返回列表 回復 發帖
我要好似其他人咁叫你Lee生..
6 f( k8 P4 w$ f- ^/ h- tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你唔講我都唔知啲人响網上咁討論---> "喺其他網站,啲網友一見安琳性感現身,就起勢研究其坐姿,又話走光又露乜線物線又盛,睇咗一段已經冇興趣睇落去,啲人睇劇後只愛談論演員身材,我都無嘢好講......,所以我哋唔講呢啲,只講父女二角演譯嘅好壞。"* }) _" F) K2 {$ a
tvboxnow.com7 s- I" Z6 c9 C& w0 c
叫啲人過去美國住吖.. 時時刻刻都可以睇.. 睇到唔想睇.. 幾正都有呀! 呢啲咪叫大驚小怪囉!
Lee Sir.. 點解你咁勁.. 可以揾番咁多資料架 --> "喺無記舊年發放嘅《使徒行傳》"片花"之中,KK(張國強)個角色本應係廉政公署執行處處長"張致森"(介紹本劇時都以為正確),率領敏之一班ICAC精英同卓sir有對峙場面,正氣過正氣。" tvb now,tvbnow,bttvb5 k+ m) h' B' A

+ [" N6 ~- f7 h/ F8 ^tvboxnow.com好多演員都專業包括張國強.. 佢地好似無乜機會發圍咁囉!
劉香萍好出名架???? 乜人嚟架??公仔箱論壇+ m. G& i- @4 {1 t' E# m4 P

+ k' D; n/ J/ @4 ^, y3 i佢地兩母女直情一個餅印呀.. 除咗對眼鬼鬼地唔似之外
安琳安息吧.........我好唔捨得你.............TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ F1 n2 k8 q/ p8 l1 o
2936912TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' q, U9 J+ d9 R
leekwoklam 發表於 2014-9-13 01:45 PM
公仔箱論壇, X& b, O( {! Y- n7 u3 T5 ?

3 s8 u& V$ g( C, d( g" CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lam lam 你梗係唔捨得喇.. 佢咁靚女
男人唔壞, 女人唔愛嘛!.. 我先無咁蠢!
$ v- N- p' [3 _' I* a' R公仔箱論壇2939643
0 l+ h0 I$ ~6 M4 [6 ^% t  K1 Ktvboxnow.com32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。tvb now,tvbnow,bttvb/ F8 g# }5 ]7 r% }, I
leekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
5 }( \) ?7 @0 ^! D( f, ~8 o5 b( Gtvboxnow.com! H) ^0 f6 ]$ i9 X
佢真係唔似32歲呀
- }: |( \( ?1 u, ]
係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。
7 y: }1 J! n% b3 J2940637
3 R) z2 L" \- h/ jtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-18 03:57 PM
1 j$ W% Q& x1 e' L: W7 M8 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb2 Q7 X! H2 Y" m
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
2946625tvboxnow.com+ t- i' \0 A- U; h2 Z% }
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
/ A# ~. t' |; ^+ o% D) a" LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
公仔箱論壇2 d5 s- y$ A" w& z- y7 w

4 ^* i* h6 C2 t( }0 b* t1 \. B$ `公仔箱論壇廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
至少他可以做一隻風流鬼
$ q; j( U) j' H( kPedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
! Q: k1 w" t0 y' j  {0 C  v' Ztvb now,tvbnow,bttvb
- v' ?7 _0 n) |& q: e! U8 N4 Etvboxnow.com佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
最好就係原來歡喜哥無死到
0 t% r( n+ e" O9 S  y7 q歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。tvb now,tvbnow,bttvb2 J, \1 Z/ D& C. H. C* t) l
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....公仔箱論壇  |. {# M* K( l# B
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, z, v" x' b3 e' `0 @# W+ r

8 d, y  V0 u' @) X1 Y0 c聽緊電視喇