返回列表 回復 發帖
無馬明份
tvb now,tvbnow,bttvb( ^3 C3 y/ E) n+ v& w9 j, }
tvboxnow.com# e% c; K% b% @/ `) r$ x1 M7 f
《點金勝手》套劇本身我就麻麻地,但定欣個「方明瑜」就真係全劇至愛.........
8 W7 l/ s1 m+ L9 a1 u. n) u8 r5 Q公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-16 12:38 PM
" E6 G# H8 Z  q+ x# h" I3 [* v+ K' f' G" L
最鍾意馬明同定欣架喇
8 F/ F. d9 v$ ]2 B: \8 y2 L- nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我想要馬明的外套多Dtvboxnow.com2 U: ]/ `1 O! ?9 ~
過幾個小時將會看第一集.
2 V3 _( K4 H* G4 wPedestrian_A 發表於 2014-10-20 04:46 AM
' @9 N: j* I$ k1 D- W. Z6 o; T9 }7 Ztvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* B1 d& \6 y5 q" e) |: L
我要馬明個人
第一集
" c. m2 O# }; a/ |tvb now,tvbnow,bttvb馬德鐘用讀書腔唱主題曲真的很難聽
& ^" L4 w+ C& H2 Ktvb now,tvbnow,bttvb法院爆炸外牆玻璃無破碎但火花會噴到外面3 `, ~3 X, t) b/ v' @
槍戰的地方有石油氣罐 tvb now,tvbnow,bttvb& r/ n; E- q  I! a2 \. ~6 h
Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 01:39 PM
tvboxnow.com) I- @  h3 H  e. t; S6 ^2 d
+ L0 _5 B, u. m6 k; c3 s
好采我無聽首歌... tvb係咁架喇.... 我睇完第一集.. 居然睇到一半就問點解套劇咁長.. 即係對於我嚟講唔係咁吸引囉... 最難頂係搞到個個懶型咁... 除咗馬德鐘覺型覺有警feel.. 其他都唔覺.. 上一集無咁強調佢地好似好勁咁架喎... 女主角又演唔到剛烈feel... 希望第二集會好啲喇!
& j& [1 M+ l1 P1 e: Q% \  I問題是馬德鐘知不知道自己唱歌真的很嚇人tvboxnow.com5 ^% P) r- d! }6 _/ i  Z
Pedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:09 PM
公仔箱論壇; _& l/ V2 Z6 }1 ?3 U. V, N7 F

7 I2 Z6 Y- j6 l; T; \. e2 Ttvb now,tvbnow,bttvb唔明點解揾佢唱.. 不過唔緊要吖.. 我都係等睇定欣嗰段喇.. 對其他集無期望lu
. I+ `- d. \; [# S) V# Ltvboxnow.com我再次看那一幕, 可能海中小艇有什麼意思...5 i2 f& S  j9 O" a9 e
Pedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:05 PM
) b" Y7 d: D' l
+ D0 |) R3 j* a" ~% ntvb now,tvbnow,bttvb海中小艇係定欣坐响裡面囉.. 佢比signal定欣.. 佢已經失敗.. 幫佢報仇!
: d/ O/ z  D9 X6 A, Ptvboxnow.com
5 H- i4 u* O& q5 j2964513tvb now,tvbnow,bttvb: C# j! \, j+ {
我都有少少覺得吸引力冇想像中咁大,可能期望太高啦....' d: n) g* g/ d6 C, T0 A
leekwoklam 發表於 2014-10-21 12:24 PM
8 W& {/ i% x8 N* o  I# c8 C
公仔箱論壇. p' m7 ~# O, p8 d2 H
我就肯定係期望太高喇... 無咗馬明..好采有定欣補番數!
單元2我都未睇... 過咗個quiz先
* L; \, A" `9 ]29703837 E5 T0 m- |4 l8 w" Y
原來豹哥都係警察,幾出人意表,仲壯烈犧牲添,小弟都向Loot Lat致敬。tvboxnow.com, i* B0 b! z/ n6 e5 Z  r) U
leekwoklam 發表於 2014-10-29 04:15 PM
; X7 I4 w. S! Z, E6 }+ T
; D5 k. k1 H3 X/ ntvboxnow.com其實响飛機都估到啲架喇... 覺得佢唔只犯咁簡單... 睇完第二集.. 再睇第三集.. 睇咗一半已經唔想再睇落去.. 因為好多都估到.. 睇笑片好過
我希望將來的情節會更加逼真tvb now,tvbnow,bttvb& F1 F1 I/ L6 i
Pedestrian_A 發表於 2014-11-4 04:34 AM
" W1 v% M% w# o! P2 u  itvboxnow.com
& c* F4 C* B2 W: _. F1 t- A8 v無祈望就唔會有失望架喇