返回列表 回復 發帖
4 V0 O1 G5 I7 y% v1 g; s5 X3 O公仔箱論壇; G9 l3 u1 G& ]% u
呢對,我又咁睇,照睇宜家劇情都未講到男對女有感覺,女又察覺自己鍾意對方...* r# g7 O1 o' v! E9 L4 |2 Y1 |
男上司女下屬一齊做嘢,作為前輩悉心教導,未必有乜嘢非份之想,鍾意唔等於愛,
- s" E4 D4 b9 c* f0 o+ R3 e9 h$ q朱千雪的表現令人眼前一亮,神情得意,由以嘟起上唇果時,係有 ...
/ t2 h3 i8 j) Q4 F3 k2 C& q3 Z金田Sam 發表於 2014-10-16 04:04 PM
8 {/ t/ t; J( R- ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇. q; _. h5 P8 }9 L. W) r4 v
阿Sam我知我知!
3 ~0 ]/ O7 u. [6 z% Q可能而家啲監獄太乾淨,連以前常見嘅老鼠曱甴一隻都無,但編劇想寫有關劇情,咪唯有借禽流感病死雀仔代替囉,哈哈...
* I( e5 T6 y4 k  e" Q. F

( O9 o: ^6 p7 `# P8 M6 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑tvboxnow.com+ _. q: ?9 u9 C$ t- X
大文細佬 發表於 2014-10-17 12:51 AM
tvboxnow.com& {% {4 j  h7 B* }6 U
公仔箱論壇  o. k4 I, J0 i9 i* I( D

4 k7 A" f4 }' x" g' U5 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,心穎披頭散髮個款好有Ugly Betty嘅feel.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvboxnow.com( d( M4 i; A$ V9 m3 G
BB拖住個行李喼論論盡盡、鳥烏龍龍出場都几搞笑同跨張 但我比較中意呢D搞笑輕松嘅劇 公仔箱論壇6 l. a' Y9 q5 X
mnb1123 發表於 2014-10-17 05:56 AM
& c9 |9 K+ }4 q( S5 y0 H4 U  Ptvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb8 `8 F- b$ `8 O2 p
唔知係咪《學是學非》train得多,心穎做啲開心搞笑情節幾好睇。
6 S- d9 n5 p4 o! v4 b% q
黃心穎,做慌失失的表情,論論盡盡,無信心好驚青,十分神似,
+ e. m: p2 v- ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但一皺眉,露出苦口苦面個樣,有種好似被迫害個樣,相當令人討論。公仔箱論壇- Z" R* [9 C& R* Q$ Y# |3 X* _

& L, c$ G: b# H2 M- c. ?- ltvb now,tvbnow,bttvb體能測試過程,全程只係由個角色自己盡能力應付,要患得患失,
! l* J4 p$ K' y: I3 ]/ I根本唔會在跑步時出現,專心應付 ...
/ ~6 f7 a  `" e  ctvboxnow.com金田Sam 發表於 2014-10-17 11:29 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; q7 k0 i5 [$ s. f7 L

0 u( p* l# L" [" V( e2 T講靚心頴真係唔算,得得意意咁囉。tvb now,tvbnow,bttvb9 J& l% a8 g) u  ^
德斌個樣殺氣大,做犯人的確幾似嘅。
竟然还有阿滕的演出,好期待,不过就少了份惊喜~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ M- o* d# U) {
chyng21 發表於 2014-10-17 09:06 PM
公仔箱論壇5 o1 b/ Q$ |. \1 J5 Z
但阿滕呢part好似cut 咗囉...
5 B% [) L0 v% c  J$ Z+ G* w係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫tvboxnow.com; I, i8 j1 d* i5 E1 a$ P
tvboxnow.com0 W; b9 n- l/ w9 s- M5 m

# u- M" Z/ Q% a% `$ X  g  a咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?
% c, W4 J7 _- b  _; |mnb1123 發表於 2014-10-22 01:37 PM
% I5 d& j6 m# \2 Y; Q! U4 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇6 O" e4 V  R- x; X( |
哈哈,係呀mnb1123兄,真係估唔到「大文細佬」傾《再戰明天》,傾到有fans呀。
+ c, h( J" o+ V6 k我都掛住睇《老表,你好Hea !》,幾日無返嚟添....
2 n9 r' \4 R$ m2 {tvb now,tvbnow,bttvb7 [; ^4 M, B0 f) g$ X; N
我都好鍾意佢地四個女仔tvboxnow.com  g& H/ c6 C. S" e7 p
大文細佬 發表於 2014-10-21 12:27 AM
" c  U" u  c& |* m
哈哈,細佬,你又多個fans啦....tvb now,tvbnow,bttvb' x1 k/ g) S+ P) [" A

