返回列表 回復 發帖
  G$ ]2 @' u1 u& R- k8 \! V

' R4 Z' ~: ^' k1 H, D' p; n6 B仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁
2 ?+ a) ~. K/ H+ Z5 E, F大文細佬 發表於 2014-9-24 01:41 AM
, ]4 \* t1 N( I  ?9 w+ ]$ T公仔箱論壇係,一個有條剷界,一個冇。
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關
7 U6 |2 i! t' U  _4 N9 r' Z; \; v大文細佬 發表於 2014-9-25 01:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) Y- F6 R9 J& F
我幾驚各位唔明呀.....
  x. Y! e' F2 `4 l1 G& x' E# mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 f/ G8 z, A$ U  f2 ]* \& Q
我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀
% n& _3 [5 y$ n; Y. A0 [: r! kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-26 01:40 AM
7 D3 B! u. E$ @  o+ ~9 T哦,咁諗其他人都明啩。7 ]/ h( n+ ?# u. [, |% \9 |
不過,《大藥坊》啲劇情推進唔係咁容易作到咁多笑話,《使徒行者》容易想像得多。# e) U) _  B6 p9 O& Z3 ~
希望嚟緊"君約"兩段處境笑話大家收貨啦。
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yes
/ Z* i+ V& ?3 V. I* F9 j+ S, Q$ Ktvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:42 AM
8 P) M! o7 n: N, b哈哈潔淨版,同god食宵夜.........
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢 ...: X& l: }0 p! N: u
mnb1123 發表於 2014-9-27 12:41 PM
* E( l2 \6 H- a. O有咁多會員回饋啲清潔版本故事,真係好,早知當遊戲玩。
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
* t9 p- b- o  r) o6 n  p3 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
4 t! Z$ [- i. |6 M* j8 rmnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ o! m2 R- v4 }( I" ?
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
% C" W, ^& _8 g& h公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' C3 E; V* Y# q0 [
蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......tvboxnow.com' C5 J9 P5 E1 B5 V3 g5 n4 q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢  j: l4 J( z9 Y* N3 a
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
" }- I) F1 t; F8 m; ~哈哈,好吖好呀,我都贊成...
8 [3 y: o7 |) i4 d0 `) e公仔箱論壇. m: U1 }0 K" F% B6 x
自食其果/ @  v+ }' X* W; o+ _" K
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, k6 {- f; J+ E
係呀,自食其果,好有教育意義架.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 v0 v' d7 n- ~" u" u
公仔箱論壇; j* a: L8 k4 N* [

0 ], H7 _# |$ g3 y# _. kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....' `  b2 K2 F% y: P& p, L8 s
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
公仔箱論壇2 }  W" v) |- B) w0 B

# ~2 H' D5 B0 m! N5 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* n, F7 _8 F. @0 e' |$ E
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
  c# X' o% F) ktvb now,tvbnow,bttvb8 f& J0 ~, V. ~
咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲tvboxnow.com% q6 u3 ?+ u9 v0 x8 y

, p4 j0 `* q' i: x2 e# jtvb now,tvbnow,bttvb想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔 ...公仔箱論壇  S% `. ]0 D( Q$ F, A: T
大文細佬 發表於 2014-10-16 02:20 AM
& J& I& L1 @4 A2 z! l7 V5 U$ l& p公仔箱論壇
1 t+ d$ x6 ]3 P3 w: J1 ~% J9 stvboxnow.com我都認同唯唯演啲角色有時頗造作,如果個角色純粹搞笑嘅會好些少,不過佢做木蝨我覺得一般般,可能同佢有時刻意copy張家輝個化骨龍有關啦。
( d$ ]* Q& I/ d- n2 H% ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。至於子善呢,佢做小人物角色我非常like,例如"洪炳"甚至星爺舊片《喜戲之王》裡面個"洪爺",都做得過癮好睇。
6 z7 U6 M. W$ P3 A' T: Y6 H/ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但做《點金勝手》保安及I.T部經理 Tiger(王英標)就麻麻哋,主要覺得佢個「格」唔係太似嗰類人囉,唔關佢演技事....
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ R. M- a8 o; U* ~
可以! Y, ]8 h  v( [7 _
" e( O. L" j' a  HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( W3 s8 B! p' k. L8 Vtvb now,tvbnow,bttvb(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
) i0 R2 o2 p3 [tvboxnow.com會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣 ...5 U. M3 f8 |: M$ P+ A
大文細佬 發表於 2014-10-16 02:12 AM
tvboxnow.com5 E/ \9 p. M: h7 n: j. ]! f
公仔箱論壇2 }+ I1 M/ L4 u6 m8 Z; \: E( |
唉吔,細佬如果照你自己心意估咪中晒囉,可惜啊...