返回列表 回復 發帖
& W' q) p; r& f  H. `tvb now,tvbnow,bttvb哈哈...爆seed天生鼻毛異常濃密,D粉璃喺個鼻窿入唔到肺........咁都俾你唸到,好搞笑啊 阿蛇即係阿蛇
2 Y7 i, e' F; c- `- r3 g" Jmnb1123 發表於 2014-9-12 12:10 PM
" K/ o5 j5 Y2 J, bmnb1123你過獎咯,我反而驚啲「屎尿屁」字眼太核凸咋.........
38# 金田Sam tvb now,tvbnow,bttvb; F# |8 w: @, M8 Y" C

1 l7 b% Y# Z% e* x' `6 Gtvboxnow.com回應你呢段-->"爆seed由九個月前仲係普通收外圍的古惑仔,可以變身為做到黑社會的坐館?? 鎗殺埋前坐館歡喜? 同再之前個坐館撻沙? 黑社會幾時換坐館可以換得咁密??"
6 P2 Q) B0 j/ ?2 s( ]tvboxnow.com- H7 D- _7 U( x! j2 O; j& d- m
係咪真架.. 劇情仲未做到喎.. 你 ...
; U* R) M- d# G: ttvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-12 02:28 AM
3 B# C; f5 I" T: R- d6 P
可以拍多一套外傳添,又有咁豐富劇情支線.........
) m3 A. C1 M4 ]0 w: Y) ]! Ttvb now,tvbnow,bttvb. R3 F+ q) L8 @4 M/ q) L9 h/ `
2 k9 t3 C% p5 s( `4 S# _D字眼太...否則怕人哋睇到,食飯會
8 i/ n- |1 I9 P+ L8 S! Utimmaxsing 發表於 2014-9-12 01:02 PM
6 B9 S; o- _: D6 Z0 Q/ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都明白嘅,但已經盡量用出得街字眼,其他嗰啲已盡量引導讀者自己聯想就算。寫呢啲其實好辛苦哩。
: ^; D# @) z3 \. B! O% y3 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。未來幾段都寫好,乾淨啲嘅。
香港依家係咪真係咁hit响公廁gathering架?? 唔dirty咩?? 平時我去公廁都起碼要用三張佢地供應嘅坐廁紙.. 仲要超快離開個廁所喎...
6 L* |- _; p1 A9 P& M! U大文細佬 發表於 2014-9-13 01:38 AM
- C% [3 o; q9 t* u4 `公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 `% Y5 Q+ n0 S
你肯用已經好大勇氣架啦細佬,男厠其實十級恐怖架。
  D* G* c9 `7 X. eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Z" k6 d3 A! {) e( q
嗯,的確網上有好多地方有唔同版本的[劇透],同時tbb自己網頁人物簡介中又有提示,正如歡喜哥的失散女兒,卓sir想釘姐去扮其女兒,釘姐扮後太代入時反而同情起歡喜哥的遭遇,可惜最後係由爆seed開鎗ko了結,一個咁 ..., A, J$ v$ k; x; A. [
金田Sam 發表於 2014-9-14 11:09 PM
公仔箱論壇& v) D: Z7 \6 s& V( X$ m
本劇排在台慶劇前檔都算合理(接檔為《再戰明天》),唔個期都唔係一般劇可以上,《使》算成功架嘞。但論話題性,《再》可能又會再高出一皮。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-15 11:30 AM 編輯 + \- g7 p; w( ]8 u) W. e1 b

