返回列表 回復 發帖
$ R9 z9 O1 P. n* C  X/ a) h3 p都係講事實o者~~
+ E; f1 z& F% r( tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都好欣賞佢...佢好有火... 同埋真係睇得出每次都有進步.' A- D" G. C$ {: Q* M
tvboxnow.com8 i' e" F8 s7 W- B
Sa姐個角色性格其實好好講... 戲份應該唔少.tvb now,tvbnow,bttvb9 Z/ E7 n1 z/ `
]仲要佢唔止得翠如同張頴康依兩條線, 仲有同皎妃條線. 相信最後佢地係會成為朋友 ...tvb now,tvbnow,bttvb1 s( p2 l6 z; X: P$ N! B# A! X3 E
hello12324 發表於 2014-4-5 03:34 PM
.
0 r1 l. t5 E/ o9 u% ?7 C6 S7 F
# K6 X  R* R- C4 v% ^& \# M7 u  e; Rtvb now,tvbnow,bttvb哈哈,嘉琪身邊又多個自己人。  N0 o  M# \6 S: D8 h2 v
第一次睇嘉琪做怪談,佢當年真係好比心機,連比人擺咗上枱要佢去召魂都無怨言,佢都一路喊但一路做完為止,非常敬業樂業
$ s( W0 S. t5 t3 Stvboxnow.com
9 c( g! V( z! b% V; Q/ Ltvboxnow.comSa姐一角真係可以有得發揮,請繼續支持。
tvb now,tvbnow,bttvb! X: m7 S5 u1 _7 n) j* B. G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! _2 h+ _0 k2 l# J
劇組人員想講出現代人喜歡以電話短訊 / 通訊apps溝通, 以及所帶來的問題
+ g- t# Z" g* [3 l7 Z7 ?% CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實呢個諗法唔係唔好, 但拍攝手法就真係破壞套劇, 明明可以好簡單交待的事, 又要拖長來拍, 仲要東一忽西一忽 ...
7 s2 Q. f" @" X6 E7 Utvboxnow.comtycn3320 發表於 2014-4-6 09:57 PM
; |! E, k  A' ?7 R% M公仔箱論壇睇少一、兩個留言都驚跟唔番劇情,都係淨係睇009算數......
tvboxnow.com+ R- ~0 x2 t: K, b6 n/ d  \
第1集 天下無雙tvboxnow.com- K1 _5 C+ Y9 `" w0 g- e9 x
第5集 每一個明天   黑夜不再來$ _' _: V: \5 T
第6集 人來人往tvboxnow.com2 m1 x& u7 W' M- ]
第7集 每一個明天
; K* R% `8 F# `+ }3 K3 d$ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。第8集 每一個明天
* v" E: X$ e, o: G/ y  K. h5 stvb now,tvbnow,bttvb
0 Y! C* B7 l& R4 _公仔箱論壇真係好好聽~
5 O* [) |5 H, G- ?公仔箱論壇zzleezz 發表於 2014-4-10 07:36 PM
8 V- T7 h* q" p# m7 Ttvboxnow.com
5 z: P4 d3 b% V! |' D; M* O3 C# u公仔箱論壇咁啲歌手嘅歌算係本劇嘅甜品囉,唔喜歡睇劇情都有第二個選擇,幾好......
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-4-12 12:40 PM 編輯 公仔箱論壇4 N, Q4 Z4 \! o

1 y& i9 \6 e; X5 l/ _公仔箱論壇唔知係咪姚子羚個喊樣慘樣真係非常令人難忘,所以成日都遇上各種悲慘角色。就算喺《女警愛作戰》做癲婆蘇星佩,戲份少但一樣悲慘,睇完都有啲心酸。tvboxnow.com; B- U/ a; t3 I) J4 v
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我愛姚子羚 。請大家留意佢雙喊眼。同係喊戲,但由Elaine演譯真係悲苦百倍,真架!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( s1 P. f/ R& S3 S
1 J# H1 X7 c* x7 Y" B
不過佢真人咁靚女,所以貼番啲靚相平衡一下。
tvb now,tvbnow,bttvb4 ?5 K9 u6 M$ j6 D

( C' R. ?* _; l6 K" O. t隻009响梳化企响度勁可愛呀!
* H9 ?0 |5 X7 O% ^$ Ptvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-4-15 02:23 AM
: O  k! @1 k7 ^! ]* s/ j" J7 Q$ }

