標題: 逃避 [打印本頁]

作者: 多事啦    時間: 2008-8-18 02:08 AM     標題: 逃避

你的出現差不多又一個月了tvboxnow.com( d& s7 c7 K8 f; p1 E7 |* `
心~~不知如何做好
! o: s& h& K4 w$ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。只想你努力工作
& N  L8 s: F4 X$ m) i但你不停的要求和我見面TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  Q+ Q: r) @7 M
對不起公仔箱論壇  T/ T% z/ j3 i* J4 E% A
我一直逃避你的要求+ x/ d1 A6 ^1 |. @
我需要時間..需要觀察你的表現tvboxnow.com) }5 s* ^. Z7 f6 q: Y- @# G* N

) f0 f8 \: t. ~tvb now,tvbnow,bttvb三年幾前認識你開始...發生了很多事) J5 P) @: T' @5 S
一切都過去了....請不要說負我太多
, x! ?$ v1 v7 O  Z2 G- T9 c看你現在的成績..我為你而高興
9 {8 U# I9 Q& m公仔箱論壇
' u% Z5 S, R& H0 s4 t7 I5 j3 v; ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你說...你今天的成績是因為我
) I" n4 X( D+ h- l1 ~tvb now,tvbnow,bttvb因為你想和我一起..所以努力工作6 p) }& E) l, g& _7 k- F& I7 G
這樣..你就努力吧
作者: yumiko123456    時間: 2008-8-18 03:46 AM     標題: 回應 多事啦 第 1 篇文章

不應逃避~~俾機會人o地吧  同人見下面啦~~另一個美好天空將會為妳打開!   去馬!  
作者: 多事啦    時間: 2008-8-18 11:30 PM

原帖由 yumiko123456 於 2008-8-18 03:46 AM 發表
- Q& Y0 T0 u' x" m7 l不應逃避~~俾機會人o地吧  同人見下面啦~~另一個美好天空將會為妳打開!   去馬!  
tvb now,tvbnow,bttvb$ z, ^3 @4 K0 c$ @" A4 a" S, e

, t: a6 v4 I, n. V* w6 p公仔箱論壇唔得呀...我需要時間觀察佢
' @: W7 @- {  Y, ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而家無見佢..反而佢同我講讀緊書....因為我無見佢..佢多左時間, W! D$ w3 s6 E$ N/ N( s
公仔箱論壇* G" q" c4 {  c* r
咪好咁.....美好天空不是現在
$ h4 [6 |$ {/ ?) @  L4 \9 W' Utvboxnow.com公仔箱論壇# x# N& R( h4 y" N  Q
如果他真的想和我一起..一定會等
作者: 123yeah    時間: 2008-8-19 12:14 PM

呵呵~~找到一个值得佢努力的女仔,好凳佢开心
作者: t3119088    時間: 2008-9-3 11:08 AM     標題: 回應 多事啦 第 1 篇文章

領悟了!!開心也是要過日子,不開心也是一樣要過日子
作者: 多事啦    時間: 2008-9-4 05:28 PM

原帖由 123yeah 於 2008-8-19 12:14 PM 發表 tvboxnow.com; g6 ~) T; v1 G& h4 H7 ~
呵呵~~找到一个值得佢努力的女仔,好凳佢开心
4 m" Q1 a3 I- G5 S6 N6 `$ P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. }; J8 w: O, ~' b6 a+ y
佢要去讀書...我放棄左佢
作者: 多事啦    時間: 2008-9-4 05:35 PM

原帖由 t3119088 於 2008-9-3 11:08 AM 發表
2 o7 r( c+ I, W, C, l) w4 y公仔箱論壇領悟了!!開心也是要過日子,不開心也是一樣要過日子
2 Z6 C( }% Y; Q; I! A2 \) t9 s& W3 m. E" H: S! X' ~5 A3 R  J
我知...逃避..放棄
作者: aupo    時間: 2008-9-7 09:41 PM

每個人都會因一點過去的事選擇逃避,當想通已經覺得遲延了!
作者: 多事啦    時間: 2008-9-7 11:11 PM

原帖由 aupo 於 2008-9-7 09:41 PM 發表
; M. Z  s1 ^' Utvboxnow.com每個人都會因一點過去的事選擇逃避,當想通已經覺得遲延了!
: d& f/ I; }# a9 D8 B2 p' W$ Ttvboxnow.com
4 k/ a) U& S! N- Stvb now,tvbnow,bttvb真的後悔了...所以選擇逃避

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0