返回列表 回復 發帖
! A. M2 {& }# P) E+ M第一集死咗嗰個阿棟應該唔算嗰呵。tvboxnow.com* C( u# m4 a& s$ F8 v$ u9 o+ R6 v
. U) M+ |0 a0 a% O) D公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-8-29 02:08 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  |/ ]1 V; q1 D5 v7 a
  n/ ^1 ~4 {; A4 o  t/ G! c! i4 B9 N
話時話吖, 呢個阿棟幾靚仔咁喎.. 新人?? 唔知佢有無幾會呢?
我真係覺得林峰做古惑仔係唔只及格咁簡單架,佢都無chok啦係咪,大家比多啲支持佢吖(例如投佢視帝一票吖如果有咁嘅機會)。
! H9 K3 ^1 n5 b8 }% e' @tvb now,tvbnow,bttvb你話叫佢做幫會嘅龍頭就話誇啲啫,做一個搏紥職嘅爆seed就無難度嘅,係咪?
$ t  \( A( g$ S9 p; N2927306
3 q' j, l" P* i今日睇 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ G  H" d6 i/ f% _
leekwoklam 發表於 2014-8-29 02:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) z, q0 t; E0 I1 x* ~; g- y: L
tvboxnow.com  {8 c! d* U- H
即係唔投佢一票就爆你樽囉...咁我一定可以食魚蛋粉喇.. 巧巧味.. 好耐無食過香港嘅魚蛋粉喇
: N. ~/ e# X! F) M  N5 t
阿棟可以做林峰細佬,輪廓有啲似。公仔箱論壇$ C* P; g7 p  D2 W& x/ \
leekwoklam 發表於 2014-8-30 12:32 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ X9 ^- U- T0 d, S0 f" Y+ d2 Q% Y
公仔箱論壇& ^; E+ p. I5 Q, E
你地知唔知阿棟真名呀?
1 `" _' \9 q% A; k公仔箱論壇 哈哈,爆seed哥會憐香惜玉,爆我樽都唔會爆你樽啦。2 f6 t5 z0 I/ E" ]) V0 v( Z
; d  {$ j6 m- a( h- n" @! U" TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-8-30 12:18 PM
, j+ f3 N2 f, r6 z5 a

" a+ G& ]% K  L/ b: l; i峰哥變咗金魚佬呀! wakakakakaka...
4 t/ D0 Z0 j5 }5 ~tvb now,tvbnow,bttvb2929288
' u, `7 C0 G7 ?+ a1 F. p3 Utvboxnow.com細佬,阿楝真名係陳光耀啊。tvb now,tvbnow,bttvb% b: {! H5 W1 i: G  ?
幾好樣,可惜少戲份吖,不過唔緊要,由今日起大家記住佢囉。tvboxnow.com9 y; Z1 v( q4 r( F' ^8 E7 I
嚟緊啲劇大家支持一吓吖。tvboxnow.com) V, _" B/ G, C1 v7 O
2929289TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# z- l( E- ~7 [! b9 Y4 @
leekwoklam 發表於 2014-9-1 02:33 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 ?; A3 E% \+ |/ u

: U" F( X, D+ s; V4 C  X好似好矮咁喎, 會唔會好似好多矮嘅男星, 著對內高鞋會好啲呢.. 睇落高啲嘛... wakakakakaka... 不過都OK靚仔呀... 初出道已經咁好樣!
回應釘姐撻唔死都幾神化, 我嘅答案係-->幾神化有幾神化都得呀.. 佢係UC嘛.. 超人嚟架!.. 只要有少少地方卸力, 就輕而易舉咁彈開安全著陸喇!
2 U4 P" n7 u; ^8 B0 @" a5 u哈哈,你係咪影射緊軒仔呢? tvb now,tvbnow,bttvb9 S' m0 F* B# f. g# x3 k
2929839公仔箱論壇+ g( X' E9 V6 D* }; G  k9 R" [/ J
我知唔係,我發口痕啫。沈震軒唔算矮,係敏之太高啫。
9 i! m  V7 N4 R" A% G. G) q
; Z& \: A& M( R. o1 c2 x6 o4 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 ?) i; n  X4 K& Ktvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-2 12:38 PM
0 a2 P; p- t* l; K8 u( M( b
/ ~* m: R+ g* r& ^) X
敏之好似5呎9吋架.. 仲wear埋對勁高鞋, 梗係有咁嘅效果喇... 軒哥高過峰哥架.. 我諗峰哥點都高過阿棟掛! 不過啲明星.. 都只係雙馬(馬明, 馬德鐘)係報堅數.... wakakakaka..
現實中我幾唔鍾意啲女仔明明己經好鬼高仲要著埋六七吋的高踭鞋,替死咩?!公仔箱論壇) K1 d/ ~) e) l- o% v

