返回列表 回復 發帖
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 5 Z; F8 u# I6 }6 T% i

1 h/ |/ j/ [) ^# ]  D$ [, z補充茅山聖物紅肚兜
# P5 a  E' F: x* U  K$ o
  V+ O5 Z' o7 z# z* b+ O
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2940533tvb now,tvbnow,bttvb' Q, Z, X3 j3 X8 c% R& a4 |# t

/ D( s" q" Z: b. \  t3 E( k( [5 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb3 x* @. s6 h& }: v
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
/ S  f0 j- e( w' d公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
公仔箱論壇3 {, g! |4 `- P8 ]7 d, u& I3 ?
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。tvboxnow.com' m& r. X$ \- O7 V' U& Y! o
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
% L+ M& C7 N5 e) S9 I3 {4 {, ?9 R$ v$ j! J- w& |- t1 |
# Y" P. `9 Z9 n9 D3 N% L, m- O

7 r9 D9 _. M' y% F$ L1 X5 J6 ]5 G# A嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇 ...
, q7 h/ s& }$ Z( C- x  b金田Sam 發表於 2014-9-18 11:51 PM
9 W2 T- Z5 K' s, e- L# v哈哈,當年黃金嘅歲月其實仲有「參觀」老番軟件及VCD檔。tvb now,tvbnow,bttvb( q+ l: a4 y- O
話唔定可以見到釘姐睇檔........
9 Z2 z6 ]6 T4 C8 otvb now,tvbnow,bttvb「釘姐的背影」好似書名。
# E0 |" r' E' @: y公仔箱論壇
4 _; _; S' x5 B* z公仔箱論壇多謝樓主Lee sir and Vandas 姐。以為紅底褲辟邪,原來紅肚兜都係辟邪 又學到嘢啦+ M" b. p9 b! e# @
mnb1123 發表於 2014-9-19 12:29 PM
* Q% h% }# U1 W! k8 otvboxnow.com係呀,因為小弟睇得《怪談》多,入晒腦囉。
tvboxnow.com) z9 [. h9 Q; s8 Q# m0 E
! E. ~" g5 y6 U. b3 K
等我都買件紅肚兜著下先) [/ B$ _( `9 l& x
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:48 AM
. o7 C9 i* f) N( i% @+ X0 x7 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可唔可以著埋上身(著喺外衣之上),影埋相分享吓呢?公仔箱論壇* u: z% a% Y) j6 j# u- Z5 J
哈哈,講笑啫 唔好嬲
公仔箱論壇% v0 z: U0 b3 N% _

/ e# C9 d* k2 l; U/ T  ~) \聽講係18集釘姐食得鬼咁開心嘅牛歡喜嘅冇咁核凸版,佢嘅「真身」非常嘔心,唔想出街。
歡喜哥借庫??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. m( A' W2 u3 y) }: U
啊...啊真係佩服你啦lam兄...勁到贊一聲,這個題目都想得出來
& O2 W/ l+ A: n" otimmaxsing 發表於 2014-9-23 04:15 AM
3 B& R/ i9 N3 L  r  ^1 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。皆因我無聊吖嘛J神版主
tvboxnow.com! ]# Y# b0 i7 |2 B$ ~, y6 M
我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.tvboxnow.com" P6 p4 s- W6 }* X
Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 04:06 AM
% t3 ?5 G' y! t$ U0 |) u公仔箱論壇這個當然囉,我誌求其攞條豬大腸代替就算。
1 D# e0 u  f: T9 |tvboxnow.com
' v/ G/ c; F6 l  F
其實唔係咁明乜野叫借庫..
4 Q3 f% @* X% l/ F9 i+ G+ X大文細佬 發表於 2014-9-23 03:13 AM
6 u( M9 t& ^" O# W+ d4 C6 J細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?
1 h" E: V& Y+ D4 z! h8 t, ^tvb now,tvbnow,bttvb
" O/ Y& b& ~, _' W/ x' j5 K公仔箱論壇公仔箱論壇: q6 e, I' d* j7 b) j) s9 l! v
我再補充少少吖。公仔箱論壇3 M8 B. N4 X# V  j& i" }( U
香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000,就寓意菩薩會在來年賜與你有机會揾到1000000,如果真係事成嘅話就要喺嗰年多作功德善事,並於年尾還神還願,答謝神恩。
公仔箱論壇9 |; W" I& m. s3 [, [0 e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. a' i$ o* D  O4 F2 V# m4 c. r9 {
每年正月二十六為
借庫日。
% T2 |9 I" _% m; {9 O. u
唔明再出聲啦。
公仔箱論壇6 n  e: b: f1 t2 l2 V7 N

" B8 e9 f# T8 a# @' r7 S+ X- F" l- sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...tvboxnow.com/ Q4 A7 P* T- V7 q: F5 c6 a
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 Y0 z, y/ e9 u4 s( g8 S: @
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
afteatvboxnow.com  K# M% Y, _! q; y6 a+ y- F5 f
tvboxnow.com$ ^/ N( p: q+ H: h% f$ q" r
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
7 K' R! W. N0 Ltvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
4 m2 ~2 r9 J6 P* gO, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
. p2 X, H! w# A: X5 E  ]" h- ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
tvboxnow.com5 }8 t1 h+ ^2 B% n
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
. [, q& y2 U8 z' P0 N8 ^tvboxnow.com* K& u9 N7 c5 n
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說. - S, q0 p1 B, X" i# w: [7 V
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
tvboxnow.com6 V$ I( o- @- B  s" D3 w# {
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
) A& T5 a; g$ ]' {# D! btvboxnow.com
" |; |8 a/ }7 K+ X咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟tvboxnow.com7 t, s$ f4 I7 u; [% D/ h1 Z
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
3 X( S# e7 T" p8 K! yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我相信都係囉...
5 v2 x; ^7 f$ D; f1 d

7 r  d& m  U: _2 j$ Stvboxnow.com真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' o9 o, `: r: g
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
- @0 |, U2 }7 u" V3 T* g* ]tvb now,tvbnow,bttvb聽講注射荷爾蒙避孕針都得。
/ Q3 z$ G* o3 e% C4 A# E% ^5 p* S' D2 ttvb now,tvbnow,bttvb哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"
3 N6 ]) L2 u! x! `. t2 A! Q+ z公仔箱論壇Anyway,各位會員總之小心啲啦.....tvb now,tvbnow,bttvb1 d/ |5 w# N6 I( R# k& i