% x# T9 O' m6 A! I- z# Q( p( gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇文上游又真係有啲掛住4隻「是非精」添...
1 @6 k# u. X( h- F+ p3 u公仔箱論壇
豹哥所用微細電話,電池備用時間有幾耐? 而且當中有通過話,又如何叉電?
8 B8 i( t0 T* U. d- M; M  N/ H公仔箱論壇公仔箱論壇% M: `; ^3 Y0 r  g6 b: Y- w/ y7 O
0 O% @: s  n6 v# @0 n7 O
此劇中的囚犯究竟所犯的係乜嘢大罪? 入到監獄後所犯的事居然偷雞脾燒烏鴉?
1 ]- b# A9 ?4 i8 i: w  l7 x郵票運白粉,偷偷飯菜加料,犯人中最惡的重犯亦只係蝦個細路奀仔而己 ...
$ N$ Y- I, T- e) T: t% Ntvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2014-10-21 08:33 PM
9 T0 T" W. R6 I6 f7 l5 Z
- p8 s( `; x: G3 p. E, B% f公仔箱論壇唉,多謝阿Sam代我鬧咗出嚟。公仔箱論壇3 ^, g! @  j! ^. p
呢啲bug,我已經「被接受」咗,以前會攞出嚟傾吓講吓,但而家唔知係咪麻木咗..........
6 O& D0 B" J# F& V$ z1 q# v
' l& s1 e1 C# K4 @9 {/ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇  f, W! _: R5 s! Z# Q, W
我都係打晒冷震呀.. 我重係只係聽已經打晒冷震喇
* W5 R) [* V+ c/ F" ~4 N- `" ?$ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-23 12:37 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" k7 F+ c, k3 i: c7 I. Z+ v
- m8 F% i5 d' B: c- ^8 j& c
Prison Break呢幕啱啱睇完,唔,的確係有好多問題,好,睇吓仲有冇人插先......
这套剧真是突破,三对官配CP全是忘年恋,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  m* Y2 Z8 ?! ~) M$ p
两个是萝莉配大叔,一个是正太配大妈TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, c) G7 B4 i5 H0 {2 c
就连黄德斌的爸爸跟继母也是忘年恋 哈哈 编剧有突破TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ^; U/ e" m+ n8 F. f* b5 M3 W
目前觉得这部剧不错,挺好看,起码没有那么多bug让我吐槽
; _* [! p1 s5 \* H* h* w# r$ Y觉得比使徒行者强多了 ...
% q# r  K6 c5 s+ P公仔箱論壇nancyma 發表於 2014-10-23 05:20 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 P6 L/ N2 ]. i; i2 ^
好唔好過使徒行者就見仁見智啦,不過忘年戀就正於上週講過,多咗啲啲囉.....
節錄春光狂省三sir嘅重點:$ c0 J+ a# z* U7 X& m3 Y  k

1 h% l9 ~! S" F/ D8 V( }: o光仔先鬧翁 Sir:「對Ally態度有問題,經常比對方假希望致令二人隊關係糾纏不清,又要扮君子。」
- J3 o8 {$ m+ d( H" Rtvboxnow.com由於翁 Sir經常喺人前人後不齒其父親的所作所為,睇得多我真係覺得佢有啲懶正義咁,雖然春光「扮君子」三個字係指翁處理感情上嘅造作,但我當佢指桑罵槐鬧埋翁sir其他方面架啦,總之「自己攞嚟衰亅呢句潛台詞翁sir就一定受晒架嘞,哈哈....大快我心..........
  N( J) |! t+ l1 V0 ^tvboxnow.comtvboxnow.com: V; g# Y3 Y6 T
光仔再鬧Man Sir:「同嘉嘉分手,但肯定無比嘉嘉一個好嘅理由。」tvboxnow.com+ P. J! x# K  M( v$ s
聽完光仔補充後我又明白多一樣女性心理,就係「女人唔怕衰,只怕衰得不明不白」,噢~我信晒你架啦光仔。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# Y* ?. w( A, b
; v1 r# h& G0 A
光仔潤Q Sir:「你係幫好好定係害好好?」,一句講晒"言簡意賅,欲駁無從"。tvb now,tvbnow,bttvb: M$ n- @1 H( K/ i  f3 ~
公仔箱論壇' l3 W! {3 w9 v# t4 U. \+ y
傻珠係咪表白呀?? 無睇幾集.. 不過都估到
! I: p; @2 O# p' v' y- s- l公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-25 03:17 AM
$ Y9 @! B9 V$ }4 g5 u3 b6 s
tvboxnow.com1 M! ~3 i/ x9 {" J$ x- D5 A
表白晒啦,唉~儍珠頭七都就嚟到囉,無陰功.....
5 X- P5 q  K0 w+ e: xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇8 t8 o1 d( V1 o3 ?3 w
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-10-31 03:36 PM 編輯 ! q5 T7 ^. p8 `$ f5 Q

M' J  Z# `) B  q( w* d
9 ]/ b$ s: S/ t+ l* t  O5 y1 I公仔箱論壇3 R5 q2 \+ @( n
其實呢套劇.. 我最鍾意睇係朱千雪同埋王浩信呢兩個演員.. 吳啟華都OK嘅.. 但因為佢演咗咁耐戲.. 角色性格劇情限制..所以無乜驚喜.tvb now,tvbnow,bttvb2 g4 }1 G+ s9 {% R9 E4 G$ ?& j
大文細佬 發表於 2014-10-30 01:07 AM
1 N; c6 Q/ b, H& v. etvb now,tvbnow,bttvb& l9 B! z2 q. t; ^& i6 w+ m
不謀而合啊。
- |6 Y1 H" R* W  R& U" v9 F/ O另外,我真係覺得何超儀個丁好好做得「一般般」咋喎,我就話藤麗名做「好好」嘅效果仲理想,唔知你點睇?
+ s# E. A& l5 D! a0 A+ I" j* Gtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ j' B5 ^1 |- i( W5 _3 m3 p
最後想提吓Q Sir兩父子其實應該似兩兄弟多啲。
* _3 j, B: j, L公仔箱論壇
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-1 11:49 AM 編輯 tvboxnow.com# h  }0 `: f  @" |
公仔箱論壇9 w% E- r/ {' `) {, h
另外,又見"Chi Lam"臨尾都救番恒恒。哈哈,我驚自己就嚟忘記咗振朗咋.....7 M4 z" E3 ^* T& r8 ?