬分,其實幾好玩喎,估中比數有分,
8 l. ^1 f: l; w$ F: tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.tvboxnow.com/z_gamelist.php1 W% t, b# V9 C3 `3 s
' i3 V* R2 R( ~" O0 c* L" V, p! R# i
果陣有六位數字分數己經好開心,宜家過億"??
3 _1 D. h( V, k6 w5 s# k我覺得一出世做有錢人的人未必開心,係靠自己越搵越多先會開心,,,
, Z! @1 f1 _. Z; X+ Q; j公仔箱論壇因為有太多的錢,會對洗錢無晒概念,郁吓一百幾廿萬輕易買到的話,
( P& D- [- M, B6 otvboxnow.com再無苦思尋求想辦法得到的樂趣了。
作者: Pedestrian_A    時間: 2015-1-11 04:30 PM

我想參與,但我還沒有看這部劇
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 05:24 PM

我想參與,但我還沒有看這部劇5 y3 g( A8 p% F' \
Pedestrian_A 發表於 2015-1-11 04:30 PM
* O2 F; |+ m9 V4 y公仔箱論壇
+ l6 z  r: f; Z, x: jtvb now,tvbnow,bttvb得,一句有誠意的回覆,有分加,...
. G, n* T  h  b( w5 w' j% L等你睇咗再補返未遲。tvboxnow.com% z+ N: s- C+ b" H
[attach]3018372[/attach]
作者: Pedestrian_A    時間: 2015-1-11 05:27 PM

大鑊,我在這裡騙財...
3 w9 \- V8 H5 _; U8 ~Thank you $$
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 05:31 PM

大鑊,我在這裡騙財...
1 t: N) ~: ]$ s/ _$ Y8 Ntvb now,tvbnow,bttvbThank you $$
. c3 P) b, J4 R* T0 a0 \) Ctvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2015-1-11 05:27 PM
) w, v7 F% r2 x' g4 q* Dtvboxnow.com5 H  e5 A! U# T
無,無,無...無d 咁ge事,
& V( A) r: o6 d; b: ?/ ctvboxnow.com呢度好自由,只要你入嚟叫一聲都有分派...
! `3 c, U# a$ ?, H$ Q# x公仔箱論壇不過,最好認真d 講吓劇集,同些少意見,
& q. u- w5 F6 I3 p! |" K- jtvb now,tvbnow,bttvb咁就最好...
作者: mnb1123    時間: 2015-1-12 10:51 AM

金田兄,小弟呢幾日病到九彩都冇開電腦,今日先見到金兄出咗有獎問題,公仔箱論壇7 T4 b1 X( Y  M
雖然未能參予,但都响呢度多謝金兄花時間搞D活動,希望下次能够參加 ,話是話18集同大結局都未睇。
- W) Q' C' P1 G5 Z3 P* `公仔箱論壇祝金田兄2015年心想事成.健康快樂!
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 02:53 PM

金田兄,小弟呢幾日病到九彩都冇開電腦,今日先見到金兄出咗有獎問題,
' F' b! _; L: J雖然未能參予,但都响呢度多謝金兄花時間搞D活動,
9 `# x' K5 p/ ~3 x7 Z希望下次能够參加 ,話是話18集同大結局都未睇。公仔箱論壇8 q  O8 U! |- g, v  L
祝金田兄2015年心想事成.健康快樂 ...3 `5 k7 i# B1 N# l$ Q6 F2 U7 Y5 |
mnb1123 發表於 2015-1-12 10:51 AM
# x- Z! q* \, W- B

; W9 V, i/ F0 f公仔箱論壇噢,病到九彩就多d休息,養返好個身子先,我地等你好返一齊傾架。
" |$ b$ W" @9 V( ctvboxnow.com
, {0 e- ~$ z; P( j  [, J' ?4 o未能參與唔緊要,只要仲有呼吸就有資格收分....tvb now,tvbnow,bttvb+ R  N6 G* P+ x! F  O$ y
呢個活動我都係慷他人之慨,人地比我派的,
" q/ [& ?+ O" L1 ~tvb now,tvbnow,bttvb分數雖然唔可以換錢,但應該換到一份喜悅,tvboxnow.com6 g3 {0 c% m( r
病緊未好返的Mnb1123兄,收住82000分先,tvb now,tvbnow,bttvb- C, n' A2 T) m6 C4 l: @+ t- h
睇怕個病應該就嚟好返,謝謝你的祝福,同樣小病是福,我都祝你快d好....^^"
+ y& X* _" {# u/ C8 B$ l" v, k[attach]3019007[/attach]
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 03:14 PM

就快過年,有答過問題的..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 c  P! }. r0 l2 n0 E$ D
追加一次好意頭的派分...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ I2 M/ s% G  a# G3 O9 W6 x! V8 |% @
......請多多留言....tvb now,tvbnow,bttvb- j! u" W# l# i/ @" A1 S

4 h  m/ @# k5 f& h: n" R! w
" p5 W7 f# Z) ?- Q4 t[attach]3019012[/attach]
7 M$ @0 {: Z7 K2 B, }5 L( Btvb now,tvbnow,bttvb

作者: lhy92725    時間: 2015-1-12 03:19 PM

多謝金田兄追加獎金哦,呢度好搵過水區哦
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 03:26 PM

多謝金田兄追加獎金哦,呢度好搵過水區哦  D  h8 E0 }8 B- i
lhy92725 發表於 2015-1-12 03:19 PM
1 I5 }- g/ Y5 T' E& s