% p4 H  b1 S, U7 \* y$ ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
老實講.. 個人覺得全套劇講卓sir追張太呢段最悶公仔箱論壇3 Q% H; _2 s& ^# |- ?
大文細佬 發表於 2014-9-14 07:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 e- i' ^$ L1 }
係呀,我都唔係好有興趣。
! x3 i$ u0 i. O$ z, E: lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以鍾意睇日劇嘅其中一個原因就係,唔須要硬食呢啲不必要嘅感情戲......
1 |7 o# O$ B7 `' K4 I, j9 C  b) M4 C仲有,卓sir玩竊聽咁多年,係咪都不知不覺間鍾意咗好多當事人呢?公仔箱論壇+ S3 M6 B4 U2 K9 K" p
tvb now,tvbnow,bttvb; F$ _  J4 L* A: J- L0 c
tvb now,tvbnow,bttvb  _5 B( _' w; S. O: b* @% _. l
我就話祟金父女條線咁就完咗,又要迫我哋睇番揾臥底、黑警重悶   ........Um
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
乜歡喜哥唔係鍾意食壽司架咩??.. 我見佢開間日本餐廳嘛!tvboxnow.com* M! Q5 Y' A% E6 W5 e
大文細佬 發表於 2014-9-16 02:23 AM
. t; [- o3 w, V" y! t" F哈哈,好正常吖細佬,壽司係我其中一個合理答案,雖然唔係我嘅No.1選擇,但請收獎。
tvboxnow.com, Q6 i$ F8 H) N* J2 l: `" ~+ `
* r8 e6 Z6 O6 S( t8 Q; u( b
或者應該咁講:tvboxnow.com8 f: @, M, G) L: e4 e3 d
釘姐三個師奶阿媽咁鍾意歡喜哥,歡喜哥都想享齊人之福,所以最鐘意食物應該係;三丝炒瀨 / o# l1 ?$ b2 t2 N: b) {4 K
會唔會好D阿細文大佬( W, B1 e  u5 b, o4 h, l
mnb1123 發表於 2014-9-16 10:53 AM
7 V( e; {; P8 U3 B  F' s" Z8 a8 lmnb1123思路有啲接近我嘅標準答案,好嘢喎,請收獎。
' ?2 [' O8 ?; n* U, @- J7 `; D9 X公仔箱論壇不過,我個答案明天先公佈啦。
9 l6 `( |% H( i6 P  e" g8 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 W2 U0 T  d$ t: J: K) @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。UC黑警都好睇過呢pairs條線... 揾安琳同卓sir有感情仲好睇... 男嘅成熟有型.. 女嘅超索!
# R, U. ~/ r9 f- @% C+ ~) l7 [tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-16 02:20 AM
公仔箱論壇# Q1 u8 K9 T* d* `' g2 A
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
0 T9 S1 D! w: ^( Q/ H不過我唔係嫌美儀老啊。
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
4 e: |5 w$ w6 H- g公仔箱論壇
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 公仔箱論壇( g2 g% j8 \$ W5 G" b
" l: ^( V1 u% m4 y) K+ d' f' |
8 T! T8 z8 E0 f3 @2 z6 J

+ V8 N; `* y, U% U' `公仔箱論壇不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲+ {) R) v4 H$ t6 T( {3 e
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
4 y5 R: @$ u# \2 L% P9 z唔.....tvb now,tvbnow,bttvb, J* E4 H# S" |8 A! r9 p
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......( p( f" e! L5 K5 A0 H6 K0 h
tvboxnow.com( I+ C; _7 C9 [2 ]# n, P! u: _% N
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ]' D' a! m: m9 Q7 _

/ p. E. [8 i2 R- H- dtvb now,tvbnow,bttvb有大佬撑住咁就冇有怕:
! X' L! f' h" p; M釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
- l% `; V( j& X& UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...公仔箱論壇: O; C6 }/ P; b$ a, w( N. g
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
tvboxnow.com2 L7 G' H! a! ^3 E: D- A9 ^# g
哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
- \/ V7 B1 D0 A+ oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 b& |9 |2 }* n/ z  ~; S
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
* N9 e1 `) h, \$ v% y6 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* j# C2 [: @" v# l8 N5 g5 }" G
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎tvboxnow.com. k' W, [7 F8 R! l1 b
" Z4 U5 y7 W; b5 h$ \$ {$ m8 `* l公仔箱論壇
% ~( N5 p2 `) h7 l( Jtvboxnow.com哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
% Y* x+ j  K4 g8 ^) E, Bmnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
7 b4 G8 d& o4 Q6 b+ {- TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我預設嗰個反而唔係呀..
tvb now,tvbnow,bttvb4 o2 D: r% x& y8 b0 K& \6 |, ]
) U" M7 h( d1 l8 h' m: d
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
+ l4 v" W6 s! Z# j: U; KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
# W' u! {: W& @2 v8 K3 M$ B7 l公仔箱論壇啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。