返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
& c/ S, F" y! W3 q8 ^  [. mCC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
! T" D& W7 v: h% Vtvboxnow.com
- c& r* C5 R% k9 u: ^! hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
) U4 `0 u5 r- ]: s( S+ A* {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
. {  m+ u/ v8 w. `8 m  v' z3 E6 Z將功補過算係唔話得囉..../ h1 b& y' T' q) h0 s6 @- I
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
/ g% ]: {/ \( K; qtvboxnow.comE生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
3 C0 ?. l0 B9 p1 v
$ ~/ z- [' M+ P哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,8 p6 q* G( o" R$ N* C8 R; k
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,tvboxnow.com. p1 U( w* Q/ i! S
版主唔出手相信其他會員都會出聲....: W. K' b3 f8 B- N; A9 P

. O7 ^* @  B' U5 j+ Btvboxnow.com原來,貓兄的確幾活躍水區,
; j2 l: |( f& D2 A我按住佢個簽名檔一搵就搵到,
) W# M! n3 z9 s; c: y# I! ftvb now,tvbnow,bttvb一個帖去到2200幾頁....犀利..
% M: J3 g2 d% p- i9 z
6 U" n9 K: Y. A# Q" Q/ ]- Etvb now,tvbnow,bttvb睇落唔使送分比貓兄 ...
4 s& J* l( D% _9 h: m; O: Ptvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓
/ S+ J- R/ `0 {0 C自從他過佐身我就吾養了tvboxnow.com7 B5 m! A2 a4 y% c" y  l1 i& k1 c9 R
睇住佢離我而去的痛吾想有第二次6 c- `8 z$ X; z% E8 g; i
突然變佐呢D同劇集無關的話題公仔箱論壇0 _+ l$ ?( r" R
財神版吾好扣我分5 T& q" J4 F6 J. U7 W$ x! l# `
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分
2 s% d: k# X4 ltvb now,tvbnow,bttvbCC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
. `' X5 N; ?$ {  W+ q8 |公仔箱論壇tvboxnow.com# C1 ^$ e* r+ \" A
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。tvboxnow.com$ ]  f& X) T3 ?. m# @' l
pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
; u# o' F" N. ftvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ]" a; g  P1 }) p" z
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,
# Z+ }0 C+ x7 g9 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...公仔箱論壇6 m* s- W7 w. \$ q0 ^7 C, K
tvb now,tvbnow,bttvb! r5 o$ b6 v. l: L
點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,
' p6 A+ o$ Z0 K  X& H& M) S我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
5 o# }' L! N$ z  e- U1 B& QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....公仔箱論壇$ R  G+ w, T5 D2 J( m; M( O7 v
分 ...
, P) P+ Y! ~$ r7 {( Y4 h. I  z金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