返回列表 回復 發帖
但我like final嗰批人喎.. 因為我唔like林峯, 峯迷唔好嬲, 個人喜好而已!
同埋最好就係同韋小寶有啲關係喇... 因為我最近攞住部tablet睇緊金庸嘅鹿鼎記 睇咗一半喇!
本帖最後由 大文細佬 於 2014-2-13 01:33 AM 編輯 & Z; Z/ {/ Y& s. [% Y# {! P
tvboxnow.com6 Z: w" E5 R- ]) G* a. f3 ]3 }
5 n9 F; N7 H; u8 ?0 V( @tvb now,tvbnow,bttvb2671073
: {& i1 m% F6 e$ R  x+ g! b+ Rtvb now,tvbnow,bttvb而家版本批演員感覺FRESH啲新鮮感多啲,可能係劇组中有幾位始終都係新或半新面孔囉.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# h0 g+ q( k8 @; W  ~- c
其實林峯除咗靚仔之外我都唔知可以再講啲乜咯,另外我都係覺得林生個時裝樣順眼啲,係無得睇FALA少少可惜囉....... ...! _3 J* e+ F+ p: H5 b+ }
leekwoklam 發表於 2014-2-12 12:22 PM
公仔箱論壇  A5 e- N: A9 E9 p6 i

' `( H" W+ J( d4 T5 ^/ rtvboxnow.com林峯加工喎 不過加工後都幾靚仔!
小寶成日呻無拖拍咁慘,不如就將拍劇當拍拖,拍完一套劇就如經歷一段感情,聊勝於無囉。tvb now,tvbnow,bttvb) ~" B- |. i4 C. D: J$ k
* k4 o1 c/ _* w. D公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-18 04:39 PM
/ u! h1 e" \: m- f! s2 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 f! ?: P, ~+ P  m6 k8 mtvboxnow.com佢減咗肥一定靚過萬綺雯喇
講到小桃呢個角色, 因為暫時未有太多戲份, 仲未可以comment到
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
3 A$ N! G6 N- ]tvb now,tvbnow,bttvb我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
* |  T/ Q' l5 h/ e6 A- ^: @. X9 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ...tvboxnow.com- e) k* c# `0 N
leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
" m7 |( O7 g1 c6 d

2 L2 h) I  t8 e( htvboxnow.com邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
' k8 q# R6 L+ R) u% I( gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 K  p( o8 a5 l: c7 A6 M$ Xtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb7 O* `* ?0 y0 U& N
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?  ^) i' s6 b, \0 R# Z/ |2 A! ^
tvb now,tvbnow,bttvb( F. f+ e+ q/ G8 ^& D" P
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...公仔箱論壇2 t, i4 Z' V. T- h) A$ C% \
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
* _9 L  x1 x# f* etvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇5 g% O% d! O; _
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( Z) I2 n3 T: n3 j) m; ^* m- _
) [. d! b" u& o! C$ S' k公仔箱論壇: D" k2 v" G9 ^" z3 _0 S1 m& _
公仔箱論壇( n) R. @! r0 B

7 |  O" E% s5 j9 ~) TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
( V7 s9 u4 b. m  a% O( x+ U. p5 o; R/ M6 G3 _" H$ c$ P% m" U6 o0 u2 A
一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill. b, ?1 m; ^3 b5 J+ S8 I" _
that would be too bad# U3 G2 p3 R5 o; T; n8 x
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
; I4 d( i) g6 S( Q1 Y9 B  N
, R& I3 x: ?' {( M4 B公仔箱論壇咪係!
唔怕水滿就得tvboxnow.com2 Z7 X9 f' Y6 m  i# I
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
# p& T: w! |/ H  y, S6 q; c+ D7 D
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. tvboxnow.com0 @0 m+ _; \: v9 g& j

- O( Y: E, q2 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
tvb now,tvbnow,bttvb& d7 E; d; u  {/ O
3 l8 Q! `+ R1 V$ t
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
1 _+ v0 f8 h2 F, u* Otvboxnow.com喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...
0 n( n5 r2 i5 O, [6 [* sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ^' R  U! w$ \( N
公仔箱論壇. K: d4 r/ ~/ ]" Z
幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
$ L' A! `4 o- b# G
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦tvboxnow.com# l: B3 B9 A! f& s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 j$ j5 j) p$ N% h, h  j& |
話時話,多謝你派的分,謝謝
$ R/ U9 Q5 c, U$ OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
公仔箱論壇. l' {" Q/ o' J0 L6 D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 o) d( y( x) s1 m) E; m! I; V
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip
3 K1 v- O! o; K' c2 @8 Zrrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 v4 w% U8 e. V. k( w. U& U
tvb now,tvbnow,bttvb7 h$ V. ?1 n! X" o! b# T# C2 Y
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!