+ \  C9 D+ T+ R$ I徐子珊係唔太高,又係慌死執輸,呢個陳敏之本身高度己經夠晒有凸,仲要咁著!
% O2 A* R) T# K! g欣賞佘詩曼的一個特點,戲中無必要時唔會著高踭鞋,要跑步或者 ...
, i! B, X) t" c5 ^9 {金田Sam 發表於 2014-9-2 02:08 PM
2 A2 G$ K  q, p; p0 t# k! N公仔箱論壇
) ?. x; U+ H4 q# H% O你錯喇.. 阿佘對係內高波鞋嚟架.. wakakakaka... 你有無睇超級無敵獎門人終極篇呀.. 佢好矮架...
0 c% |3 d( |7 d$ }2 t+ N/ r2930500tvb now,tvbnow,bttvb. d8 G4 A7 v- I8 w: f# P# }6 p
啱,得雙馬可以力敵敏之對腳,又諗起敏之個好拍檔森美。tvboxnow.com: X/ d7 ^9 R: ~& e$ Y
leekwoklam 發表於 2014-9-3 12:51 PM
8 O/ }7 V" |4 \% d- R公仔箱論壇公仔箱論壇$ k0 y" ]( G' Y  P
幅相拍森美.. 無著高鞋.. 仲要縮矮啲就拍檔咁咪好囉...更正... 敏之唔係5呎9.. 應該5呎8.. 但已經好高... hehehehehe.... 其實敏之好有才華架.. 佢做MC又得.. 做戲OK架.. 不過成日tvb成日強調佢對長腿之嘛.. 樣靚有身高
Ep7 Around 6 minute
: r' w  a4 {' D- y& B* ]( S: Htvb now,tvbnow,bttvbKobe home address...
: z/ f+ m6 A+ J, [) s4 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。xxxxxxxxxxxxxx
# d8 U9 l$ j8 t7 p9 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。xxxxx, Shatin
4 n# @( f+ i8 t1 {7 _: t  o7 UKowloon, Hong Kong
( T4 a% V) v3 D3 y, ^8 ?  \! D2 S' n, r0 l8 G; ^/ l( n
When did Shatin become part of Kowloon?tvboxnow.com. F+ E8 Q4 a6 Q2 D5 C
Pedestrian_A 發表於 2014-9-4 03:07 PM
  O6 }0 X5 O5 w公仔箱論壇: K7 }  R, J$ D% R  A
你唔講我都無留意呀!
我會支持嘅。邊個做得好就支持邊個。我唔係林鋒、阿余嘅`番暑'但佢地係劇中做到角色嘅要求、做到一個活生生嘅爆seed同釘姐,暫時仲諗唔到唔支持原因 ...
; T) P' l. r1 o# ytvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-4 11:25 AM
& b5 x5 H9 V- [; O) b
% Z1 ]6 a$ j9 n+ W1 C+ \' Y
阿佘呢次演技好好呀.. 但真係老咗啲喇... 佢攞過視后喇.. 比啲機會其他人嘛!
03/09/2014 大家支持阿佘以釘姐再奪視后嗎?
1 F# ?3 L: Z( J4 A5 {. x' btvb now,tvbnow,bttvb
) e3 h3 m0 I8 [) o1 ]8 Y+ S, ?  Z  UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又改主題?; a* k5 X/ ^, |2 D! E+ G4 m9 z9 b) j. o
佘詩曼的確係[視后]之選,好多由佢做的角色生動有趣,
' L* \( ~8 K% n+ K1 N$ Y8 r6 B# t. _各有各唔同性格同取向,做到唔同的[佘詩曼]出嚟,
* T4 c6 `, g- [8 X; q- j% kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。天與地的阿佘,花家姐的阿佘,連十月初五的阿佘,公仔箱論壇6 W  t3 ^2 Z' I  K$ a; b  _
古 ...
! l; a5 p1 u; l# p' r2 u公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-9-5 03:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 W/ c8 x9 I: m7 G3 l

8 |! c) D$ E: ?, H) G唔係改主題呀.. leekwoklam嘅帖通常會連續update套劇劇情架.. 咁就算我地未睇套劇都可以貼近了解下劇情嘛!
5 N2 U; M6 f4 g- S  \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我打中文太慢la... 英語會比較快
7 D. ?9 S- e5 ^' ^4 a: Htvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-5 03:14 PM
9 Y& K( d$ u6 ~/ S6 {

) S! v( T& D) ^; `' n我以前打中文都好慢架.. 用倉頡打快好多.. 好過手寫... 好易學.. 睇書或者响網上學就得!.. 中國人中文字表達.. 由其港式中文.. 好感動
2931840tvb now,tvbnow,bttvb/ u: |5 `/ p; S0 }9 X
去到坐「水抱」呢幕都仲未笑完,唉,好肚痛。tvb now,tvbnow,bttvb$ m+ E) c* Y. _3 T2 F# Z
leekwoklam 發表於 2014-9-5 03:59 PM
0 Q0 }8 N# R! A$ ~6 p/ d
tvboxnow.com$ W' o) D& Z% F, o
我覺最爆笑係, 佢居然响咁嘅情況仲要轉個彎去屈人响投資度吸水... 我要多多向佢學習呀!... 之後比爆seed向麻雀枱屈番佢.. 幾正呀!
The body heat part make no sense, you only do that when you have no other choice, but there should be plenty of heaters, warm water etc in the hotel.公仔箱論壇$ h: O0 ^1 J8 t" K
tvb now,tvbnow,bttvb& S$ U1 L* ?" Z# Y
As with security of the hotel, if the cleaner has ...
( d5 x9 r; z: \6 i3 S* |, |' T$ Gmrfusion 發表於 2014-9-7 04:35 PM
! t5 O* V8 B/ z% u$ e4 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 a& u' H2 V* w9 {- d$ qtvboxnow.com係咪!.. 我第一個反應都好似你咁.. hotel一定有heater架嘛.. 唔make sense! .. 都係嗰句"揾戲嚟做"