返回列表 回復 發帖
無馬明份
7 w) U9 g6 }6 L% N0 G, u" e
tvb now,tvbnow,bttvb6 G: a6 q6 x% @+ w9 d8 P
《點金勝手》套劇本身我就麻麻地,但定欣個「方明瑜」就真係全劇至愛.........tvb now,tvbnow,bttvb/ b2 d6 j* a/ d' n2 A# Q
leekwoklam 發表於 2014-10-16 12:38 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 j: K5 N0 _6 C5 p
tvb now,tvbnow,bttvb- d0 I0 C) U1 ~: e& F
最鍾意馬明同定欣架喇
! L$ p! G7 x- H2 k. r, X# D
我想要馬明的外套多D
! t$ }' L7 Q' R, F5 F: L/ TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。過幾個小時將會看第一集.
, a3 s+ j. o6 H6 F, SPedestrian_A 發表於 2014-10-20 04:46 AM
公仔箱論壇" L7 w2 z+ }  p+ J' o- X* F) O, a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 R% p5 V) P# K, r- h2 X
我要馬明個人
第一集公仔箱論壇( d* p9 |6 G2 t! z+ C/ e
馬德鐘用讀書腔唱主題曲真的很難聽tvb now,tvbnow,bttvb2 P. v8 j- N7 m, E
法院爆炸外牆玻璃無破碎但火花會噴到外面
& H% F6 l) j" t  k6 u" `  \tvboxnow.com槍戰的地方有石油氣罐
% e: j8 h6 b5 v8 ^" \% Y2 r1 s, U2 E公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 01:39 PM
( |1 l9 U: ^+ z6 T/ a/ J  Ptvb now,tvbnow,bttvb# V) A* G8 H  w7 [8 O
好采我無聽首歌... tvb係咁架喇.... 我睇完第一集.. 居然睇到一半就問點解套劇咁長.. 即係對於我嚟講唔係咁吸引囉... 最難頂係搞到個個懶型咁... 除咗馬德鐘覺型覺有警feel.. 其他都唔覺.. 上一集無咁強調佢地好似好勁咁架喎... 女主角又演唔到剛烈feel... 希望第二集會好啲喇!
) Q" ~9 `# K# \8 B1 n( Z
問題是馬德鐘知不知道自己唱歌真的很嚇人
; Z. y6 P9 t) M. L3 G' IPedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:09 PM
3 i5 }# C( D  ~7 n
8 M! t  N; S% t; I9 vtvb now,tvbnow,bttvb唔明點解揾佢唱.. 不過唔緊要吖.. 我都係等睇定欣嗰段喇.. 對其他集無期望lu
, d4 ]7 o) [, W& [4 J, P: h公仔箱論壇我再次看那一幕, 可能海中小艇有什麼意思...tvb now,tvbnow,bttvb  O6 u7 u* M) B- v; c
Pedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:05 PM
tvboxnow.com# @, H9 g! E; K: o1 M2 p- [

- v7 i% l, R" q  G! C- B海中小艇係定欣坐响裡面囉.. 佢比signal定欣.. 佢已經失敗.. 幫佢報仇!
! y: j8 z1 D3 `

( c. d" T6 T! x( ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2964513公仔箱論壇, V- G4 i: f0 E7 A  ^$ U! D$ C! g
我都有少少覺得吸引力冇想像中咁大,可能期望太高啦....
) T; O! U3 X7 ztvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-21 12:24 PM
1 D# y% ~5 {& qtvboxnow.com- A7 _) o3 l, l, c! F8 _
我就肯定係期望太高喇... 無咗馬明..好采有定欣補番數!
單元2我都未睇... 過咗個quiz先
2970382TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 G2 S; b0 s9 a$ n- L
2970383, P( `6 R) J, b+ [: u  L
原來豹哥都係警察,幾出人意表,仲壯烈犧牲添,小弟都向Loot Lat致敬。
  [  v' z. F, D3 ]3 Utvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-29 04:15 PM
9 `9 a) _# ^* j& htvboxnow.com% L5 P0 X3 c! i" e" p% H' U/ Y1 E3 D2 l
其實响飛機都估到啲架喇... 覺得佢唔只犯咁簡單... 睇完第二集.. 再睇第三集.. 睇咗一半已經唔想再睇落去.. 因為好多都估到.. 睇笑片好過
我希望將來的情節會更加逼真
) R3 O1 ]: J( K: U. Btvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-11-4 04:34 AM
* ^: M) C' w8 V- R) `& Btvboxnow.com
& X5 x4 Z% V4 n1 W8 _  t. }' j& d' Stvboxnow.com無祈望就唔會有失望架喇