返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 02:21 PM 發表

你兩個想靜雞雞偷金樓就真   
冤枉啊~~我地系光明正大的抢啊~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 02:22 PM 發表

係亞豬叫我來呀  
误会z唔洗队霖我呱~!
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 02:24 PM 發表

等我卜吓你啦.......過咗x`mas有運行嘞你   
你卜我~~要唔要我去booking  hotel 啊~
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 02:26 PM 發表

咁定係約咗亞豬喺到談情呀   
唔好误会啊~~我好多情架~!
原帖由 chfong2 於 2008-11-10 02:24 PM 發表
come to rob $$
哇~~见到你了~!
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 02:28 PM 發表

吾..........都好吖......要套房  
套房        的隔壁 可以吗~!
因为套房太贵了。
原帖由 wongjj 於 2008-11-10 02:29 PM 發表
qq~~~你好嗎

我今日口痛要早睡休息....不能見證你破20000呀

祝你生意興隆la
jj 终于遇见你了~!
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 02:31 PM 發表

豬女仲易呃......hee  heee.....セ我似好人咩......  
女人越坏男人越爱
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 02:32 PM 發表

我要你知道.......我唔好虾嘅   
点敢虾你啊~!靓女
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 02:34 PM 發表

風少.......大檸樂呀.......
可能风少念住入聚呢~~!到反miaomiao要过大礼被风少啊~!
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 02:35 PM 發表

亞豬.....有婦之夫佢肯認約你談心呀.....yeahhhhhhh  
气死了
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 02:37 PM 發表

鬧得人多....咪爛咀looooo  
写就好~讲到出口就唔好啦~!
原帖由 qqbubu 於 2008-11-10 02:37 PM 發表

好句。。。好句。。。。我服了你咯!yicno
金石良言来架~~
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 02:38 PM 發表

你有咁多存欵
唔够你多~
我输鬼晒啦~!
原帖由 tingx2 於 2008-11-10 02:41 PM 發表

yicno好孤寒。。
冤枉啊~~!有钱唔花的人才是最孤寒的