返回列表 回復 發帖
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉" b* ]$ v6 L* o$ L3 c) J
小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
$ K: H: j# @& G5 F; i0 u# h
騎騎,我都好似差唔多。
, P% z- R# `7 E3 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 c8 R! J) N0 s. {$ e; s) C5 Y
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...tvb now,tvbnow,bttvb8 `" y) c+ r* y
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
& `, b+ q' [; H- |4 Z7 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 V2 ^' M* _2 c6 d
無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
% ~$ G# x6 F$ f& X3 S公仔箱論壇開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦. ]$ C# [5 T. L& t% w+ x
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ~& V: m- C$ _/ f: n, ^/ C
話時話,多謝你派的分,謝謝
3 E3 u. \, S7 j0 c0 f% x& u小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
. n6 |* ]" I2 ^" X7 J公仔箱論壇/ K' I  T* G4 R0 d6 g4 d3 ?
唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!tvboxnow.com) x; z7 q% Y+ ^! `7 X3 @' [2 v- ?
大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
7 s" X& f. j8 I6 m+ S# gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-28 01:44 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 |  a$ \, o, ]8 K* w/ @% A% }

7 C0 }% ^4 @; u2 e( w6 @公仔箱論壇
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
/ N) g, y& l: I+ R, l% ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
tvboxnow.com' s( e$ v% d+ X+ ^/ g' }: `
哈哈哈,你形容得好好笑...........
, F$ s  n+ N; ~
1 E3 k/ i5 J! t7 H3 F* }& {& etvb now,tvbnow,bttvb無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。
4 G2 [6 Q. H0 s" |, i) btvb now,tvbnow,bttvb- i/ ?# O$ H5 {9 }# n8 R
8 R/ D- t& t0 x0 U+ T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; j  y; d/ ~) j4 M
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
: i6 l. D2 x9 P3 Q公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
1 E' _' p0 x" l' ^: ^
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
% K; i( x- K1 k% X/ F除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, i+ D6 M* E8 \0 C: D& w

/ O4 U& K. `9 a: ntvb now,tvbnow,bttvb唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既tvb now,tvbnow,bttvb# O) S; C9 i" @+ K9 H
小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
% K% q; I5 o; S. s$ {# e/ P5 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
/ {* T2 z2 D) p6 e0 Atvb now,tvbnow,bttvb
2 _+ W3 ?# g1 ~+ Ltvboxnow.com我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% J+ n0 _4 x% G4 v6 }3 P: ]% R
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食公仔箱論壇/ p3 x3 b" m* a% N) g
大文細佬 發表於 2014-3-2 07:01 AM
# n) }$ B0 O0 e' U( ?公仔箱論壇tvboxnow.com( b/ @: q6 o' y7 K6 R% _
因住食肥你呀大文細佬,有樣野想問,美國嗰便有無香港咸魚賣架?
timmaxsing ,歡迎加入會客室講呢講路......tvboxnow.com7 I. J8 o' G# V5 k0 V+ D( q
不如將咸魚包餡做成咸魚味魚旦吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 {; k& J. K7 {/ D7 P
公仔箱論壇$ u6 }) k: ~9 V  z0 \/ `

# w% ]$ ?$ w" k" Itimmaxsing、大文細佬同各位網友,送上旺角咖喱魚旦,請笑納.....
其實帖內嗰啲相,兩位阿姐只有5、6成似,如果你地有其他相關照片不妨上傅分享吓吖。 tvb now,tvbnow,bttvb' q9 {. U8 J& v2 L1 Q( Z2 P6 M+ u# V
啱!萬綺雯眼神較弱,身體語言之中聲線及眼睛有弱點有時真係幾影响演出。
: ]  S$ ^  M8 x" K' @6 r觀月阿里莎的確高唔止一班,有人提醒我,其實如果論靚腳,阿里莎都贏蚊蚊少少,因為阿里莎曾獲日本2007年 Parcassio美腿大賞30歲代表,有相為證架。
tvboxnow.com6 s+ `' H/ x5 [$ O; e
' ^; S# V5 _3 s$ a( B9 `tvboxnow.com公仔箱論壇/ h2 l1 P1 F5 F* x0 {
其實唔知道邊個係觀月, 未睇過佢啲戲, 但單睇你post佢啲相, 已經靚過萬綺雯喇, 跑贏九條街!
' i% A: f5 O- J, p' L% ?. _% dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-3-6 02:23 AM
tvboxnow.com4 K2 m! k1 V1 X3 {5 n, i

9 |4 W- ^, G6 [$ Htvb now,tvbnow,bttvb其實我都係近年睇番日劇先有留意觀月阿里莎,佢嘅全盛時期雖然已經過咗,然而演一啲年輕索媽角色依然好有吸引力。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 n4 l( t7 `4 ^1 G+ x+ q# S

/ _  Y$ C3 e1 N" i* Gtvboxnow.com附圖來自《正義靚太》。
點解我同你睇嘅嘢一樣架... 我睇皇太后賀壽第一個反應同你樣問同一個問題呀!0 U+ i$ J6 @5 q5 N: ?
大文細佬 發表於 2014-3-7 01:01 AM
, D9 R8 `) ~( _0 X
好姊妹吖嘛,騎騎....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# F1 i2 {" n$ t1 F; k7 _
tvb now,tvbnow,bttvb4 Q9 v( H7 A2 i- P5 H
其實我唔係雞旦裡挑骨頭,但嗰幕真係好寒酸囉。
5 i5 d* i4 X# U' P0 s1 h
4 ~' T. d5 _  k5 v5 S  \- fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都要挑得到先得嗎?所以說句:佩服佩服tvb now,tvbnow,bttvb5 I2 H* C8 D3 ^4 K
timmaxsing 發表於 2014-3-8 02:48 PM
. m/ ^4 T6 B* ^, ]) {, O& d
見笑啦timmaxsing兄,我反而驚比人話無聊啫。
公仔箱論壇: U1 ~* h' C; Q, V

/ c+ s" [' a# n6 t9 |: W+ e我覺得嗰幕好奇怪公仔箱論壇" s2 M2 _8 ^  V2 T  X2 O
大文細佬 發表於 2014-3-11 03:06 AM
: A, E" E) R$ h, N: @

9 ~( ~, C5 H: U$ d. ]. V3 Ptvb now,tvbnow,bttvb係呀!我真係翻睇咗嗰場,氣氛詭異,完全無賀壽應有嘅丁點氣氛,非常失望。