返回列表 回復 發帖
( T6 l: P  ?  v) H/ Q8 [! a" f
多謝多謝,我要財同健康夠囉,哈哈。
- n$ b% e: |1 X6 D: _2 jtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-9 12:36 PM
公仔箱論壇) x# o# g6 r) o# W, m
tvb now,tvbnow,bttvb$ _! Q  {! y0 Z* s4 p
我三樣都要.. 財,色,健康
; \& P) V4 m) y* s3 F) V拘捕>拘留>起訴>開庭>定罪 tvboxnow.com, P( @) g& v5 K$ [$ W
時間可以是1至2年TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ]9 u$ ~8 y9 v; Y
Pedestrian_A 發表於 2014-9-11 04:07 AM
4 S3 g' p, U  o- u! B公仔箱論壇
) m# {5 Q$ R# B+ _. Q我呢度有可能十幾年添架
38# 金田Sam
/ W. K4 N( ^* h( c% ~' c7 gtvboxnow.com公仔箱論壇( X% J( o& k9 S% ]
回應你呢段-->"爆seed由九個月前仲係普通收外圍的古惑仔,可以變身為做到黑社會的坐館?? 鎗殺埋前坐館歡喜? 同再之前個坐館撻沙? 黑社會幾時換坐館可以換得咁密??"
+ ]; d! M2 u4 W2 c( ]4 M: H* ]公仔箱論壇3 e+ n: `! S5 m7 J/ s
係咪真架.. 劇情仲未做到喎.. 你响邊樹得到啲資料架??
香港依家係咪真係咁hit响公廁gathering架?? 唔dirty咩?? 平時我去公廁都起碼要用三張佢地供應嘅坐廁紙.. 仲要超快離開個廁所喎...
公仔箱論壇$ K! ]3 U, l: J7 v% ~0 p
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% J9 W2 d+ P" d0 }  G0 s3 l
你肯用已經好大勇氣架啦細佬,男厠其實十級恐怖架。
! M" _, n  U4 Q5 N. t; X/ t% I4 E公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-13 04:06 PM
公仔箱論壇7 E+ d/ `( `, ?# k7 c
" C, X! s$ J# ]4 c- D
未入過男廁唔知.. 不過我地呢度應該點都乾淨過香港啲公廁嘅.. 但係都無人會响公廁gathering架喎
老實講.. 個人覺得全套劇講卓sir追張太呢段最悶
本帖最後由 大文細佬 於 2014-9-16 02:24 AM 編輯 公仔箱論壇1 [& P" c4 q9 I8 P! M5 R( J

7 |; n& O' P! x/ h# G* _. N
玩轉《使徒行者》15/9/2014 Round 10:問歡喜哥最鍾意嘅食物係乜嘢?
) _/ W8 j  t! \( A2 w7 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb& u! P+ ]: w6 \0 B" Z" @8 w, Y" p
tvb now,tvbnow,bttvb. h& z$ l1 r' k( C! e/ Z! _; N& o
歡喜哥咁中意釘姐三個師奶阿媽,我估佢最鐘意食物應該係;三丝炒瀨
( a; m. g$ F7 N2 `  t# c$ r* S公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-16 12:34 AM
. Z; g2 s0 A2 ?! Y" ntvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb- E& Z: v6 R" E; G/ w& ]) j. I
肚痛喇.. 咁都比你諗到! 但好似佢三個c9阿媽鍾意歡喜哥.. 唔係歡喜哥鍾意佢地喎... 鹿死誰手
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 J" H3 b8 H; @% {: P/ _
係呀,我都唔係好有興趣。
- l9 J1 g& j& j  r( T, Ptvb now,tvbnow,bttvb所以鍾意睇日劇嘅其中一個原因就係,唔須要硬食呢啲不必要嘅感情戲......
* z0 [; Q1 Q+ A* }公仔箱論壇仲有,卓sir玩竊聽咁多年,係咪都不知不覺間鍾意咗好多當事人呢?
! E0 F2 G' v5 O# o' ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2938054
# h& K8 d* \: u, L: Y7 D$ J: @
0 p/ V: f& \) Q$ G4 M公仔箱論壇我就話祟金父女條線咁就完咗,又要迫 ...
" g7 Y% R+ F; c  utvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-15 11:14 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. V- Y% i# C' J

, `! G+ ?' M! |- [: D) T) ntvboxnow.comUC黑警都好睇過呢pairs條線... 揾安琳同卓sir有感情仲好睇... 男嘅成熟有型.. 女嘅超索!
乜歡喜哥唔係鍾意食壽司架咩??.. 我見佢開間日本餐廳嘛!
2 G/ Y4 Z0 I8 M8 R  u4 h8 k5 y/ Z0 f公仔箱論壇哈哈,好正常吖細佬,壽司係我其中一個合理答案,雖然唔係我嘅No.1選擇,但請收獎。
5 G7 m6 U1 s" q" }4 N- f  hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:18 PM
- \+ Q0 B% }6 j: @3 m! Z" U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- n: F! T- z% f8 g, z  |
多謝lam lam$$.. 如果唔係見到mnb1123多謝Vandas姐, 我都唔記得多謝呀... 多謝Vandas姐呀.. 多謝你地兩位
0 a5 v& C& _3 }# a) W! B4 ?
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......公仔箱論壇0 g& u2 M# c4 z
不過我唔係嫌美儀老啊。tvb now,tvbnow,bttvb5 B. z1 g  r# L; x6 f
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
# ~) c# D8 M' z. S4 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 D0 Z1 o4 m$ l
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
( B' s. {9 ]0 ?7 P, n' S2 Q: m+ `唔.....
; k6 ?( P* [' ?  _公仔箱論壇美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......tvboxnow.com" h$ F7 G8 Y% a! N! g4 a- \- Z- h  @
3 D) v/ q9 c9 ^: U. WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
: ^: F! n& Y" `/ D: dleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
) ^0 M7 Q3 H% f7 o% `% b

2 k5 e( R! N7 p. R# X( m7 t0 x9 ]咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
公仔箱論壇2 L2 G6 t& _+ x

$ e7 |, s  R1 M( T( L8 otvb now,tvbnow,bttvb哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢$ Z+ z8 Y# O  Z- P3 F8 ?  W
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
公仔箱論壇4 W$ f: r6 ~% {% f. j! A
tvb now,tvbnow,bttvb9 ]7 G8 \* R) r6 ?- [. M' p
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
公仔箱論壇! C$ z) T! l9 j; q5 E3 |6 k
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎tvb now,tvbnow,bttvb- n# ~. R6 h7 u' N; Z
, b( h1 A6 {: I7 Y  o: T1 Y. {# s公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-18 01:09 PM
/ q8 x/ Y' J. V* F+ N# F公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 N8 y1 I1 ~1 ?5 Z3 v
多謝lam lam & Vandas 姐
補充茅山聖物紅肚兜tvb now,tvbnow,bttvb: G1 g9 H  Q% g2 S  i  O) B
2940554% t" n  [  b  f# e
8 L5 O5 n6 c+ Tleekwoklam 發表於 2014-9-18 01:16 PM
" k, k' n- \5 I" [; N' k  y2 T2 ~3 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 R6 p& z) ]9 t* V3 ytvboxnow.com等我都買件紅肚兜著下先