返回列表 回復 發帖
/ V8 ?# L' @9 B+ Itvb now,tvbnow,bttvb
8 D, ]0 @& \+ j8 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀.. 我睇到網上資料講咗三個UC分別係佘詩曼, 林峰&沈震軒.. 但仲有兩個係邊個呢??? 黑警無交代過! 你知喇...tvb好興好似出人意表咁架嘛.. 所以都好有可能黑警係三哥架.. 但劉江又成日做奸角喎.. 真係 ...
; Y0 A' }2 i& I$ A3 P大文細佬 發表於 2014-8-29 01:44 AM
$ @( y' [, G+ Q- x0 u) ~7 i, w公仔箱論壇第一集死咗嗰個阿棟應該唔算嗰呵。
% Y  C4 l/ i) Q( e8 f+ jtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我真係覺得林峰做古惑仔係唔只及格咁簡單架,佢都無chok啦係咪,大家比多啲支持佢吖(例如投佢視帝一票吖如果有咁嘅機會)。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ W( u5 W' @8 H1 h
你話叫佢做幫會嘅龍頭就話誇啲啫,做一個搏紥職嘅爆seed就無難度嘅,係咪?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" H, \, K- Y1 D6 o: L  O

: s2 W% _5 k, }( t8 C0 ]( c今日睇報紙葉念琛導演都有讚佢入哂形格啊。% T7 G- i" n$ p
看了楼主的介绍对这剧更了解了,看了前3集还行,希望越到后面越精彩,不要烂尾啊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ U, r) d& Q4 r; f. L/ {$ W: t
xxxfei 發表於 2014-8-28 03:46 PM
4 Y) _4 _# b* X3 x) \; P( m
哈哈 ,不過"虎頭蛇尾"係好多無記劇集嘅共通點。當然,我都唔希望佢爛尾。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-8-30 12:28 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 F: T/ z& ]0 Q8 D$ y' K+ w) ^& l
tvboxnow.com, Z$ `2 a  X2 g5 W
9 G  g6 b2 h( O0 ?, W5 V0 `公仔箱論壇
2 x+ v. f; c* q4 B# A% JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。即係唔投佢一票就爆你樽囉...咁我一定可以食魚蛋粉喇.. 巧巧味.. 好耐無食過香港嘅魚蛋粉喇tvb now,tvbnow,bttvb3 y$ h' `# a& b  }9 Z" r
大文細佬 發表於 2014-8-30 02:34 AM
公仔箱論壇& A: x9 p, B- W% M# P9 c
哈哈,爆seed哥會憐香惜玉,爆我樽都唔會爆你樽啦。
7 y0 J1 j2 N, A  i/ H$ \1 ytvboxnow.com
* k' T0 m# ~# B; O$ f7 \tvboxnow.com用幾個呢種後生仔做臥底角色,林峯佘詩曼做handler反而仲有說服力,tvb now,tvbnow,bttvb  ?& ^( |  I. K, L4 n
[天與地]時都有三個後生仔,加埋呢個,唔好寫到角色點容易賺大錢,2 B5 }4 U: ?; ^& F3 s: D0 m
唔使為拉一個咩社團人物而要個個臥底犯咗幾年法先可以拉人,公仔箱論壇9 g5 Y0 ]3 h! f1 x  p# e8 b
戲中如果林峯都 ...
- l+ @& H( j. x) s# ?金田Sam 發表於 2014-8-29 03:49 PM
2 _- ^' r% E5 G5 H3 G9 B
阿棟可以做林峰細佬,輪廓有啲似。
- n( k! h0 J! X公仔箱論壇' Z8 o8 E- q8 u( u
tvb now,tvbnow,bttvb4 h# c3 B' \3 I. c7 [! b; T
tvb now,tvbnow,bttvb: @! F) {( H" `5 s
你地知唔知阿棟真名呀?公仔箱論壇' l# F3 O6 W3 c# z- h
大文細佬 發表於 2014-8-31 12:19 AM
/ Q. B! J' H7 o2 G$ gtvboxnow.com7 T! N+ i' B6 F; g
細佬,阿楝真名係陳光耀啊。
+ t% q8 J. ?6 B9 v! |: Q公仔箱論壇幾好樣,可惜少戲份吖,不過唔緊要,由今日起大家記住佢囉。公仔箱論壇# J& p! O' y7 u, R6 ?1 A
嚟緊啲劇大家支持一吓吖。
6 ?( U4 b: }7 ?5 ?. ^# |5 N
已經唔敢睇TVB好耐~~~好鍾意阿余~~~所以決定一睇tvboxnow.com# X0 r! `5 k/ m" {8 ~
wing234 發表於 2014-8-31 09:47 AM
& G+ ^* [5 z7 q& [; L+ g其實好都停咗睇無記劇集3個月,不過《使徒行者》值得我再度關注。
, p- k" ?. x0 X6 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; j7 U8 a0 K( G( E" Q5 W
好似好矮咁喎, 會唔會好似好多矮嘅男星, 著對內高鞋會好啲呢.. 睇落高啲嘛... wakakakakaka... 不過都OK靚仔呀... 初出道已經咁好樣!
" X4 C, E! {8 Q大文細佬 發表於 2014-9-2 04:37 AM
1 X0 v& R) O% C! D8 A) x) p哈哈,你係咪影射緊軒仔呢? 公仔箱論壇& M; |0 W) K6 @% e$ v