! D5 K5 u0 B; H' |% Dtvb now,tvbnow,bttvb一時時架,犯規一樣會扣分,
3 E; P. I4 G! ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而我發花癲派分亦係一時時,
; D2 V' @# f* K( t( j* g公仔箱論壇到我正常果陣就會好孤寒了。"
1 y! r# F5 W- x+ v" G" ]3 U& u" j4 u2 T3 a0 N7 I; q$ g, l9 l* G. W
到時可能問你欏返....
作者: lhy92725    時間: 2015-1-12 03:33 PM

過年果陣過黎水區坐下,一定有著數
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 03:41 PM

過年果陣過黎水區坐下,一定有著數, T' M  [# b9 l) t( J; r
lhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ u# ?# n, m$ Q4 S

. S: \( Q5 _4 @( n: y0 d1 ~9 M公仔箱論壇唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,; Z5 h0 J# F+ s9 n7 |2 ]
宜家一嘢人地掉成億過嚟......
) u# D. Y$ G1 y7 U: htvboxnow.com我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, A2 S3 U, b) T/ O& ?1 A, C! P
但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?
3 @0 s+ f6 L/ h0 i$ V4 D公仔箱論壇點算好呀!?
( r  D8 o9 `. w/ i1 {) i$ a" I$ `tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% V# w7 T9 e6 Z+ }! X- o6 G
你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
作者: Pedestrian_A    時間: 2015-1-12 04:00 PM

Thank you 金田Sam!
7 e: G" H* A. |) B公仔箱論壇說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 04:04 PM

Thank you 金田Sam!tvboxnow.com; B" n( n2 I: X* ?# {
說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財公仔箱論壇& k6 s, F; X7 q  H1 r
Pedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
1 W% v2 [, q& q$ `9 e- H
: K6 ^0 I  O6 c7 Q8 l$ w) i你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...  R% T4 ^  A  `$ t, N/ L7 Q, j1 u& P
每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
作者: pknoface    時間: 2015-1-12 09:04 PM

就快過年,有答過問題的..tvb now,tvbnow,bttvb1 H) ?; h7 D# s3 q  n* J( a
追加一次好意頭的派分...
* ]- L" B6 {) {1 J$ \$ Z( c3 {8 Jtvb now,tvbnow,bttvb......請多多留言....tvb now,tvbnow,bttvb4 @; A8 P2 u8 U) w% z

& F2 o6 ?4 e) `* r公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 X3 l" _: U+ @' {- Z2 m
: |, j* m2 L& ztvboxnow.com
* ], d; V4 x* {7 v) tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-12 03:14 PM
4 y; y1 {) B% @1 q5 Ctvb now,tvbnow,bttvb. |& P/ c- b  ^
多謝金田兄追加獎金,
作者: pknoface    時間: 2015-1-12 09:05 PM

; \7 T1 ^0 @- kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 Z9 p$ _  a3 E( R5 p# _
你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 d( b& [+ Y5 T4 Y! y- X
每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 g# D, {! v  M# N  W/ S! t2 G) F
金田Sam 發表於 2015-1-12 04:04 PM
tvboxnow.com1 W( d& {1 i2 b2 {/ Y9 f$ l4 v- v5 h

2 v+ E1 |' k% t2 c公仔箱論壇唔好話騙, 係應得既。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 09:20 PM

* r% C* N" }6 R& U9 i/ ?tvboxnow.com
" P  O, ?5 s6 K* B, e$ Gtvb now,tvbnow,bttvb唔好話騙, 係應得既。
, j. ?, k& B0 {! T4 ~$ B  c& htvboxnow.compknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
' V6 P, m# O8 J; L) \. r1 }6 f+ Q
( |% j; ^; F- f( N  L
哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...tvb now,tvbnow,bttvb# w/ h) U2 x: P7 E, \5 d3 T
tvb now,tvbnow,bttvb6 H7 A6 S0 \- R
唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,公仔箱論壇- M9 g& p9 \# |" Y
宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...
( _! \  t  X/ y& Dtvb now,tvbnow,bttvb幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...
6 P! V# o% ^. `; o. R% i唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
作者: lhy92725    時間: 2015-1-12 11:45 PM

一億好濕碎,系甘依就比人過佐10億比我都試過
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-13 12:35 AM

我都有50億TVB啦,幾億都係散紙
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-13 09:36 AM

我都有50億TVB啦,幾億都係散紙
: d  S( \  q7 \/ C4 L+ l+ Z公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
公仔箱論壇1 e' G  J, C  Z+ w' u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 C( \9 m/ ?0 p6 I! R8 Y
TVB 1184983887 元
9 n; L- f# A/ f1 ]! |* q5 [) Y
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,tvb now,tvbnow,bttvb% p. c* {4 y' p
一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到....0 F4 {( w, K2 P
公仔箱論壇- x( H5 M- \" G3 }& t2 l8 ]; O3 S
50億? 我諗我的腦細胞都冇咁多.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 _7 W3 I1 y0 k. g

作者: MOONCAKE43    時間: 2015-1-21 06:45 PM

哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-21 11:50 PM

哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥
1 _) p- j8 m0 A/ V' l0 J  {" Mtvboxnow.comMOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
. }- M  f, J/ s- S7 Y/ W$ P7 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ m' w1 D5 {6 J/ m
哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。

D8 _3 H: K6 L& E公仔箱論壇
& n0 _3 ?% b, I2 {三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....
作者: yong39316852    時間: 2015-6-9 12:54 PM

一,B不知对否
作者: 892395128    時間: 2015-8-27 04:59 PM

哈哈,呢套嘢超搞怪
作者: siU.傑    時間: 2015-11-25 10:49 AM

Thank you for sharing
作者: siU.傑    時間: 2015-11-25 10:49 AM

作者: siU.傑    時間: 2015-11-25 10:53 AM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0