返回列表 回復 發帖
% G: t7 r3 @+ _: c. @# f6 Ftvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇" s/ ]9 F0 F2 p" j8 ^7 ?3 J
哈,係就開心快活了。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 Z) {+ q$ b5 v9 C; W; r& @
細佬,比你搞到有啲餓,我而家都好想隊番件意式薄餅呀...
( ~9 N& i8 U6 n! I答中1個獎10000TVB元。2 F9 t4 z' `7 K& A
leekwoklam 發表於 2014-10-21 04:14 PM
公仔箱論壇  S  u" ^% g& Y& g3 K

8 ~0 Z( }1 t$ G# _4 u2 h8 i4 Jtvb now,tvbnow,bttvb多謝晒
懲教通通都識-膳食篇二之二tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download7 J- o( N* _0 C' J" v: y* }7 p
. M3 ^& Y& Z, a' K公仔箱論壇監獄中沖奶茶用嘅淡奶係來自:泰國公仔箱論壇1 ?; r& g+ e, v" r6 Z) p
# B( O; S; s- ^$ }# W& `/ G
因為我諗泰國好似興拉茶架...係咪呢??
; V# a' d+ P' i" @, U3 h* ]( s
1 s0 t( N8 i4 M  R猶太教徙嘅食物好多限制,屠宰同烹凋方式會受影响.雞肉可以食但唔可以同雞蛋一齐煮,總之嫲煩多多.好多係跟舊約聖經規則 tvb now,tvbnow,bttvb1 f% g& N1 W( ?
移民到美國,想入籍5年內住滿2年半,离美每次唔可以超過半年.唔入籍做本回美証可离美唔 ...# K* T* L6 f- \1 {1 e" b
mnb1123 發表於 2014-10-22 01:08 PM
) V- s. }: q+ x8 M9 M" I
1 r( [# l+ G1 j8 w公仔箱論壇講到响美國坐移民監咁慘呀... 可能我讀緊書加上全家人响齊度.. 我又唔覺喎.. 係好開心喎... 另外呢.. 我完全唔知回美証有乜用架... 我通常放假先至返去香港玩.. 一定唔會超過半年喇..mn bb你依家鍾唔鍾意美國嘅生活架??
6 u/ W: v' M9 v/ `6 \tvb now,tvbnow,bttvb
" _8 K$ o8 [$ [) F2 X公仔箱論壇聽講美國坐監啲福利好似真係好過香港架喎.. 我唔知實際係點呀.. 我都係聽人講美國啲犯好食好住環境好娛樂足福利好.. 全天候冷暖氣.... 我諗再戰明天啲犯唔會咁好掛
懲教通通都識-膳食篇二之二正確答案
9 B1 ?6 S, ]* @  Stvboxnow.com赤柱監獄中沖奶茶用嘅淡奶係來自:新加坡TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 q1 I4 {  f$ `* [# l- q! {4 p! w7 ?

1 ~# }7 U$ X$ M2 y6 Q( W+ k6 {中獎者(zzleezz版主)請稍等派獎
% |; E+ b' V7 Q1 N5 c7 v/ ?5 Vtvb now,tvbnow,bttvb答錯都有安慰獎嘅
+ g: U, n, h3 v" h3 Q6 z, fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-23 03:29 PM
# s! u0 H4 q/ ?; b( T& i3 ~' ~6 Stvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb  Q- u- x/ R: V* t, N
新加坡
6 L8 ~3 C; y( M# H: F( V
其實來咗美國咁耐乜都慣晒啦,反而返HK 有D唔慣,主要係天氣、居住加上人太多。十几年冇返過有D挂住HKD老友同美食 tvb now,tvbnow,bttvb# Q# Y  y9 t9 ?; R
: q! m+ Y- l9 D& U8 s2 w# U
我都覺得美國D犯嘅福利應該好過《再戰明天》D犯,有二集冇睇到,下次有時间先追回 ...公仔箱論壇: v" k% \9 B2 B" `0 d
mnb1123 發表於 2014-10-23 02:17 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 ?  v& J: C2 L& ]6 \7 `0 x

1 `0 g6 [7 q6 k( L8 I' htvb now,tvbnow,bttvb唔好睇可以等到ending一次過睇
公仔箱論壇/ S; T( i) L+ s$ m9 M7 y

* U- c8 N$ A, k+ {2 r: [9 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係咪估唔到"新加坡"呢,我當初都好愕然,不過資料就係咁話囉......
) [3 A) c6 s  tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-24 05:45 PM
公仔箱論壇, b. y: O1 B: C" m: u$ R1 J

; V2 r1 R" S% ~% `, l4 Ylam lam係咪呢套劇諗topic諗到頭都大呢... 好采仲有套老表
《再戰明天》大祠堂 30/10/2014 [Round 12 ] 奀仔被判終身的原因 <---就係唔明點解會判終身... 照理應該係誤殺架喎... 真係奇怪!
/ J1 d$ J. x2 P! y) S+ |3 T/ i* I9 v# M  `; h, V9 ~
係呀細佬,係你先咁了解我架咋。呢排度橋度得好辛苦,幾疲倦咁.....
7 I- N9 Q' }" j1 r' l, o5 q+ U  \tvb now,tvbnow,bttvb; _) }: U7 M1 N' `8 S8 T
《再戰明天》後,又到《名門暗戰》,沒完沒了的台慶月啊.....tvb now,tvbnow,bttvb8 k% ]% C; M% H* q

* |  Y/ N- L4 I+ ~. R  K! _' jtvboxnow.com幾日冇見,你點呀? ...0 {9 w* s, m5 y3 o6 [$ O5 W
leekwoklam 發表於 2014-10-29 05:31 PM
3 _5 j  E% O% \0 n
tvboxnow.com- ^; Z( X- }+ V, v* J
我幾好呀.. 不過學校多咗啲野做.. 但無影響我同你傾架.. 只係無睇劇囉.. .. 我擔心你多啲呀... 唔好太辛苦呀.. 知道無!