8 e: S  T# e8 ^3 B$ N我知唔係,我發口痕啫。沈震軒唔算矮,係敏之太高啫。公仔箱論壇# R8 y% ?) j9 q% \2 P

3 Y% C+ n! p8 g- P  P; W
tvb now,tvbnow,bttvb) G/ Y# D, l( s8 |$ c9 s# j% E. m& s) P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 `; E7 ~- |9 ^. T! p
敏之好似5呎9吋架.. 仲wear埋對勁高鞋, 梗係有咁嘅效果喇... 軒哥高過峰哥架.. 我諗峰哥點都高過阿棟掛! 不過啲明星.. 都只係雙馬(馬明, 馬德鐘)係報堅數.... wakakakaka.. ...; c( f+ I# o* Y# d
大文細佬 發表於 2014-9-3 03:16 AM
3 m% \; V3 K( R3 B
( T  O8 p! m: `8 ytvboxnow.com啱,得雙馬可以力敵敏之對腳,又諗起敏之個好拍檔森美。
我會支持嘅。邊個做得好就支持邊個。我唔係林鋒、阿余嘅`番暑'但佢地係劇中做到角色嘅要求、做到一個活生生嘅爆seed同釘姐,暫時仲諗唔到唔支持原因 ...公仔箱論壇  ^2 f6 s1 f/ ^1 l6 i
mnb1123 發表於 2014-9-4 11:25 AM
+ r, j1 _8 A/ \tvb now,tvbnow,bttvb釘姐好好睇,但暫時純靠喜劇感吸引成為焦點,欣賞佢真正演技等多幾集先.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ~6 f" [( B) v
我唔想阿佘攞視后其中一個原因係想嘉欣攞囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! r/ r4 L% T8 {1 p" K& W1 l
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* {0 ?% X2 j2 ^- S" E
唔好鬧我呀....
! {  C% K2 \) n5 F) W4 o' w公仔箱論壇
9 N5 |' i1 [/ m$ l
4 }# M, X: {2 [- N# J$ t2 u0 C
- E3 m$ l$ N4 `2 H4 [
( ]/ z9 n  m, Q9 j
幅相拍森美.. 無著高鞋.. 仲要縮矮啲就拍檔咁咪好囉...更正... 敏之唔係5呎9.. 應該5呎8.. 但已經好高... hehehehehe.... 其實敏之好有才華架.. 佢做MC又得.. 做戲OK架.. 不過成日tvb成日強調佢對長腿之嘛.. 樣靚 ...8 W6 d0 u, G( y7 J) `6 d3 z
大文細佬 發表於 2014-9-4 01:24 AM
% W4 r+ c9 }* H% w8 {5 |/ N) \tvboxnow.com係,唔意該成日講人哋啲身材。不過女仔有5呎8都好難得。
- ]: x: i  P7 s8 Itvboxnow.com) j9 f* x% l+ w& {7 M
另外,敏之10月1日結婚啦,大家都祝福佢吖。
7 F  Y2 v9 S% X5 f) o1 |, G& y
" a4 \0 `/ c  v! Ltvb now,tvbnow,bttvb阿佘呢次演技好好呀.. 但真係老咗啲喇... 佢攞過視后喇.. 比啲機會其他人嘛!
5 Y. i) e6 G+ _8 g1 C+ m  r大文細佬 發表於 2014-9-5 01:14 AM
" H8 k* q7 T) W6 @) w" _( [& {tvb now,tvbnow,bttvb歲月催人吖嘛,快四張了。
* G5 c. p4 {9 g) k+ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 z. v; R* B8 _6 _9 k公仔箱論壇睇佢著小背心短衭嗰場真係好驚同時又影埋佢個大頭樣架陰功。
Ep7 Around 6 minute
$ d' v  X' l1 l+ ^8 ^- sKobe home address...公仔箱論壇- K& R# \! k# S6 i
xxxxxxxxxxxxxx
8 y* l! q& t: G! j. w( q& Q+ Mxxxxx, Shatin
1 v5 J- s- y4 O; T/ H* |' H! L0 G. y6 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Kowloon, Hong Kongtvboxnow.com; S9 k5 i2 m4 |' w

# d7 i; G5 k+ D8 k: j7 d( zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。When did Shatin become part of Kowloon?5 ?: e2 p8 o& K) o. N" W. e& m) P
Pedestrian_A 發表於 2014-9-4 03:07 PM
- S% x. k8 }$ w3 s0 K; d2 e# ?# c公仔箱論壇) `+ ~/ W' K9 B1 p3 ^3 L
哈哈,係咪因為你係英文人,所以咁快留意到?
公仔箱論壇- E+ s+ P$ {  W) Z
去到坐「水抱」呢幕都仲未笑完,唉,好肚痛。
/ w- u2 \/ T0 k% ?$ \  z6 d公仔箱論壇
6 c# R& g: M+ {& Q* l  m
今套不惜工本的[使徒行者],爆炸場面,撞車,請臨記,轉好多場地,街鏡實地拍攝,多重鏡頭運用同演員搏命,連跳樓戲都有幾場,樣樣重本之下觀眾反應居然咁冷淡,睇嚟係寫的臥底橋段己令人生厭了。# h8 v) k% l0 ~- C

w$ ~- F- {  J3 k, i3 }; n; z4 l* Q( m8 ?* r) v9 e& ^
心贜打針的確有 ...( Y3 l; [; y% E) r. ^7 b
金田Sam 發表於 2014-9-7 02:18 PM
5 Y! c5 n: l" v. ^7 L" b6 Etvb now,tvbnow,bttvb
( s7 o* T) s5 Z. b5 R平均收視 27點,升咗2點,好似弱弱哋。