% T0 e3 X  r- V# ?' R0 i/ Z細佬,你又返咗嚟啦,太好了。
) h( |; K* a4 z/ I- U9 n) W
- Q, C+ Q/ s$ Q* C' V; g所以我都話,本劇會唔會成為嘉琪佢喺最近兩、三年嘅代表作呢?公仔箱論壇1 p2 X) H- ]6 j  Z- S' X6 m+ {
tvb now,tvbnow,bttvb) C/ T# r- V1 ^$ ~! k
劇內呢兩位小朋友(悠悠同009),真係成為我暫時唔放棄本劇嘅三大原因之一。
回應宋柳娟靈體上身事件如下 ,不過...睇完記得要比TVB呀
- H& K: z" R  b. e( ?) P2719101
/ B# ]! |! L) m  B" x: l2 }% Btvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2014-4-12 01:11 PM
0 b6 k: v  Q# r2 ]& }4 f1 d+ r- o公仔箱論壇. X/ u- S# q" H$ x1 ]) ?8 d' r' x
J-神版主,Sa姐個假髮真係好肉酸吖嘛。
9 r8 W* m% Z% [& E' f  b5 E1 D/ p8 z3 I2 q( Y
BTW, 你係咪鬼太郎啲fans呀,我見你對動畫好有興趣喎,你新舊兩個肖像相都係卡通嚟噃。
tvboxnow.com5 w4 @$ K- x/ N! C
5 [1 e3 o6 \5 G, Q; k4 C1 K9 j
係呀, 今個星期 spring break 呀! 追唔切你地嘅進度添... 睇咗幾集, 我like009&宋柳娟8 ]' Q3 P9 M/ F' T& x
大文細佬 發表於 2014-4-16 06:02 AM
+ ~- J& L+ j( o. B; ]
慢慢嚟啦,繼續睇本劇嘅其他原因包括姣妃同黃金富呢pair「父女戲」好睇,黃金富鬧姣妃成日唔著褲周圍走幾好笑。
唔記得講對我嚟講好重要嘅comment添... 相信香港人要比七百萬以上個like呢套劇, 因為呢套劇唔會好似其他啲愛情劇咁用外國嘅歌做background music.. 用晒本地歌星唱嘅歌呀!.. 個人意見:如果可以同時新舊歌夾住播仲好! ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ?0 j! j7 X- M! S2 I( @* k9 w% D
大文細佬 發表於 2014-4-17 03:37 AM
8 l7 S, y1 H- ]. _: B, |tvboxnow.com第三畬個原因未放棄本劇就係d歌.
( g. R% y% O6 w% q- B6 gtvb now,tvbnow,bttvb現附上名單:
; W' V; |2 g/ |1 X  XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
多謝樓主大大用咁生動有趣的對白介紹《愛我請留言》tvboxnow.com* D: K5 R7 `, C
k.lau 發表於 2014-4-19 05:40 PM
公仔箱論壇. Y5 G' I  X  v) A: o
我都多謝你欣賞,請支持M-Club俱樂部吖.......
! Q4 o) ^. b% p& J) v- A, M
tvb now,tvbnow,bttvb; h, s( Q& [4 L8 F
點解你咁叻, 全部歌都知歌名同時知邊個唱嘅?? 佩服!9 o' G/ ~: ^, G0 B
大文細佬 發表於 2014-4-18 05:17 AM
& b" E6 c% ~$ ~! t$ d公仔箱論壇唔敢富當呀細佬,係鐘意聽歌嘅屋企人提供資料比我架......
愛是永恆同感冒
4 i9 M2 R& {3 ~2 u" i6 C公仔箱論壇hello12324 發表於 2014-4-19 02:25 PM
: }( r$ V3 v9 h! q公仔箱論壇多謝hello12324補充資料........
愛我請留言嘅個人意見, 有一條線膠膠地就係樂天送同埋蔡妍呢part, 蔡妍一啲量度都無, 個老公基本上對老婆同埋個兒甥女一樣咁錫一樣咁愛, 蔡妍連同一個細路女分享老公嘅愛都唔甘心, 就揾情緒病嚟做籍口, 唔願意付出愛 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: H% J( p" h7 O+ R4 g( B' m/ P. A
大文細佬 發表於 2014-4-20 11:41 AM
tvboxnow.com4 l3 C$ q: M: X! X4 }

) K0 v0 r' N8 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都輕輕覺得蔡研性格有啲問題,有心理、生理病係就係慘,Elaine演嚟都真係苦情,但蔡研私心確係多咗啲,所以有少少唔太值得觀衆同情。
8 T/ f8 _6 H9 P2 }2 W- eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又或者係編劇預留嘅性格上缺憾,令天送兩公婆嘅離異更見合理,亦使觀衆快速接受天追同初見拍拖。
公仔箱論壇4 v% x% ]  f- `( j0 t: j- i
tvboxnow.com. P2 L3 n* A/ p
大文細佬,睇情感戲嘅分析,我想叫你一聲「大佬」。
1 R. A0 X4 z. k7 F5 }公仔箱論壇大佬,你好醒呀。
初期我講遊過洪永城個張日熙趕客指數高,但其實有人同佢差唔多,佢就係樂天送。
7 }. o+ T' r& \  g) N; A2 K0 O  DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係煩到呢...唔識用正常文字形容(唔可以粗言穢語吖嘛),船頭驚鬼船尾驚賊,我係女仔一定費事采佢。

. \3 c" C9 M* X4 d; ~& \
好耐無睇過呢D小品劇。SO FAR 係今年最想追的TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 E9 r' M+ E5 V1 y
suesanmi 發表於 2014-4-26 01:40 PM
% K7 [( m5 K. W2 \4 ~6 @+ k咁你係咪未開始睇呢?
" G2 W' N1 ^! W' D8 ?: j希望我哋的評論無影響你。